Dagens planer.

Jag ska väcka Osmin om nån liten minut. Sen ska vi iväg, vi måste handla lite o sen ska vi till Liz o George o äta middag. Jag har ju lite mamma-sjukan, så då är det väl rätt bra att få komma till mamma två för nån timme. Osmin har som sagt jobbat natt o är lite ledig idag, men imorgon börjar det igen. Frågan är ju om han får börja sin nya position eller fortsätta som vanligt ett tag till. Dom är enormt dålig på att informera. Det värsta är väl att dom anställda accepterar det.

Min förkylning håller i sig med sjudundrandes huvudvärk, vilket jag inte alls är nå glad för. Ska bli spännande o se hur kry jag känner mig hos Liz sen.. Vi tar iaf med kameran så vi kan visa bilderna från när vi var hemma. Dom vill se, men när man visar dom så pratar dom jämt om nåt annat o tittar inte ens. 

Nu ska Osmin upp o hoppa så vi kommer iväg.

Love, Angela.

Nedräkningen har börjat!

Idag måndag är det 79 dagar kvar tills mamma o Bengt kommer o hälsar på! Det vill säga den 17 september. Jag hade gärna hafe det lite snabbare för det känns som att jag inte hann krama klart min mamma innan vi åkte.

Jag har haft några dagar nu när jag bara går omkring o säger till Osmin att jag saknar mamma o pappa. Jag vet inte om det blev rätt intensivt, iaf med pappa, så jag blev nästan beroende. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Vi får hoppas att blivande mamma Anna har fått sin lilla älskling innan dom kommer, för morfar Bengt vill nog vara först på plats med stolta mormor Emmy. *mys*

Love, Angela.

Godmorgon?

Nån god morgon tycker jag inte att det blev för mig. Huvudet dunkar som aldrig förr. Vet inte om det var för att jag sov konstigt, eller förkylningen eller all cocacola som jag drack igår. Kan tänka mig att colan gav sig sitt till mig o idag har jag bakfylla på socker. Jesus!
   Jag har iaf ätit lite bättre nu på morgonen, gröt o en banan. Några huvudvärks tabeletter åkte ner oxå. Sen har jag "rört" på mig genom att plockat undan disken o vikt kläder. Det brukar bli bättre i stelheten då, vilket det oxå blev.

Idag är det söndag, vilket Osmin fick känna på imorse. Han väntade en halv timme på bussen som inte kom, åt nåt håll. När han äntligen gav upp o gick till tunnelbanan gick inte vår linje, så han fick ta en annan linje till en helt annan linje som gick til vår station. Det är Londons söndagstrafik i ett nötskal det! Två timmar tog det för honom att ta sig hem. Då var han dödstrött, efter oxå ha måsta jobbat hela natten, vilket är ovanligt på hans nattskift. Stackars liten!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Städa bör jag, för det har jag inte gjort sen vi kom tillbaka o det är resväskor överallt. Jag får göra det ikväll när Osmin är på jobbet. Sen ska jag laga korvstroganoff, hoppas det blir gott. Det är inte min favorit mat, men vi köpte med oss stroganoff pulver hemifrån, så man kan ju prova.
   Jag skulle kunna skriva om när vi var hemma, men huvudet är inte riktigt på plats för det ännu.

Love, Angela

Godnatt.

Klockan är efter tolv, här iaf. Osmin jobbar natt o jag har åkt på hans förkylning. Vi delar på allt! ;O) Jag har kännt mig helt död hela dagen, men nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna, ändå sitter jag här. Jag har mumsat i mig chips o cola i min ensamhet o sett på en film på tvn, som går jämt, ungefär. Om det inte är nå bra på tvn imorgon så ska jag se The Holiday, som jag aldrig sett förut. Eller hur!

Ojoj! Nån verkar ha fest väldigt nära oss. Järnvägar vad det dundrar! Kanske nån inflyttningfest.. det är några fler lägenheter som har lyst upp på senaste i nya huset över gatan.

Annars då.. inte mycket. Vi har spelat Yatzy som dårar de senaste dagarna. Osmin gillade det inte i början, men nu är han fast. Vi köpte en väldigt enkel version på ÖB när vi var hemma. Idag köpte vi en engelsk versioin med kopp o regler o så lyx. Deras version är förkortad o poängen är satta så man "får" inte räkna ihop alla prickar. Oh well.

Hoppas ni får sova gott!

Love, Angela.

Förvånad?

Igår kväll kom regnet o molnen är fortfarande kvar idag. Är man förvånad? Inte dirket. Bara för att vi skulle grilla idag kom regnet.. Antar att det blir till att stanna hemma ist. Har absolut ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Städa kanske.. det låter väl kanon. Eller inte. Vi köpte med oss ett Yatzy hemifrån, så vi kanske ska ta oss några vändor med det.

Osmin sover efter att ha jobbat natt o jag har läst på lite bloggar. Mina närmaste vänner har tagit sommarlov med sina bloggar, men de "stora" bloggarna som jag läser uppdaterar som om inget har hänt. hihi
   Jag har några favoriter; en blogg om en ung familj [länk] o en annan om ett ungt par som ska gifta sig väldigt snart [länk]. Båda bloggarna skriver väldigt bra o utstrålar så enormt mycket kärlek.

Annars idag så har jag smsat pappa om att han får ringa när han kommer till jobbet. Har inte pratat med honom sen vi kom hit, vilket vi borde har gjort, så jag har lite dåligt samvete.
   Jag har inte ens börjat med att fundera på att skriva om vår semster, men det måste ju visas bilder o allt, så det kommer!

Nu ska jag ta o diska.

Love, Angela.

Torsdagen.

Idag vaknade jag rätt tidigt, klockan nio. Det är tidigt. Somnade vid elva igårkväll, långt före Osmin, vilket är rätt ovanligt! Har dock inte gjort mycket idag, ätit frukost, diskat lite, tvättar just nu efter ha varit på marknan o äntligen köpt mer tvättmedel. Osmin var oxå med då o vi köpte en en-gångs-grill o plast tallrikar tills imorgon. Håll tummarna att vädret håller i sig, för då ska vi äntligen ut till parken o grilla middag. Bara just därför kommer väl regnet.

Stuart håller på o målar om fasaden ute. Jättefin ljus grön/turkos färg på dörrar o så. Vet inte vilken färg han ska måla staketet med, men det läre vi få se!

Inatt ska Osmin jobba natt. Han har bytt o joxa i schemat, så jag har knappt nån aning om han jobbar om jag inte skrivit upp det. Så; ikväll natt. !Jättebra film för mig på tv ikväll, by the way!) Imorgon är han ledig, men vi får se om han sover först som vanligt, för jag tror inte vi behöver vecko handla redan. Vi har ju knappt rört nåt än av det vi handla förra veckan. Iaf. Lördag o söndag jobbar Osmin natt, igen. På måndagen är han ledig, igen, men sen börjar han sina vanliga dagar, tre dagar o tre nätter, OM inte han får börja sin nya position, som är mån-fre 07-19. Inga nätter, inga helger! Ever again! *hoppar o studsar*

Osmin har gått o lagt sig igen, han var så trött. Jag ska snart ta o göra en lasage. Den här gången blir det nog lite andra grönsaker än vanligt som paprika o blomkål, vi får se. Jag ska nog oxå ha i det vanliga, svamp, lök, vitlök, purjolök (oj, vad med lökar) o såklart köttfärs. Hoppas allt får plats i plåten o inte hamnar i min ugn.

Love, Angela.

Ensam extra länge idag.

Nån på Osmins jobb ska ha en liten "jag ska sluta för jag har fått ett bättre jobb"-fest. Hihi! Så min lilla goding, ska dit en sväng o önska henne lycka till efter jobbet. Han skulle bara vara där i nån liten timme, sen kommer han hem till mig igen.

Då ska vi äta kebab, igen. Vi åt det natten då vi kom tillbaka hit med. Efter det kan jag inte påstå att jag lagat nån bättre mat.. Kines hämtade vi på söndagen, sen slängde jag in en fryst pizza i ugnen igår. Jag tror jag lämnade min hjärna i Sverige, för jag kan bara inte komma på nåt att äta. Allt finns i skåp o lådor, men fantasin är som bortblåst. Sen har jag min kvinnliga period o kan inte sluta tänka på choklad, men jag vägrar röra min svenska choklad. Om jag skulle äta av den nu, så skulle våra sju chokladkakor inte finns mer. Så jag äter allt annat onyttigt ist.. Det går över snart. ;o) Får vi väl hoppas iaf, för hela min kropp har varit så slö o jag vill knappt röra på mig. Usch o fy!
   Nog om tråkigheter.

En drös med inlägg om underbara Sverige semestern med massor av bilder ska nog komma snart med. Ska bara få lust med det först. Kanske lusten kommer i helgen när Osmin jobbar (förhoppningsvis sina sista) nätter. Ni får kanske ta o säga till mig på skarpen. 

Love, Angela
 


Tillbaka, men inte allt för glad.

Jag har varit borta från bloggen ett tag, minst sagt. Sommarsolen o mer längtan hem både före o speciellt efter vår Sverige semster ger mig ingen lust att skriva. Syrran frågade igår hur det var att vara tillbaka o jag svarade som det var; Bajs. Har gått ifrån nästan två veckors fullt schema till absolut ingenting. Vad gör folk i London egentligen?


Mina Ossisar hade det bra ihop!

Det är varmt som attan här, 27 nu på kvällen. Igår var jag ut o satt i parken i nästan tre timmar o läste i min nya bok som jag köpte på Västerås flygplats. Det är en verklighets berättelse: Säg det inte till nån. Fastnade fort o den är jättebra , än sålänge. Gillar inte böcker som jag inte kan komma i in efter första sidan.

Love, Angela.

Planer för semestern.



Vi är redan rätt uppbokade de flesta dagar av vår semster. Av erfaranhet hinner vi aldrig se de flesta mer än två gånger.

Onsdag: Vi tar bussen till flygplatsen på morgonen o vi landar i Sverige kring tre på eftermiddagen. Mamma o Bengt kommer att hämta upp oss.
Torsdag: Osmin o jag ska till Sandra på salongen o klippa oss o bli fina. Väl hemma igen blir det till att dona till Osmins kalas som blir klockan fyra för lilla famlijen.
Fredag: Studenten! Tänk att det var tre år sen en annan tog studenten! Vi ska in till stan o titta på Studenttåget o sen till Elin, Sandras lillasysters Studentfirade. Mestadels för att Osmin ska få se hur det roliga går till i lilla Sverige. Måste göra efterrätt till lördagen.
Lördag: Vi ska ha 30års fest för lilla Osmin med vänner. Vi var 14 till början, men nu vet jag inte alls vem som kommer. Vi ska äta gott o ha det bra vilket som!
Söndag: Lite sovning efter dagen före, säkert måste det städas lite oxå. Sen skulle det vara skönt att få åka ut till stugan, njuta i solen o kanske doppa fötterna.
Måndag: Pappa ville träffa oss, vet inte riktigt vad han har planerat. Det lät som han ville göra det till en hel dag, för han skulle iaf ta ledigt från jobbet.
Tisdag: Anna, som inte kommer vara hemma på Osmins födelsedag ville träffa oss o kanske grilla eller så.
Onsdag: Bästa dagen att sitta på Bockarna med en Pubmacka o goa vänner kanske?
Torsdag: Mormor fyller år några dagar efter vår resa tillbaka till London, så vi kanske ska ha ett litet kalas för henne. Jag har föreslagit smörgåstårta, för det får jag ju aldrig!
Fredag: Midsommarafton! Pappa ska skjutsa oss till flygplatsen, men inte utan ett stopp på Fränö midsommarfirande. Kul att visa Osmin hur vi firar på riktigt, för Svenska Kyrkans midsommarfirande i London förra året var verkligen ingenting att hänga i midsommar stången!

Det är allt som är bokat o uppskrivet. Emellan alla äventyr ska vi hinna med en av Osmins presenter oxå, som han ska få av våra vänner. En dag eller två på stranden o goda frukostar på Jambo o mumsiga pizzor ska vi oxå försöka hinna med. Massor av glass o godis måste jag oxå äta mig less på, för vi kommer inte komma hem på väldigt läge efter denna resa.

Love, Angela.

Det närmar sig.

Dagarna går, vare sig man vill eller inte. Tänkte att jag skulle ta tag i bloggen för en gångs skull. Kanske mest för att jag borde tvätta o städa.

De senaste dagarna har det varit varmt o soligt, men inte helt utan moln o misstanke till regn. Torsdagen var riktigt bränhet o jag mötte upp Liz för att kolla lite i affärerna. Jag köpte lite bäbis grejer o två par skor till mig. Skor är det värsta som finns o alltid lika obekväma, men jag får lida o försöka gå ut dom lite..
   Idag träffade jag Liz igen o hon kom hit till mig denna gång. Vi fikade hemma först o hon prata i två timmar om en massa som jag hört tusen gånger förr. *gäsp* Sen gick vi äntligen på marknaden o jag köpte mitt favoritvin på Weterspoon för att ta med hem till Sverige. Sen köpte jag lite frukt o sen var det dax för Liz att åka hem o ta hand om karln som skulle upp o jobba natt. Hon hade med sig en chokladtårta oxå, eftersom Osmin fyller år nästa vecka. Den ska vi mola i oss ikväll. Mums!

Idag är det ynka fyra dagar kvar tills vi kommer hem. Det betyder ju att det är dax att tvätta o dra fram resväskorna ganska snart. Sen cleaningsfreak som man är så måste varenda yta vara super clean innan jag åker. Jag har en tendens att städa överallt när jag ska bort. Lådor o skåp, golv o tak. Listor görs av vad som ska hinnas med o planering av vistelsen borta. OJoj, hur ska jag hinna med när jag sitter här o väntar på ingenting?

Jag funderar på om jag ska packa ner lite gammla linnen som jag inte vill ha o ge till mamma. Jag använder dom aldrig, men fråga är ju om dom får plats i väskan. Vi får se helt enkelt. Det ska inte behöva bli så tungt denna gång, ska väl inte behöva så tunga kläder nu när det är riktigt sommar hemma. Bikinin är jag fortfarande rädd för. Usch o fy!

Mormor har kommit hem från sjukhuset iaf. Var väl meningen att jag skulle ringa henne idag, kanske hinner än. Måste höra hur det går med allt.

Love, Angela.

Mormor mår bra efter operation.

Jag skriver inte många ord i veckan nu förtiden. Trots detta är det tio plus eller minus som besöker min sida. Ändå är det ingen som skriver nåt. Stackars mig!

Vilket som! Idag är det onsdag o det betyder att det är sju dagar kvar tills vi tar bussen till flygplatsen! Äntligen! Känns som att man kan tänka lite på vad man ska packa. Som det låter nu på vädert hemma så kommer inte väskan vara tung. Dock lockar det inte att måste ta fram bikinin. :O( Usch o fy!

Jag har just pratat med mormor som ligger på sjukhuset efter en höft operation. Hon sa att allt var bra o att hon hade det bra där. Trevlig personal o god mat, det bästa för en skön trvisel. Pratade med mamma just före o hon var på väg in för att hälsa på. Mormor sa att dom hade sagt att hon kunde ka hem imorgon, men varken mormor eller mamma tycker det låter logiskt. Vi hoppas iaf att att hon känner sig bättre för att komma hem utan problem.

Love, Angela.

Mamma donar.



Mamma målar o donar hemma. Åssi får oxå vara ute i sin egna lilla trädgård. Nytt staket o allt. Mammas stora växt med lila blommor ser så ståtlig o fint ut!

Love, Angela.

RSS 2.0