Förra helgen.

Det är dax att skriva om förra helgen. Det är väl ändå på tiden. Frågan är om man kommer ihåg nåt.

Söndagen var Osmins första lediga dag. Han kom hem o sov i två timmar, sen åkte vi iväg till Svenska kyrkan. Det tog många bussturer fram o tillbaka innan vi hittade fram. Väl där viftades en stor svensk flagga o det var blandat med svenskt o engelskt prat. Osmin kunde inte sluta tjata om korv med bröd, men han fick lugna sig så jag iaf fick gå ett varv runt julmarknaden. Det var väldigt utplockat. Lite godis fanns det, men inte en enda chokladbit, vilket jag kan förstå.
Sen fick Osmin sin vilja igenom o vi köpte två korvar var, £2 styck, vilket är svindyra 30 spänn för en sabla, men ack så god korv med bröd. Sen tog vi ett varv till runt stånden. Tittade lite på ljusstakar o ljus o annat juligt. Dyrt så klart! Vi köpte tre lotter för att se om vi hade lika tur i spel som förra året, men icke. Förra året vann vi en flaska vodka, det var jättekul! Vi tittade lite i deras affärshörna. Fanns inget speciellt spännande, mer än knäckformar, som jag bara måsta ha. Jag köpte oxå pepparkakor.  Vi tog en sväng upp på cafet på övervåningen, men allt var såklart jättedyrt o chokladbollarna vad slutsålda, så vi sattade oss ner o vila bena en sväng. Sen blev det mer tjat om korv från Osmin, så vi köpte en till var. GOTT! Han fick mig att lova att köpa med mig massor av korv när jag åker hem. Efter det gick vi till Totally Swedish, en liten svensk affär. Där köpte jag äppelmos o sirap.
   Sen tog vi bussen till Oxford St, Osmin drog mig till alla spel affärer för han vill så gärna ha ett monpolspel till sin dator så han har nåt att göra på nätterna. Spelet fanns ingenstans o många affärer sa att om dom haft det skulle det vara väldigt billigt. Andra affärer sa att dom inte ens tog in det spelet längre. Antar att jag tillsammans med en riktig gamlig. Haha! Sen gick vi på PizzaHut o åt förätt, pizza o efterrätt.

På måndagen fick vi kliva up tidigt igen för Osmin skulle till doktorn o hämta ut sin medicin. Själv skrev jag äntligen in mig där. Jag fick en kopp o en plast påse, som jag skulle lämna in nästa gång. Där träffade vi även Liz o George som tar blodtryck en gång i månaden. Efter det gick vi handlade där jag brukar gå på markaden med Liz, sen åkte vi hem. Sen på tisdagen sov Osmin rätt mycket, efter knappt ha sovit nått på två dagar.

Ok, , nästan en vecka sent, har jag skrivit om helgen. Osmin kommer hem om två timmar, så det blir lite mer väntan för mig.

Love, Angela


Nya planer.

Mina middagsplaner med potatis gick åt pipan när Osmin fick bestämma mat. Han tyckte vi kunde äta ute nu när vi bestämt att vi inte ska flytta än på ett tag. Han fundera först på take away, men det är ju fredag o allt, så Weaterspoon it is!

Jag åt lunch för nån timme sen o jag vet inte om det var nåt dåligt jag åt för jag känner mig inte alls bra. Hoppas det går över.

Jag vet inte om jag skrivit nåt om att inte ska flytta. Vi ville helst flytta så fort som möjligt, pga kyla, men ju mer vi tänkte på det, ju mer kom vi på som skulle krångla till det. Den nya planen är att flytta innan nästa höst, som egentligen var den ursrungliga planen. Så nu önskar jag mig ett jobb i julklapp, så vi kan spara ihop lite kosing så vi kan flytta. Fast jag har en känsla att min första lön inte kommer att bli kvar länge. Shopping!

Love, Angela.

Två veckor kvar!

Mormor ringde. Jag skulle ha ringt henne för några dagar sen. Hon lät inte så glad/pigg, jag vet inte vilket. Hon verkar inte alls må bra. Hon fick några tabeltter från läkarn förra gången, men hon säger att dom inte hjälper. Mamma skulle dit idag o sätta upp julgardinerna. Känner mig superdum som inte hann ringa först, men jag får väl skylla mig själv. Jag tänkte ringa henne igår, men då adventstädade jag mest hela dagen. Sen blev det lite för sent.
 
Jag fick upp lite julsaker igår, men jag behöver nog lite hjälp av Osmin med resten. Jag tvättade en massor oxå. Jag får riktigt planera tvätten. Jag har bara plats för en maskin på torkställningen, så en maskin med sängkläder får hänga på köksstolarna o en maskin med jackor o skjortor o min morgonrock får hängas upp på hängare. Nu kommer det ta ett tag innan det torkar..

Fjorton dagar kvar idag! Jag måste göra lite knäck nu nån dag. Tänkte ge lite till Stuart o frun o till Osmins familj. En liten julgest så där. Lite svenskt julgodis har väl ingen dött av.

Jag har fixat mer med mitt CV idag. Jag tror nog att det bara är förklarningarna på engelska som behövs lite hjälp med. Annars så ska Osmin få kolla så allt ser riktigt ut.

Jag är hungrig, men jag vet inte vad jag ska äta. Till middag vet jag inte heller. Samma problem varje dag. Nånting med potatis skulle vara gott.

Jag ska ta o skriva om förra helgen sen, det är på tiden nu.

Love, Angela.

Lite till.

Måste bara skriva lite til innan jag går ner till köket. Känner mig inte ens hungrig.

Idag är det sexton dagar kvar, det är ingenting!

Jag var till Woolworths idag igen, för att kolla om dom fått hem mina stjärnor, men icke! Det är glud stjärnor, gjorda i nåt tunt plast likande matrial. Dom kostar 20p, vilket är nästan tre kronor, så det är bra billigt skit, men dom är fina! Man kan inte ha lampor i dom, men jag vill ändå ha åtta stycken så jag kan ha två i varje fönster, men förtillfället har jag bara fem. När vi köper en kamera ska jag ta kort dom. Jag vet inte ens vart jag ska ha min ljustake. Vill ha den i ett fönster, men då får jag ju aldrig se den då gardinerna alltid är stängda. Känns inte rätt att ha den nån annanstans. Vilka probem!

Imorse var det nästan varmt hemma hos oss. Jag vaknade o klev ur sängen i bara nattlinne o jag tänkte inte ens på det. Det var verkligen längesen som vi kunde göra det känns det som. Nu är det lite kallt igen. Jag sitter iaf inte under täcket idag, men näsan o händerna är lite kalla

Osmin har ju varit ledig, söndag, måndag o tisdag, då är det helg för oss. Jag ska berätta lite om vad vi gjort, fast inte nu. Förhoppningsvis senare, annars imorgon. Ikväll spelar Liverpool nån viktigt match, om dom fölorar så åker dom ut ut nån Cup eller nåt sånt. Själv ska jag se på Ugly Betty.

Love, Angela


CV, Köttfärssås och Kommentarer.

Jag skrev på mitt CV idag, äntligen. Jag har skrivit det jag jobbat med o utbildningar, vilket år o månad samt plats. Sen vet jag inte hur jag ska formulera mig själv om vad jag gjort på alla dessa ställen. På svenska CV:n skriver man ju alltid med så fina ord, som man aldrig använder i vardagen, hur ska jag veta dom orden på engelska. Jag ska försöka fila lite till på det o sen får Osmin rycka in o hjälpa till.

Jag pratade med Reggie på msn o hon hjälpte mig lite med mitt CV. Sen frågade jag vad hon skulle äta till middag. Hon skulle äta samma som oss, pasta o köttfärssås, men hennes version lät nåt så otroigt gott. Hon hade philadephia med vitlök/örter smak samt purjo o vitlök i. Nästa gång jag går o handlar ska jag verkligen köpa det.

Det är strax dax för mig att börja med maten, Osmin slutar om en halv timme. Han tar nog tåget hem så han är nog hemma om en timme.

Tänkte bara berätta hur man komenterar. Folk fråga hela tiden. Nedanför varje inlägg står det tid o datum när inlägget var utlagt, sen ser man det här:  Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0) Klicka på Kommentarer o där kan man skriva vad man vill. Fyll gärna namn, så jag vet vem du är, eller skriv det i ditt medelande. Sen skickar du iväg kommentaren, då måste du fylla i fyra tecken, som kommer upp. Man förstår när man kommer dit. Alla som går in på Kommentarer kan läsa där, bara jag kan ta bort dom.

Lycka till!

Love, Angela

Jag ska bli Moster!

Syrran ringde härom dagen!  Hon har en bäbis i magen! Min storasyster ska bli mamma! Åh, så glad jag är! Jag vill köpa bäbis kläder o leksaker redan nu, men bäbisen kommer inte förän i maj. Jag får vänta lite med det. En resa hem för att se den lille när den än nykommen blir det nog.
image43
De lyckliga blivande föräldrarna!

När hon berättade för vår systers barn blev Tilde jätteblyg o visste inte vart hon skulle ta vägen. Tuva trodde inte alls på det, sa bara Nä, hela tiden.

Kattis sa oxå att det blir jul hemma hos henne. Det kommer bli så mysigt där ute i skogen. Nina o Ola, Kenneths syster o svåger kommer nog oxå. Dom är så mysiga så allt kommer vara extra mysigt. Ni kan bara inte förstå vad jag längtar till julafton. Jag som aldrig varit så interserad av jul, men nu när man är borta vill man ha allting.

Sen ville hon oxå att vi pysslyar lite innan julafton. Kan tänka mig att det blir mycket klippa o klistra då hon älskar sitt scrapbooking. Allt som jag rör kommer se ut som om en två åring gjort det.

Vi får se om det blir att mamma o jag gör lite julgodis oxå när jag kommer hem.

Jag är rätt uppbokad nu innan jul, har inte många lediga dagar nu. KUL!

Love, Angela

Vilken smäll!

Jag hörde precis en smäll. Sen skrek nån. Jesus! Det lät precis som att nån föll ner från byggställningen över gatan. Det var en cyklist som cyklade över vägen i korsningen utanför mig, samtidigt kom en taxi o körde rakt in i honom. Folk kom från alla håll o ringde ambulans. Nu är det en polisbil här o nån kollar så han är hel. Förhoppnigsvis kommer väl en ambulans snart. Att inte Stuart o frun kom ut i samma stund är ovanligt. Dom brukar vara på plats o hjälpa till. Taxichaufförn ser lite otålig ut.

Tänk om det vart i Forsa, alla skulle prata om det i en vecka. Här kommer det inte ens stå i tidningen. Kanske i taxichaufförns papper.

Hälsingar från London!


Update: Ambulansen är här nu o tar hand om karln. Det står en massa folk runt där nu, alla röker. Ser skit dumt ut!

Snart.

Jag har inte riktigt tid med att skriva nåt än. Eller, tid har jag väl, men jag har inte ro än. Jag ska försöka skriva snart iaf. Har lite att skriva om! Dagen är lite baklänges o upponer idag. Osmin sover än, han har inte fått sova mycket de senaste dagarn. Jag har just ätit frukost, havregrynsgröt med engelsk äppelsylt o två ägg.

Skriver mer strax. Kram så länge!

Love, Angela.

Dagens.

Idag fick jag klaggomål, att jag städar för mycket, av Osmin. Jag städar undan hans grejer så han inte kan hitta dom. Stackare. Det han skulle ha idag städade jag bort för allt för länge sen, så när jag såg det han skulle ha, var det inget jag kände igen iaf. Han har ju så mycket jox, jag har inte så mycket än, mest gemensamma grejer. Jag hinner nog komma ikapp.

Imorgon är det äntligen Svenska kyrkans julmarknad. En liten bit bort ligger en svensk affär så vi ska dit o titta lite med. Sirap ska med hem iaf. Förhoppningsvis säljer dom knäckformar, annars lär det stora knäck. Korv med bröd o även en köttbullemacka med rödbetssallad i kyrkan skulle inte sitta fel heller.
 
Skrev äntligen mitt brev till pappa om tider när jag kommer till tågstationen så han inte väntar hela dagen. Ska skicka det imorgon. 20 dagar kvar nu!

Middag idag, igen, blev bakad potatis, som vi redan ätit två gånger den här veckan. Idag blev det jätteräckor till, stekta i smör, vitlök, chilli o champinjoner. Gott!

Nu är det paus i X-Factor innan resultatet kommer. Sen får vi se om det är nån bra film på tv. Ska tända lite värmeljus o popcorn blir det nog med. Mys mys!

Osmin jobbar sin sista natt. Han var ledig i söndags o redan har hela veckan gått. Det gick himla fort! Stackarn ska hålla sig vaken tills vi kommer hem från julmarknan. Vi får se hur det går med det. Han kommer nog hålla sig vaken med korv med bröd. Förra året då vi var där åt han korv för första gången i sitt liv. Det tog inte många sekunder innan han köpt två till.

Skriver nog imorgon när Osmin sover efter allt spring om dagen.

Puss o kram

Love, Angela.

CocaCola.

Jag såg just CocaColas julreklam. Så mysig med alla lastbilar o tomtar. Då vet man att det är nära till jul!

image42
Söt bild, med en hund o allt.

Love, Angela

Många överraskningar!

När jag var på väg hem ringde jag Osmin o kollade om han var på väg på jobbet än. Han skulle börja två timmar tidigare, klockan fem, ist för sju. Han skulle åka vid fyra o sa att han skulle snart gå då jag precis steg på bussen. Jag tänkte att jag åker till stationen o hoppas att jag hinner dit före honom. Jag sa inget till honom, bara att han skulle ringa en signal när han var nära stationen. Jag tänkte att jag aldrig skulle hinna. Trafiken hade kommit igång. När jag kom dit hade han fortfarande inte ringt mig, då blev jag nästan ledsen att han glömt. Stackars Angela! Jag ringde honom o kom inte direkt till telefonsvar som jag skulle om han var på tåget. Han sa att han var på hållplatsen vi brukar kliva av på. Sen fråga han vart jag var, o jag var ju o vänta på honom på tunnelbanestationen. Åh, så romantiska vi försöker vara. Överraskar varandra så där. Så det blev att snabbt mötas upp på mitten för att få så mycket tid tillsammas som möjligt för att sedan pussas som galningar utan för stationen där han lämnade mig. En liten tår kom o en massa ont i magen.

Det var det absolut värsta känslan jag känt sen jag åkte hem förra julen. Det är väl så det kommer att bli när jag börjar jobba. Han sover, eller jobbar då jag är hemma o jag jobbar då han är hemma. Vi kommer aldrig att ses igen. Längtar inte tills jag får ett jobb nu.

Love, Angela.

Dagen med Liz.

Imorse när Osmin kom hem var det dax för mig att vakna upp o göra min i ordning. Åh, så kallt, ville aldrig lämna sängen. Längtar tills vi flyttar så man iaf kan ta av sig täcket o bara ha t-shirt, flis jacka o mjukis byxor, strumpor o sockar på sig utan att frysa. Soon!
   Jag hade tänkt vara hos Liz klockan elva, men jag var ändå vaken o klar så jag ringde o fråga om jag kunde komma en timme tidigare. Det var nästan ingen trafik, så det gick superfort att komma fram. Det har väl aldrig hänt. När jag kom fram gick vi upp till det lilla föråd hennes granne har. Tänk, hemma har alla minst ett föråd iaf, på vinden o/eller i källaren i hyres lägenheter. Här finns inget sånt lyx. Där iaf tog hon fram sina jul grejer. 
   Antingen har hon väldigt lite, eller så har min mamma jäkla mycket! Liz hade en gran, en liten låda med kulor, fyra ljusslingor med små färgade ljus, o några andra små prylar. Jag fick en kasse med glitter o några julgranskulor. Jag fick även tre underbart vackra plast blommor, fast juliga. Kan inte förklara, men dom är jättefina.
   Hon skulle inte fixa med julen än, då hon bara gör jul i vardagsrummet, men hon sa att hon skulle ta ner det tolv dagar efter jul, typ sjätte januari. Skit tråkigt! Så gör man i england. Det är säkert lag på det här, man vet aldrig. Alla är så fjolliga här med sånt. Lagar är till för att brytas, så jag gör allt på svenska här, det är mer logiskt.

Tre veckor kvar idag! Så snart är jag hemma en stund! Ville bara tillägga det.

Sen gick vi ut, Liz skulle betala hyran. Sen gick vi på Woolwoths o titta runt. Mina stjärnor som jag vill ha var slutsåld även där. Jag kommer aldrig få mina åtta stjärnor. Tittade oxå efter en julklapp till en fyra-åring. Som om jag vet vad dom vill ha o vad dom redan har. Stora problem. Billigt ska det vara oxå.
   Vi tog en snabb sväng in på Primark, o åt lite på McDonalds. Sen åkte jag hemmåt.

Love, Angela.

Kort kommentar.

Mamma har blivit mitt största fan o kommenterar hela tiden nu. Har iofs bara hunnit blivit två ggr, men ändå. Ni andra borde ta efter. Om det nu är nån annan som läser min blogg.

Puss puss!

Irriterande!

Igår när vi var på marknan o kollade lite gick vi även förbi bageriet jag ansökt till två gånger. Jag har haft praktik en gång på Märtas Bageri hemma. Det var rätt kul, det skulle inte alls vara fel att få ett jobb på ett bageri. Jag skulle säkert äta massor. Tyvärr.
   Jag har som sagt ansökt dit två gånger då dom haft en ansökan om folk. Fråga om en ansökan inne i butiken står det på en lapp i fönstret. En gång skickde jag ansökan till den adress som står på ansökan. Den andra gången vi såg deras förfrågan om folk blev Osmin lite irriterad o fråga vad man skulle göra för att få ett jobb. Lämna in ansökan hit till butiken. Ok...? Så det gjorde vi då den andra gången.
   NU igen är det en förfrågan om folk. Frågan är om det är samma, eller är det folk som slutar hela tiden o dom behöver fler? Varför duger inte jag
   Ansökan är en ytterst liten lapp, en fjärde dels A4. På den ska man fylla i namn, adress, tele nr o erfarenhet. Det är inte mycket plast att skriva på så jag ljög lite kort att jag jobbat i en affär. Bageriet söker nämligen kassörska, inte en bagare. Man tycker att dom borde spara dom andra ansökningarna till andra tillfällen utifall folk slutar, så slipper dom söka o kan bara ringa nån av dom andra.
   Jag tog iaf en ny ansökan, men jag vill verkligen inte fylla i den o lämna in den. Dom är väl less på mig vid det här laget.

Love, Angela

Julgran.

Jag försöker skriva lite oftare nu igen, än vad jag gjort på ett tag. Det blev väl lite tråkigt där ett tag. Eller så var det att det hände saker hela tiden så det finns så lite tid till att skiva på.

Imorgon ska jag till Liz. Hon ska ta fram julgranen då. Känns som hon tar fram den lite väl tidigt, men jag har en känsla att hon kommer ta bort den senaste den 27 december. Så vi ska riva fram alla hennes julsaker o jag ska få lite oxå. Woho! Jag kommer inte ha nån gran, så kulor o sånt vill jag inte ha. Jag vill gärna ha lite glitter o andra mysiga saker. Jag köpte fem stjärnor att ha i fönstrena, men jag vill ha tre till så jag kan ha två i varje fönser på ena sidan av huset. Tyvärr så har dom inte fått in nå fler sen jag köpte dom sista. Panik!

Osmin är på jobbet nu o ska jobba i tre nätter. Sen på söndag då han kommer hem bär det av till Svenska kyrkan. Känns som att allt gick så fort. Jag har väntat länge på att jag ska få åka hem o imorgon är det 21 dagar kvar. Tre ynka veckor, det kommer gå så fort så jag kommer önska jag hade mer tid. Är man nånsin nöjd?

Idag var det varmt inne igen. Tretton grader var det mesta dels. Sen gjorde vi lite varma mackor, då blev det 21 grader, mest för att vi hade termometern alldels precis. Varm o skönt! Haha! 
 
Vi köpte hotwater bottles idag, fyra stycken. Man kokar vatten o häller det i plast flaskan o sen myser man med den i sängen så man blir varm. Dom kostade bra £1 styck, man kan köpa betydligt dyrare o dom är oftast med fodral. Snål som jag är tycker jag att det kan man göra själv, eller bara lägga en handduk runt om.
   Sen köpte vi värsta jätteräkorna. Frysta o skalade. Jag hoppas dom är dunder goda! Osmin får ansvaret att göra det bästa med dom. Dom kostade £5, det är 70 kronor, så det var väl kanske inte allt för dyrt. Vi köpte oxå en tidning, Loot. Den är som blocket fast i tidningsformat. Loot finns på internet oxå, men är inte alls lika bra. I den fanns iaf de gulligaste hundarna i england. Ville ha allehop. Det var inte hundar vi ute efter, utan längeheter. Tittade lite nyfiket bara vad som fanns. Det fanns inte så mycket att välja på dit vi vill flytta. Tittade lite ändå på priser o ganska många har hyra med inräknat vatten, el, gas o skatt.
   Nu gäller det att spara alla pennys vi kan hitta tills januari. Osmin är mycket optimistisk om att han kommer att ha tillräckligt med pengar. Vi får ju tillbaka vår deposit som vi gav på den här längenheten oxå, så det hjälper. Sen har jag ju några kronor på mitt konto oxå om det skulle bli lite fusk med sparandet för Osmin.

Till Mamma -Det gick jättebra att sälja mina foner! Inga problem alls!


Love, Angela

Godmorgon!

Osmin sover än o jag är dunder hungrig o villa äta allt i huset. Sitter o drömmer om vår nästa lägenhet o hur det skulle kännas att äta frukost där o sen ta en dusch. I värmen! Fint är det oxå, med ventilation. Åh, dagdrömmer hela tiden!!

Osmin ska jobba natt i natt, så han får sova hur mycket han vill, men om han kliver upp i skaplig tid ska vi nog ta en lite sväng ner på marknan. Sen kan han ju få sova igen, medan maten lagas o tvätten tvättas.

Det känns skapligt varmt inne idag, jag fryser inte allt för mycket nu i min t-shirt. Jag undrar om det är "lugnet före stormen"?

Jag drömde om Vitas imorse. Det var mammas först hund. En riktig cirkushund! Oj, vad jag grina i min dröm, han var så liten o klen. Sen var vi nånstans där dom behövde den hund o Vitas var uppe o sprang med en annan pudel. Oj, vad det gick, upp i taket o på stegar. När det var slut på all musik var Vitas fortfarande högst upp på nånting o han viste inte hur han skulle komma ner. Jag grinade ännu mer vi det här laget för nu var han ju frisk, men sen sjuk igen. Åh, vilken jobbig dröm! Sen blev det nog lite konstigare. Mamma var tydligen stjärnan i teatern vi nyss sett o jag letade henne, men hon var så känd att hon fanns ingenstans. Då kom jag in på en fabrik, där träffade jag på Sverker. Han var vår granne när jag var liten. Han skulle hjälpa mig hitta min mamma. Han var gift med en ung blond tjej, Anna-Karin, inte Maj-Britt, som han är på riktigt. Drömmar är konstiga. Synd att jag inte har nåt kort på Viten.

Love, Angela.

Saknar!

Jag saknar mig Osmin extra mycket idag. Ikväll är han "ledig" tills han börjar imorgon kväll. Jag ska göra bakad potatis o färdig köpta panerad kyckling till middag. Super mumsigt! Osmin vill nog ha ost på sin potatis o jag tror nog jag nöjer mig med smör, men colwslaw är ju ruskigt gott. Vi får se vad som händer.
   Sen är det Ugly Betty kl 21, så då får Osmin lida en timme. Fast om jag kommer ihåg rätt så är det fotboll ikväll, så det blir nog jag som får lida o se på Ugly Betty på reprisen på fredag eller söndag. Tur att det är många repriser.

Vad var det mer jag tänkte på..

Hotmailen verkar vara på strejk. Det går inte att maila, det står att servern är upptagen. Men lägg på då, eller nåt. Som om jag fattar vad det betyder.

Imorse kom Stuart förbi o klättra upp på taket. Härom natten då det kom vatten in över sängen blåste det rätt mycket oxå, så Stuart sa att det inte var en läcka utan det var "overflow". Vad kan det heta på svenska då tro.. Det var för mycket vatten helt enkelt som blåste dit det inte skulle komma.

Jag bara måste ta o skriva ett litet brev till pappa om tider o så när han ska hämta mig. Det är inte mycket tid kvar nu, så det är bara att hoppas att posten går fort fram. Måste ta mig tid o skriva det bara..

Nu ska jag leta fram nåt att mumsa på.

Love, Angela

Önskelistan blir längre.

Om Tomtemormor funderar på om hon ska köpa nåt åt  min "vän" kan hon försöka leta fram ett par långkalsoner. Kanske storlek large till x-large. Svårt att veta.

image41

Love, Angela.

Mycket eller lite tid kvar?

Idag är det 23 dagar kvar till jag ska åka hem. På fredag är det tre veckor kvar. Känns som en evighet, för jag vill packa nu o se om jag kommer kunna få med mig nå kläder alls när alla julklappar ska med. Samtidigt måste jag få klart mitt CV o skriva ut det o fixa så det bara är att posta dem för Osmin. Några fler julklappar ska det oxå hinna bli, samtidigt vill jag kunna sitta ner med min lilla "vän", som mormor kallar honom. Tiden räcker inte till.

Osmin beställde ju en mobil som skulle komma med leverans nästa dag, den har fortfarande inte kommit fram. Efter tre dagar avbokad Osmin den, men det gick tydligen inte o det bara blev värre o värre. Han har nu bestämt att han inte ska ha abonumang efter det han har nu går ut i januari. Allt för att kunna spara några pund till vår nästa lägenhet. Jag själv har lagt IKEA åt sidan. Det var meningen att Osmin skulle ge mig lite pengar så jag kunde handla lite i Sundsvall, men jag gör det hellre efter vi flyttat. Vi vet inte vad vi kommer att "få" med nästa lägenhet. Den vi har nu kom med soffor o säng, byråer, bestik, glas o tallrikar. Kastruller var oxå här, allt var nytt förutom sofforna o byråerna. Så det kan ju hända att vi måste köpa bestik o kastruller till nästa ställe.
   Jag kan inte sluta dag/natt drömma om vårt nästa hem. Allt ska provas o kollas av tusen ggr om. Det kommer att bli en superfin lägenhet! Så det så! 

När vi var till svärföräldrarna i söndags fick jag med mig några tidningar o i en av dom var det lite reklam. En var om en julmarknad som är i Hyde Park. Vi ska försöka ta oss dit runt 4-6 decmber o titta lite av vad dom har att bjuda på. Osmin är nog inte så sugen på det, men han har inget val. Haha!
   På söndag är det äntligen dax för Svenska kyrkans julmarknad. Då ska jag köpa sirap o förhoppningsvis knäckformar. Några korv med bröd blir det nog garanterat! Även en lussebulle kanske slinker ner, fast förra året var dom nåt så otroligt torra.

Idag är det lite varmare både ute o inne. 12 grader ute i skuggan. Det är sol o allt, så nyss när jag kollade var det 14 grader inne. Jag passade på att öppna upp gardnerna för att släppa in lite sol o ljus. Har inte gjort på många veckor nu. Dom blir säkert oöppnade imorgon igen.

Jag fick ett sms av pappa i fredag, då han skickade ett refilkorts nummer som gav mig 250 kronor på mobilen! Tack Pappa! Jag smsa honom tack o så, men vet inte om han fick det, för han svarade inte. Jag hoppas han fick det iaf.

Love, Angela

Lite av allt o inget.

Lite snabbt o vad som hänt.

I fredags skulle vi handlat mat, men efter en frukost hemma för engångs skull somnade vi båda. Jag vankade igen vid 13, men Osmin sov vidare till sent på kvällen. Då var vi lata o beställde vi kina mat.

Lördagen var mer spännande! Anna var i London på sin resa med jobbet som dom vunnit! Dom fick värsta lyx helgen, men afternoon tea o Harrods o grejer. Ohlala! Osmin o jag mötte upp henne på Oxfors St, då en av hennes arbetskamrter tappat bort pass, visa kort o allt! Dom andra fick ta o gå på svenska ambassaden efter mycket om o men med massor av telefon samtal. Anna fick stanna med oss o ta en fika. Vi satte oss ute på ett Café o drack te o åt lite kakor. Anna var helt lyriks över att vi kunde sitta ute o njuta av te i November. Det är rätt härligt, inget jag tänker på, så det är bra att Anna kan slå in det i skallen på en.
   Efter det gick Osmin o jag på Primark för att hitta mig en vinterjacka. En grå blev det. Nu skulle man ha en digitalkamera, så man kan visa alla er där hemma. Ni får såklart er den när jag kommer hem. Det är nog inte så varm i snöoväder. Jag har andra jackor för det hemma ändå så. Det blev några små julklappar oxå. Några fårlite mer eftertänksamma klappar o andra inte. Det beror mest på vår lilla budjet. Lite blir det iaf. Frågan är om jag får med mig allt hem.

På söndagen var vi ute på igen. Först tog Osmin mig till blomster marknanden. Bara blommar. Ute o inne blommor o fina man bara har i vas. Hur mycket som helst. Man ville ha allt! Jag köpte en kruka med tre hyasiner i. Frågan är om dom klarar sig i mitt kalla hem. Det står på den lilla lappen man får med att dom ska blomma till jul o dom är inne, men om dom är ute kommer dom blomma varje vår. Vette sjutton vad som ska hända med mina.
   Efter det gick vi till Brick Lane, det är lite som loppis o morderna affärer. Väldigt blandat. Titta runt där lite innan det var dax att traska mot Tesco. Osmin  passa på att klippa av sig lite hår innan oxå.  Sen var det snabbt hem o packa upp medan Osmin måsta duscha av sig allt hår. Sen hoppa vi på nästa buss till Island för att köpa lite kött o kyckling innan vi gick till Osmin föräldrar för att äta lite middag. Typiskt söndasg middag med potatis o kyckling. Sen bliv det vofflor o Hagen Das glass. Mmmm!
    På vägen hem var det snöblandat regn, gladast i stan blev jag. Regnet höll i sig så vid två på natten läckte det in från taket. Precis över vår säng. Irriterande! Osmin fick knappt sova alls den natten, han som skulle jobba. Stackaren! Efter den natten blev det klart för oss att vi MÅSTE flytta så snart vi bara kan.

Nä, nu ska jag försöka vara lite med Osmin. Vet inte varför jag inte skrivit tidigare idag när jag var ensam. Oh well. Skriver mer imorgon, lovar!

Love, Angela.


Tänk efter nästa gång!

När vi ska leta efter ett nytt hem, då ska vi inte alls vara så glada över att få fyra väggar o ett tak. Vår lägenhet är ljus o stor med många fönster, precis som en dröm var det när vi såg den första gången. Nykära o galna o framför allt blina var vi i April då vi hittade vårt första hem tillsammans. Nu blir det en sex månaders mardröm innan vi kommer härifrån.

När vi letar ett nytt ställe att bo på ska vi tänka på sånt som mindre nykära leter efter i ett hem. Jag önskar mig värme dygnet runt, en duschkub, gärna en fläkt skulle vara frächt. En liten balkong skulle vara mysigt, men man kan ju inte få allt. Varmvatten o tvättmaskin ska det vara. Parket o kakel skulle oxå vara en dröm. Vi kommer definitivt kolla på allt o vara kritiska som få nästa gång. Bäst skulle det vara om vi kunde få råd med en ny mordern lägenhet, två rum o kök, eller en ett-sovrum´s lägenhet som man säger här, men kan gissa att hyrorna på dom är lite värre än vad vi har nu.

Detta blir efter jag fått ett jobb, efter jag har skrivit mitt CV, som skickas iväg medan jag är på varmare bredgrader i Svergie. Jag längtar tills jag kommer hem. Julmat o mys o lite pussar av hunden kanske. Jag tycker Åssi kan sova med mig när jag är hemma. (Åssi som Ozzy, eller hur?) Jag tror inte att han behöver mamma varje natt. Fast om han ska upp kl fem på mornarna så kan han få smyga iväg till morsan o väcka henne ist.

Nu ska jag sluta surra strunt för en stund. Ska laga lite mat efter att Osmin vaknar om ungefär 45 minuter. Efter det lär man bli ensam igen.

Love, Angela

Kamera.

Just ja! Osmin ska köpa en digitalkamera innan jag åker, så han oxå får vara med på jul. Jag får inte tappa bort den. Ska försöka!

Den här blir det nog. Det fanns såklart dyrare oxå, men dom hade samma pixlar o gudar vet allt som den här. Billigt ska det vara! Han ville ge mig den i julklapp, men Osmin är urusel på att hålla saker hemilga. Efter han berättat att han skulle köpa den kom han på att han måste komma på nåt annat att köpa till mig i julklapp ist. Stackarn!
image40
Love, Angela.

Åssi.

Tänkte jag kunde lägga ut lite bilder på mamms busunge!

   

B 1. Nykommen till sin nya mamma o pappa.
B 2. Nästan för liten för att nå ner till vattnet.
B 3. Redan tonåring o har snot pengar ur farsans plånbok.

image39
Stilig med vinden i håret!

Puss på're hunskrälle! 


Baklänges!

Livet borde levas baklänges...

1 Man skulle starta med att dö och få det överstökat
2. Så vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre dag för dag
3. Man blir allt piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där, då får man flytta därifrån och börja njuta av sin pension
4. Efter ett antal år börjar man arbeta. På sin första arbetsdag får man en guldklocka.
5. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetslivet.
6. Man dricker, festar och har sex och förbereder sig för att ta en paus.
7. Så börjar man skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser *tills man blir baby igen...
8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfullt lyx. Det är centralvärme, roomservice m.m. och till sist lämnar man denna världen i en orgasm* 


Fick detta i ett mail i morse. Det var det bästa jag läst på länge! Den som kan fixa så att livet ser ut så här borde få hela potten i Nobels bank själv!

Love, Angela


Ny varmvattenberedare!

Osmin har nyss gått på jobbet o vi har suttit nere i några timmar nu när Stuart o hans son är han o sätter in den nya varmvattenberedaren. Dom kom precis när jag började laga mat, vilket nog var strax före fyra. Osmin fick nöja sig med en kalltvätt o ingen dusch före jobbet. Jag tror nog att dom precis är klara.. Dom testar vattnet nu o dom säger att det är skållhett! Huvudsaken är att det inte droppar vatten på mina resväskor.

Love, Anglea.

Väntar på leverans.

Idag fick jag gå upp extra tidigt med alarm o allt. Det var ett tag sen. Osmin beställde en ny telefon igår, som skulle komma idag mellan nio o halv sex. Det är tråkigt att måste gå upp tidigt o vänta på ingenting. Stuart kom o knacka på dörren kl halv tio så ja hoppades ju att det skulle vara leveransen så jag kunde göra nå annat idag. Stuart sa att han köpt en ny varmvattenberedare till oss. Den andra har droppat vatten av nån anledning. Jag tror nog att han fixade den igår när han var här o skruvade åt lite grejer.
 
Osmin kom hem strax före sju i morse, för han fick gå tidigare, så det öppnade jag dörren åt honom. Just nu sover han som en lite baby.

Så det är bara till o vänta tills mobilen kommer. Han beställde en Nokia 6300, vit. (http://www.nokia.se/phones/6300/ ) Igår väntade vi oxå, mellan sju o ett, på att Argos skulle komma o hämta elementet vi inte vill ha. Men icke sa Nicke, det kom ingen. Så less man blir.

Igår började Osmin sin första natt, så han var vaken på förmiddagen. Vi fick hålla oss varma med vantar, byxor, fliströjor o täcke. Det var endast nio grader inne, men mot kvällen kändes det varmare av nån anledning. Mormor ringde o prata lite. Hon beklagade sig lite över "folk", men är glad att jag snart är hemma igen. Sen blev det dax att laga lite mat. Osmin stod för potatisen för han skulle göra den på nåt speciellt vis, gott blev det iaf. Själv gjorde jag morotsstavar o skar rödlök i stora bitar o slänge på en massa vitlöks klyftor med skal på, o sen in i ugnen. Till det blev det kyckling kiev, panerade kyckling fileer med vitlökssmör i. Köpt färdiga på Tesco, så klart. Skulle enkelt kunnat ätit en potion till för det var så gott. Det gick tom bra utan bea sås.

Nu ska jag nog ta o se om det finns nåt litet o äta innan jag sätter igång tvätten medan jag diskar. Förhoppningsvis kommer jag att höra om nån knackar iaf.

Love, Angela.

30 dagar kvar!

Idag är det den 14 november, det betyder att det är småa 30 dagar kvar tills jag har väskan packad o sitter på planet på väg hem. Då blir det mer väntan. Den värsta väntan, då man sitter o väntar på att man får kliva på planet o att det sen ska åka. Sen blir det nog lite spring till tåget o man önskar man hade tid att sitta still lite. Man är aldrig nöjd.

Jag längtar så innerligt tills jag får göra lite jul fint här. Blir inte mycket, men det blir nog fint. Funderar på att göra knäck oxå, så jag måste nog ta mig en titt efter ingridienserna på svenska kyrkans julmarknad den 25 november. Där har dom en lite hörna med svensk mat o på en gata en bit där ifrån finns ytterligare en liten svenskaffär. Det blir nog dyra knäck. Sen blir det nog lite apelsiner oxå med sån krydda i. Kan bara inte komma på vad de heter. Ibland tappar jag helt bort svenska språket.

Jag ringde pappa på måndag kvällen o prata lite. Han sa att han var ledig den 14 då jag kommer till stationen, så han skulle hämta upp mig då o skjutsa hem mig. Lisa skulle nog oxå följa med trodde han. Det tycker jag låter bra, då har jag träffat honom iaf, så jag slappna av lite med att ränna runt så mycket. Måste skriva ett litet brev till honom med tider o så, så blir det enklare o förhoppningsvis utan missförstånd.

Ett CV har jag börjat lite på. Väldigt lite. Jag har letat på internet om hur man ska skriva det, både svenska o engelska CV:n. Det gör mig bara mer förvirrad. Bör väl egentligen bara kolla på engelska mallar så jag slipper undra. Sen blir det ju ändå svårigheter för i ett CV ska det ju vara en massa fina ord om hur man berhärskar saker o ting. Ska nog bli bra innan jag är klar.

Love, Angela.

Brand.

På Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1225285.ab) står det att det är en brand i East London med stora rökmoln, så jag måsta ju titta ut o himlen har aldrig varit blåare. Kanske ska gå ut o se om man kan se det från annat håll.

image35

Love, Angela

Kyla.

Pratade med Stuart i helgen om hur kallt vi har det, men han sa att vi kan absolut inte göra nåt åt det.. Vid elva imorse var det fem grader ute o nio inne. Känns inte såå mycket varmare nu heller.  Så vi kommer nog inte bo här nästa höst. Gas räkningen för förra månaden gick upp 50% sen månaden innan, så nu snålar jag. Har vantar på mig ist.

Kram från en frusen Angela.

19-21 dec.

När jag är hemma ska jag till Härnösand o Sundsvall o träffa mina vackra Aupair vänner hos Emelie. Sen ska vi på Spa oxå på Södraberget. Jag ska åka upp den 19 dec o då ska vi nog irra runt på stan i Sundsvall o sen äta middag på den engleska puben som finns där. Emelie fyller tom 20 den 20:e, så det blir mycket på en gång. Ska bli så kul o få surra lite. Sen kommer jag hem igen den 21 dec. Jag vill ju inte köra när det är mörkt o helst inte om det ska vara snöoväder. Så det är bara att hålla tummarna.

Love, Angela.

Veckan som gått.

Jag kommer inte ihåg vad som har hänt sen jag senast skrev, men lite ska jag väl kunna komma ihåg medan jag skriver.

Onsdag o torsdag var Osmin ledig, så på onsdagen var vi o veckohandla som vanligt efter att han jobbat natt. När vagnen var full med all möjligt frågade Osmin om vi var klara, då förklarade jag att det var ingen mat i vagnen, bara nödvändiga saker. Det är ju maten som är svårast. Sen när vi var hemma igen sov Osmin. Torsdag tog vi oss en lite titt på marknaden. Vi hade tänkt gå till parken efter det med vädret ändrades snabbt till regn medan vi var halvvägs genom marknadsgatan. Vi köpte en ny sophink,en  hög i silver. Extra billig för det var nån bula eller nåt på den. Inget att vara orolig över. Sen smet vi in på Weterspoon. Jag tänkte bara ta en te, för att slippa kylan ute, men Osmin han bli hungrig så han beställde en hel tallrik som man ska dela full med revbenspjäll, kyckling, lökringar o strips. Så det var bara att äta.

Fredagen var det dax för Osmin att gå till sjukhuset för att få svar på varför han har haft så ont i sidan. Han skulle få tabletter o en tid på ett annat sjukhus som skulle kolla mer.. Det var inget farligt iaf, så det är ju bra. Sen åkte vi till West End, eller stan som jag kallar det. Då var det dax att äta så vi åkte upp till Primark o gick en bit för att gå till Weterspoon för att äta gott o billigt. Sen var det dax att plocka på sig all man såg på Primark. Osmin hittade en jättefin vinter jacka, mest kanske för finare tillfällen. Vi hittade några julklappar oxå. Jag köpte ett par supermysiga mysbyxor, ett par fin byxor o en hallonfärgad dragkedjs tröja.

På lördagen var det dax för Osmin att gå till jobbet igen. Han fick sluta tidigt iaf, så han var hemma till Liverpool spelade. Dom vann 2-0. Sen var det X-factor. Det är lika jobbigt varje vecka när det är nån som åker ut. Under dagen gick jag till marknan för att köpa lite kort, så jag har utifall det kommer tillfällen då jag behöver dom, som när det var farsdag, men jag skickade inget iaf. Jag köpte guld stjärnor till mina fönster oxå, jättefina, så det kommer bli juligt o fint i mina fönster snart. Det är ju bara 19-21 dagar kvar tills allt ska upp. Sen gick jag till Stuart o blev kvar där i fyra timmar. Jag försökte komma därifrån, men det gick inte. Jag fick honom att fixa vår anten iaf, så nu funkar vår tv hela tiden, även när tågen åker förbi!

Igår städade jag lite. Damsög, tvättade o plocka undan allt. Jag lagade chili con carne o det var kanon gott. Jag ringde även syrran o kolla om hon vart till pappa o firat honom, det hade hon. Sen ringde jag Anna, för att kolla om hon vistte nå mer om när hon kommer, men hon svarade inte. Då ringde jag Bengt för att se om hon var där o fira honom, men icke. Så jag ska ringa henne idag förhoppningsvis.

Love, Angela

Farsdag!

Igår var det Farsdag. Jag fick skicka ett sms till min pappa för han har ingen hem telefon, men ska ringa honom på jobbet ikväll. Sen ringde jag Bengt oxå, Pappa 2. Haha! Han hade firat sig själv med en lite tårta från Ica. Det tycker jag låter kanon! Skulle jag oxå gjort. Hihi!  

Jag har verkligen dåligt med bilder på pappa, så jag klippte o klistra lite så det blev en bild på honom ensam. Och så klart en bild på Bengt oxå.

                
                    Pappa                 Pappa 2

Love, Angela

Vigda!

image29

Smyger iväg o gifter sig håller ungdomarna på med när man inte är hemma o håller koll! Hemligt skulle det hållas. Vi andra är glada nu iaf. Det var på tiden!

image30
Mamma o Bengt på min lokala pub.

GRATTIS GRATTIS!

Love, Angela.

Helgen.

Nu var det längesen jag skrev igen. Börjar jag tröttna på min söta blogg redan? Jag har tänkt att jag måste skriva nu i flera dagar. Så nu ser jag på Bridget Jones 2 o skriver lite. Skulle ju kunna korta ner lite vad som har hänt på senaste dagar, men jag har lite svårt för det ibland.


I fredags var jag fortfarande förkyld, nästan döende med huvudvärk o låg i sängen större delen av dagen. Jag kravlade upp nån timme innan Osmin kom hem o började laga mat, bakad potatis. Det var ju inte så ansträngande då potatisarna låg i ungen en timme tills Osmin kom hem. Gott var det förstås. Jag bad honom köpa hem lite välbehövd glass, för det ska vara bra för halsen.


Lördagen jobbade Osmin under dagen, men slutade tidigt, så sen när han kom hem fick han hoppa direkt in i duschen o göra sig redo. Vi var bjudna till Anthonys överraskningsfest. Det är nån gammal kompis till Osmin. Vi gick dit, vilket tog en timme, mest för att jag inte ville gå allt för fort med min förkylning. Vi kunde inte ta bussen för det var folk precis överallt, vägar var avstängda o bilar i kilometer långa köer. Jag tror för att det var Guy Falks night, det är lite som sista april med kasa o fyrverkerier. Det var egentligen den femte november, men tydligen firar dom det på närmaste helg. Hel galet, som att flytta på födelsedagar eller Julafton! Festen var iaf på en pub. Jag kände inte många, tre fyra stycken. Dom flesta hade tydligen flickvän, men bara en tog med sig en. Lite tråkigt, men det gick så bra än då. Anthony fick en bra present tyckte han, en strippa. Det var ju mest grabbar där, så alla tjoa o stoja o fram med kameror o mobiler för att ta kort. Jag hade väl aldrig i mitt liv trott att hon skulle ta av sig hela alltihop. Anthony var ju glad iaf. Kvällen var väldigt lyckad tills nå grabbar fick för sig att slåss inne i puben, så alla skulle ju kolla o få loss dom från varann. Dom åkte ut iaf, o då fick några tjejer för sig att det var orättvist eller nåt, så då börja som slåss också. Då gick vi. Vi möte tre polisbilar, så det var nog bra att vi gick.


På söndagen sov jag först i en evighet o sen fick jag städa undan efter oss. Kläder överallt efter jag provade halva garderoben innan vi gick. Tragiskt!

   Senare då Osmin jobbade natt ringde jag hem till mamma o Kattis. Det var ju ett tag sen jag hörde av mig, är super dålig på att ringa. Sen var det Ghost på tvn. Urbra klassiker. Då saknade jag Osmin så enormt, tankarna gick o jag ville inte att han skulle dö. Jag tar filmer så allvarligt. Åh, så jobbigt, men han levde iaf då jag ringde honom.


Under måndagen fick man nyheter minsann. Ungdomarna där hemma springer runt o håller hemlisar, så då blev det fler samtal till mamma o sen till mormor.


Idag var jag bara ut o handla lite smått. Shampoo o balsam, två för en, precis min prisklass. Sen hittade jag leave-in balsam, köp en få en gratis. Dom har mycket sånt i det här landet. I like it! Jag köpte även två kilo popcorn för 21 kronor. Åh, så lycklig man kan bli! Osmin är inne på sin sista natt nu o sen är han äntligen ledig sina tre efterlängtade dagar.


Nu är det en timme kvar av filmen, så jag ska nog sluta här o möjligtvis göra lite popcorn.


Love, Angela.


Inbjudan.

Mike kom förbi med en inbjudan för nån dag sen till deras gemensamma väns överrasknings fest. Så vi ska dit ikväll. Jag har träffat födelsedagsbarnet en gång inne på Tesco, men det är ingen jag kommer känna igen. Efter nån drink läre jag vara supertrött med min förkylning. Måste komma ihåg att inte ta nå alvedon innan vi går bara.
   Jag känner mig helt slut. Osmin rignde o väckte mig vid tio i morse, blä på honom. Jag ska stryka lite kläder, vilka vet jag inte än, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Osmin jeans är nytvättade o inte torra, så det ska bli kul för honom ikväll. Osmin kommer att vara stilig som alltid medan jag kommer se lika tråkig ut som vanligt. Jag hinner nog bli slutkörd innan jag är klar med att duscha, fixa hår o smink. Kläder.. åh, allt låter så jobbgt med den här förkylningen, men jag ska gå!

Hoppas ni är friska!

Love, Angela.

Första November.

Det här året är snart slut. Känns lite jobbigt. Känns som att jag bör vara hemma i Sverige. Det är väl det jag är van. Jag får ju åka hem om 43 dagar.

Min förkylning försvann lite under natten, så jag måste inte snyta mig lika ofta. Huvudvärk har jag däremot o kroppen känns trött. Vill helst sova igen. Jag har tagit mig en varm kopp med den underbara svartvinbärs medicinen. Jag tror nog att det var Weronika som vi fått förkylningen ifrån.

Jag ska bara vara lat idag o hoppas att jag blir frisk då. Tvätta, diska o laga mat ska det bli iaf. Det ska lagas bakad potatis idag. Osmin tog det viktiga beslutet om att vi bara ska äta en bakad potatis med en panerad kyckling till det. Sallad o nåt gott på potatisen ska det oxå bli. Längtar redan. Det är bara att hålla tummarna att våran ugn vill vara snäll o baka potatisen jämt o inte bara på ena sidan. Ska bli spännande. 

Nu är det nog dax för frukost, har inte ätit det än för jag vill inte röra på kroppen. Sen kanske jag bör sova lite till, så jag blir lite pigg.

Love, Angela.


Förkyld.

Fahitan var underbart god. Jag åt två, medan Omin bara åt en. Hans lilla förkylning verkar ta bort hans apptit. Det är det närmaste tacos man kan komma. Osmin är inte så förtjust i tacos, fast han har bara haft den en gång, hemma hos mamma. Då tog han bara sallad o lök tror jag. Han visste väl inte vad det var. Stackars liten. Jag skulle vilja ha tacos, men det är lite tråkigt o hacka upp alla grönsaker för en person. Det blev rester kvar till en till fahita som jag ska mumsa på senare o njuta ytterligare en gång.

Igår på kvällskvisten satt jag i sängen med tusen servetter omkring mig o snöt min hela tiden. Jättejobbigt. Inga pussar då inte, kunde ju inte andas.

Det var rätt mycket folk ute på igår kväll som knackade på hos grannen, över gatan. Tyvärr såg jag inga pumpor nånstans. Alla hus var bäcksvarta. Dom kasnke inte ville ha besök av spöken som skulle ta allt deras godis. Ja förstår dom!

Osmin kom hem igår med massvis med frukt. Det var nån som kom med en låda frukt till vakterna o Osmin var ensam då han tog emot det, så han tog massor av bannaner o äpplen o nåra mandariner.

Love, Angela.

RSS 2.0