Dagen.

Idag är Osmin på jobbet igen. Han kunde inte sova så bra inatt, kanske en o en halv timme. Grannarna tyckte även inatt vid ett tiden att det var lämpligt att spela musik, högt som sa*an. Lagom förbannad man blir. Jag ska ju inte upp, så jag stör mig inte så mycket på det o jag har rätt lätt att stänga ut oljud, men Osmin blir storm tokig. Han lever nog mer för principerna att man inte ska spela högt, absolut inte på en veckodag, mitt i natten, vilket ju är sant.
image254

Annars idag så har jag tvättat. Hade tänkt damsuga, men det lockade inte så mycket, så kanske imorgon. Jag provade att ringa pappa på jobbet, men han var på kurs, så jag får prova imorgon igen. Jag gick o fick Sandras mobil upplåst på marknaden. £10 fick det bli då han kunde låsa upp den överhuvudtaget. Köpte bananer o potatis, så det räcker i veckan. Lyxade till det med tre ansiktsmasker oxå, två i lera o en sån rolig som man "drar" bort. Köpte även ett, förhoppningsvis, bra nagellack för trasiga naglar, Sally Hansen "Maximum Growth".


Ska nog laga mat strax o äta alldeles ensam innan Osmin kommer hem. Han får oxa äta ensam, innan vi ska iväg till puben o se nån superduper viktigt match mellan Liverpool o Arsenal. Jag äter så segt ibland så jag vill inte bli stressad o sen så hinner jag nog diska o städa undan innan vi ska iväg oxå.

Love, Angela.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Jaa, gud ja. tänk att alice snart är 2½ år och antonio snart kryper. herregud.

2008-04-02 @ 19:44:55
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Guggu

hmm ja det kan jag förstå-du får ta närbilder så inte omgivningen kan identifieras hehe-eller roliga detaljer. london är så speciellt.

2008-04-03 @ 08:08:27
URL: http://guggu.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Tack för alla kommentarer!
Alice sa att hon hade haft roligt på dagis när jag hämtade henne :)

2008-04-03 @ 12:44:50
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Guggu

hallå igen!
det blir nog inget london på ett tag för nu ska vi åka till CYPERN!!! hurra hurra! hoppas Osmin piggnat till lite nu efter den jobbiga natten. en del grannar borde verkligen inte bo i tättbebyggt område-parkera husvagnen någon annanstans liksom
xoxo
Guggu

2008-04-03 @ 12:51:24
URL: http://guggu.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Skriv gärna en liten recension om nagellacket är bra. jag letar nämligen efter nåt som stärker naglarna, men det finns så många olika och över hälften är bara sk*t.

2008-04-03 @ 13:11:37
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Cilla

vad gör du i London på dagarna? jobbar du eller är du bara hemma hela tiden?

MVH//En nyfiken en...

2008-04-03 @ 13:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0