Roy Sällström.

Idag i Aftonbladet kan man läsa om när Roy Sällströms pratar om sin dotters död. Jag hade honom i musik på Läroverket o tårarna var väldigt nära att komma när jag läste artikeln. Läs den du med!

Love, Angela.

Hemlängtan!


Kan inte säga att det händer allt för mycket här. Är inte alls sugen på att skriva nåt, även om det skulle hända nåt. Osmin är på jobbet o ska jobba fyra nätter. Idag är det 12 dagar kvar tills vi åker hem. Jag tror jag har världens hemlängtan, för jag känner mig helt nere pga ingenting. Så därför skyller jag på att jag saknar mamma. :O)
   Jag ska se på lite mer tv  nu ikväll o sen blir det sovdax.

Love, Angela

Allas nya kärlek!







Rosa och underbart! Moster o morbror längtar nu som två små barn på julafton tills vi får se dig! Det är bara femton dagar kvar tills vi får röra vid dig. Älskar dig, du lilla!

Love, Angela.

Lilla Familjen!







Jag tror inte min syster har tid att se dessa, men om arton år kanske hon har sett dom. Hihi!

Love, Angela

Ha en bra dag Mamma!


En bättre morsdag än med en nykomling i famljen kan det väl ändå inte bli. Det blir mormors dag helt enkelt!

Tänk att det är min systers första morsdag. Tänk att få fira den på BB med en väldigt ny bäbis som man är totalt förälskad i. Åh, vad jag önskar att jag var hemma i Glada Hudik nu. Lilla Matilda lär inte bli allt för stor innan vi kommer hem om 18 dagar. Jag hoppas på några bilder så snart som möjligt!

Love, Angela.

Välkommen till Världen Matilda!



Nu har jag äntligen blivit moster! 19.15, den 24 maj.
Det blev en Stina MATILDA.
 50 cm lång o 3,7 kg.

Jag längtar tills jag får se bilder på nykomlingen!
*mys*

Love, moster Angela o Uncle Osmin

Heja Sverige.

Osmin är på jobbet o EuroVisioin börjar snart! Jag har fortfarade inte sett Sveriges bidrag, så jag längtar. Dock har jag sett Ukrina som ska ha rätt lika uppträdande.. Danmarks låt är riktigt bra tycker jag, så det ska bli kul o se. Jag har köpt chips o cola så jag har att gotta mig med.

Ikväll firas Mirja hemma hos Emma o jag är jättelångt borta. Jag hoppas dom har jättekul!

Igår träffade vi Osmins gamla kompis Terry o hans fru Jenny. Kvällen började med en pubrunda o lite snabb mat. Sen blev det mer dricka hemma hos makarna. Kvällen slutade när vi lämnade deras jättefina lägenhet strax före halv sex i morse. Vi tänkte sova kvar där, men när klockan blev morgon åkte vi hem ist. Vi hade så enormt kul o lärde oxå känna två av Jennys jobbar kompisar. Terry är en riktigt krambjörn o myste med både mig o Osmin på morgonkvisten. Jenny somnade nog redan vid ett tiden på soffan.
   Vi la oss vid sju efter lite frukost. Jag vaknade vid tio o kände mig hur pigg som helst, men jag somnade om för jag antog att jag behövde sova mer. Vaknade o klev upp vid ett ist o mådde absolut skit. Jag är för gammal för att vara ute på o dricka till så där tidigt på morgonen. Jag drack vatten både igår nån timme innan vi åkte hem o hela dagen idag. Jag somnade lite efter maten oxå vid fem tills Osmin skulle på jobbet. Så nu mår jag mycket bättre.

Lite goda chips o bubbilig cola ska sitta bra i magen nu. Heja Sverige!

Love, Angela.


Update en timme senare: Finland är riktigt bra. Det är kanske inte direkt nån Schlagerlåt, men man hänger med i den väldigt lätt. Så jag hejar lite på gammal grannarna lite i år.

GRATTIS SANDRA!



Vi hoppas Sandra får en bra dag idag med god tårta o underbara presenter!

Love, Angela

GRATTIS MIRJA!



Idag fyller min vän Mirja 22 år! Igår fick hon sitt körkort! Kan det bli en bättre vecka! Jag skulle så gärna vilja vara hemma o få fira hennes lycka! Många kramar ifrån oss iaf!

Love, Angela!

Telefonist.

Idag har jag suttit lite i telefon. Jag pratade en halv timme med Bengt om min dator o längtan hem. Sen ringde jag mormor, men hon var nog på PRO. Får ta o ringa hemme imorgon, om jag hinner. Jag smsa Anna ist o kollade om hon var hemma. Det var hon, så jag ringde henne o hörde hur det var. Imorgon skulle hon till pappa, så då läre jag få kort på den växande magen! Tyvärr hade hon ont i ryggen, vilket ju är tråkigt.
   Efter allt prat fick jag ta o laga mat. Ugns potatis, bea o kiev. Måsta göra ris till Osmins matsäck oxå o sen skar jag upp lite frukt för hans snack. Nu är allt diskad o fint nere i köket. Skulle behöva damsuga både upp o nere, så jag får se om jag gör det om en stund.

Igår pratade jag med Jenny. Hon o Patrik skulle komma på Osmins kalas, men dom hade ingen barnvakt o Jenny skulle jobba dan efter, så Oliver skulle oxå med. Mys! Hon frågade sen om jag kunde kolla upp några billiga mobiler till dom. Osmin sa att det var inga problem, så vi ska ta oss en titt efter de efterfrågade mobilerna.

Imorgon ska vi försöka hitta till arbetsförmedlingen. Jag tror det är lite som sociala oxå, för vi ska kolla om jag kan få lite pengar av dom. Jag har mailat iväg cvn hela sabla veckan o Osmin har hjälpt mig vissa dagar för att leta i alla små vrår. Jag har inte alls fått nåt svar av nån. Så vi är rätt less, måste jag säga! Osmin vill ju inte att jag ska ha nåt dåligt jobb eller halvtid. Världens bästa jobb ska det vara, annars får det vara! Tro mig när jag säger att jag försökt förstå varför en halvtid skulle var så dålig.

Ikväll jobbar Osmin o jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har lite mail att svara på, så jag bör göra det. Sen ska jag försöka leta fram lite fantasi o scrappa lite.

Love, Angela.

Den blomstertid nu kommer!

Ny text på psalm 199
-Den blomstertid nu kommer

Den baddräktstid nu kommer
när magen är för stor
Då valkar bara sväller,
och celluiter gror.
Generande behåring
lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
vi stannar inomhus.
De krav som sommarn ställer,
förstör vår ledighet.
Vi sitter där å gnäller
fy fan vad jag är fet.
Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.
Nej låt oss revoltera,
vi tar en kaka till.
  

Glad Sommar.

Bästa jag sett på länge!

Love, Angela

Nedräkning och övertid.

Idag är det tre pyttesmå veckor kvar tills vi kommer hem! Åh, så vi saknar alla! Längtar så himla mycket till Osmins alla kalas! Tårta, vänner, bäbis o grillning! Jag har en känsla att vi inte kommer hinna med allt vi vill!

Jag pratade med syrran igår o bäbisen har det bra. Hon kan få vänta en till två veckor till. Så från att vara ett mitten-på-maj-barn, kan det bli ett början-på-juni-barn. Sen kan det ju gå fort oxå, det får vi vänta med o se. Galet med bäbisar!
 
Nu måste jag gå o laga mat, sen väcka sportfånen o ringa Jenny.

Love, Angela.

Ingen blogg på länge.

Oj, vad jag scrappar. Finns inte tid för min älskade blogg. :O( 

Idag kom Osmin hem på morgonen efter sitt nattshift. Vi hoppade på bussen på sjukhuset, där Osmin skulle till läkaren. Sen gick vi till Tesco som låg i närheten. Det var en liten shoppinglista den här veckan, så det gick fort. Sen åt vi frukost på Weterspoon! Det har blivit rätt mycket Weterspoon på senaste tiden. Mums!

När vi kom hem somnade jag. Jag var riktigt trött. Efter en stund somnade Osmin oxå, efter ha kollat upp all sport. Det är nån superviktig match, som Liverpool inte kom vidare till, så den ska ses ikväll. Själv läre jag sitta som klistrad med mitt dator klister o saxar på scrapbloggen.

Guggu har en liten tävling nu, med scrapingen, så jag har just gjort ett litet bidrag till den. Jag använde en annan bakrund först, men av nån anedning så försvinner mina bakrunder hela tiden, så ja fick ta o ändra. Det blev rätt bra ändå? Eller hur? Sen kan man ju diskutera min fantasi på texten..



Antar att allt mitt tjat fick Emma att börja oxå. Riktigt roligt faktiskt!

Cilla är i Rysslan o tittar runt nu. Sen kommer hon tillbaka till Sverige o Glada Hudik.

Det händer inte allt för mycket här, så det är lite roligare att pilla med bilder o så. Tyvärr märker jag att jag har väldigt dåligt med bilder. Eller så är som inge fina. Det blir till att ladda batterierna o ta fram fantasin när vi kommer hem!

Love, Angela

Bäbisen håller ut.

Ingen bäbis ännu. Mormor o moster väntar så vi blir galan. Haha! Inte riktigt, men lite. ;O) En vecka över tiden nu. Ut kommer den tillslut o så blir vi alla såå glada!

24 dagar kvar tills vi åker hem Vi har bokat sommar o sol. Mycket glass, vänner o grillat! Mmm, Sverige på sommaren, kan det bli bättre?

Love, Angela.

Längesen.

Jag har inte skrivit nåt vettigt här på år o dar nu. Det blir lätt så när Osmin är hemma eller jag är ute på. Igår Var jag hos svärföräldrarna. Liz o jag tog en sväng på "stan" där o sen gick vi hem o gjorde köttfärspaj. Fick med mig fyra stycken hem i olika storlekar. Osmin åt som en liten gris o bara älskade det! Idag kommer Osmin hem tidigare än vanligt, nåt dom har sagt mellan sig på jobbet, så han bör vara hemma vid 2. Idag ska vi göra pizza, om vi orkar.
   Igår när jag kom hem från Liz var jag helt skakig, benen gjorde ont o jag frös. Trodde jag skulle bli dödssjuk där ett tag, men det gick över.

Imorgon jobbar Osmin som vanligt o jag ska ringa rekryteringsbolaget jag mailade cv till. Måste höra med dom om jag står i nån kö eller jag kanske inte ens behövs.. Jobbigt o bara sitta hemma o vänta o gissa.

Love, Angela.

Scrapoholiks.

Cilla o jag verkar inte kunna sluta nu när vi hittat nåt som är så roligt som scraping genom datorn. Åh, det är riktigt kul! Blir det fel, så är det bara att ta bort o ändra.


Se så fint Cilla gjorde till mig! Texten till var väldigt fin!

Love, Angela.

Mysvovven.



Varsågod Cilla!


Varsågod Cilla! Visst är den fin o skogig?
Jag gjorde den helt själv, bara till dig, utan fusk!
Pusspuss!

Love, Angela.

Spring Fever.


Se, min alldra första scrapgrej på datorn! Kan nog inte bli så mycket finare!
Jag är mycket nöjd, även om jag fuskade lite med en färdig bakrund som jag ändrat lite på.

Tack Guggu för ditt tjatande ;O) om scrapblog!

Love, Angela.

Från regn till hetta.

På förmiddagen regnade det pytte lite, för första gången på två veckor. Det var rätt svalt o skönt, men nu på eftermiddagen/kvällen är det äckligt varmt igen. Känns ingen kul att behöva städa då. Det måste bara göras. Sitter här en liten stund o hoppas det ska bli lite svalare, men det verkar bara bli varmare.


Efter mitt choklad sug igår har jag laddat upp med godheter idag. Jag tänkte att jag skulle prova dom här jordnötssmörskopparna som jag sett i affären. Mums, säger jag bara. Upp till himelriket! Dom är nog mina mya favorier här i lilla England.
 
Love, Angela.


Övertid.

Nu är nästan moster orolig när det inte är nån som ringer nån gång o säger att bäbisen är här! Tre dagar över har min syster nu gått med en bäbis som verkar trivas nåt så otroligt inne i mammas mage. Jag har förslagit stark mat o åka på en hoppig väg. Det har jag hört ska få igång värkarna, men icke sa bäbisen.

Jag vill att nån ska ringa o säga att bäbisen är här. 14 maj låter inte som nåt tokigt datum att bli född på. PUCH!

Love, Angela

Idag.

Idag händer det inte många knop. Osmin sover så sött, så huset skakar. Nä, inte riktigt, men nästan. Jag provade att städa lite igår, men jag gav upp. Det känns som att det är för mycket grejer som ligger o dräller överallt. Jag ska göra ett nytt försök idag. Annars idag så ska jag ringa Cilla.

Jag har fått många hinter av en som läser min blogg, Guggu, att prova på scraping på internet. Skulle ju vara kul o få lite fint runt bilderna man lägger upp. Varje gång jag gått in på den sidan har det bara inte funkat för mig. Idag funkade det galant däremot. Jag har klickat o klistrat o det var rätt kul. Blir nog kulare när man vet vad allt är o kan visa här på bloggen. Se så fint det kan bli!

Nu är jag hungrig o ska nog ta o skära upp lite frukt innan det är dax att dona med Osmins mat till jobbet. Idag får han med sig spaggeti o köttfärssås, som jag har i frysen. Sen blir det melon o sallad till.

Love, Angela.

Dagens.

Alla behöver vi lite hjälp med vad vi ska laga för mat ibland. Vad ska du äta idag?

Potatismos och korv.

Mer Svenskt än då kan det väl ändå inte bli här borta. Osmin är ju lite Irländare oxå o ska ha skivad vårlök i sin mos. Rätt gott faktiskt, men jag vill ändå bara ha kryddor i min mos. Helst vill jag ha mammas mos.

Love, Angela

En till dröm.

Jag kom just på att jag drömde mer tok inatt.
   Jag vaknade av att Osmin kom hem med sin kompis Terry. Jag satt tydligen o sov i vår soptunna nere i köket. Inte allt för fräscht. Helt plötsligt började det komma in en massa folk hos oss. Det var tydligen visning av vår lägenhet. Snacka om schyssta hyresvärd att sälja, men inte säga till oss. Ostädat o nyvaken ur en soptunna fick jag försöka vara en bra värd o visa runt samtidigt som jag försökte plocka undan.
   Kan det bli mer galen dröm? Uscha. Blä!

Love, Angela.

Natten.



Jag råkade lägga mig så sent som halv tre igår. Vilket resulterar i att jag är lite trött idag. Osmin kom tydligen hem en timme tidigare idag än vad han borde, men när han sa att han var hemma vid sju vet jag inte ens om jag svarade. Jag ville sova för alltid. Sen när han hade ätit frukost o var klar för sängen pratade han på som vanligt o väckte mig lite. Jag sa ingenting förrän han var tyst o frågade vad han ville ha till middag.

Jag somnade om o sov tills min klocka ringde klockan tio, för efter en sån lång natt måste jag ju upp nångång, men inte för tidigt, så jag ställde klockan helt enkelt.


Jag drömde på morgonen att jag åkte med syrran i hennes bil. Jag satt bak, som nån som skulle in i fängelse. Vi åkt hem till henne o barnen var där. Tilde såg mig i bilen, men som i drömmar brukar det vara lite tokigt. Tilde kollade igenom framrutan, men nådde mig inte, hon gick till bakrutan med det var heller inte rätt. Till slut kom hon till min dörr o jag öppnade, efter en mördarblick från syrran. Jag sa till Tilde: I love you! Nu var Tuva också där. Jag frågade Tilde om hon visste vad det betydde o det visste hon minsann. Jag älskar dig, sa hon. Då var jag så stolt att honom förstod engelska. Sen sa vi inget mycket mer än, jag älskar dig!, jag älskar dig!, jag älskar dig!. Jag tog tag i båda barnen o kramade om dom länge o sa ytterligare en gång: Jag älskar er båda så mycket, glöm aldrig det!

Usch, jag gråter nästan av att skriva det. Det var iaf underbart att säga det så många gånger, även om det var i mina drömmars värld.
Det var en otroligt vacker dröm!



Love, Angela.


Sex and the City Premiären!




Igår eftermiddag tog jag bussen till Osmins jobb o vi gick sedan mot Piccadilly o fortsatte mot det fullpackade Leister Square. Just när vi närmade oss hördes ett jätteskrik: Sarah!! Helst ville man komma så nära som möjligt, men såklart gick vi åt fel håll kändes det som. Vi såg absolut ingenting. Det var massor av folk o galler o fotografer. Jag tog några bilder, mest på folk som var i vägen. Det gick inte se nått överhuvudtaget. :O( Jag såg det mesta på nyheterna när jag kom hem. Nu ikväll har jag tittat på YouTube o sett jättemånga små filmer som folk filmade där. Se själva här på min vackra länk: Sex and the City.

Alldeles nyss slutade en halvtimmes special om premiären på tvn. Åh, jag skulle vilja ha sett dom på riktigt. Dom visade rätt mycket från filmen, små snuttar lite här o där. Nästan så jag inte vill se på trailerna för jag vill ju se filmen! Jag har ina planer på att stressa på o köa o hålla på för att se filmen den 28 maj när den har premiär. Jag kan lika gärna se den två veckor senare. Tror Sverige har premiär för den 21 juni.





Love, Angela.

Livet utan Choklad.

Nyss var jag dödlit sugen på god choklad. Vi hade 12 rutor av underbar svensk choklad hemma. Jag behövde verkligen choklad, kunde inte få det ur huvudet. Kiosken var redan stäng o ännu värre inga pengar hemma. Jag tog en rad, fyra bitar. Vilket betyder att vi har åtta bitar kvar som ska räcka i 28 dagar. Skulle du klara det?


Min absoluta favotit Schwiezernöt gömmer sig där bakom. Mums!

Love, Angela.

Krångel.

Eftersom Kattis bäbisen är på övertid nu så tog jag bort hennes nedräkning här på högersidan. När jag kollade på min blogg efter det så var allt borta. Alla mina inlägg o allt. Jag provade med att ta starta om min dator o stänga av internet o se om det var det som spökade. Icke sa Nicke. Därför fick ja ta bort Annas bäbis nedräkning oxå, vilket är himla tråkigt.
 


Bäbis blir det ändå. Magen växer så fint nu på Anna. Se så vacker hon har blivit!

Love, Angela.


Update: Nu fixade jag tillbaka Annas bäbis nedräkning. Jag skrev in den 27 augusti på Anna, men jag är nästan 100% säker att det är fel datum. Jag la även till Soinas nedräkning, som ni kan se inte är allt för långt kvar på. Vad jag kan!

Ingen bäbis ännu.


Ingen bäbis ännu. Det är en dag över tiden o jag kan lova att den blivande mormordern väntar o hoppar till vid varje gång telefonen ringer. Det var tydligen inte så ovanligt att gå över tiden med fem dagar. Bengt har väl rätt i sin gissning, runt den 16 maj.

Moster blir glad bara den lille kommer ut!
*mys*

Love, Angela.

SATC Premiär-ikväll!


Ikväll ska vi till Lester Square o se när de underbara Sex And The City tjejerna visar upp sig. Det är bara att hoppas att det verkligen är idag o på Lester Square. Det är jättesvårt att hitta nån information om det. 
   Kameran ska med, vilket påminner mig om att jag verkligen borde ladda batterierna! Mike ska nog oxå med, det ska bli himla roligt o sen ska vi hitta nåt gott att äta där oxå. En riktigt myskväll!


Love, Angela.

I London på Angelas födelsedag.













Dagen efter min födelsedag firade vi lite till. Osmin kom hem från jobbet och vi tog bussen till Waterloo Station. Det var där vi träffades första gången då Osmin mötte upp mig för snart två år sen. Iaf, vi åt frukost där sen hämtade vi ut de förbokade London Eye biljetterna. Det var inte alls nån väntan så det var bara att hoppa på. Jag blev skakis driekt, rädd för höjder som man är. Jag knäppte kort på allt hela tiden. Man kan inte se såå mycket, så det blev rätt samma på Big Ben mest. Det var lite disigt även fast det var riktigt varmt. Senare på dagen kom  solen fram o det var inte ett moln. 

Efter den åkturen gick vi mot Big Ben, tog lite mer kort som alla andra turister. Gick mot St James Park som var i närheten. Där satte vi oss i skuggan o bara var en stund innan vi letade oss mot Buckingham Palace. Vi kom precis lagom till den dagliga paraden, som inte var så mycket att hurra för. Kul att ha sett iaf. Jag har fått för mig nu att jag behöver vara lite mer turistig nu för sen kommer jag ju inte bo här längre. Känns lite tokigt att ha bott här i 3-4 år o inte sett nåt. Tyvärr kan jag inte komma på så mycket mer o se nu.

Efter Buckingham gick vi in till Green Park, den som ligger jättenära Osmins jobb. Allt ligger så nära även fast det ser så långt bort ut på en karta. Där låg vi oxå en stund o vilade, skönt i skuggan. Efter det tog vi bussen mot Oxford St, för vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Där sprang vi på Sonia o Chris. Till o med Osmin var förvånad att kunna göra det på stressiga Oxford St. Dom skulle åka o äta lunch med vänner o jag skulle kolla på skor. Alla skor är bara så dyra så jag gav upp rätt fort o vi åkte i åt iaf. Mycket roligare. Vi åt grillad köttbit med bakad potatis o sallad. En flaska vin till o goda efterrätter. Vin flaskan gjorde mig tröttare än vad jag redan var efter allt gående o solen. Vi tog bussen hem o var hemma vid fem. Det var tillräckligt o en helt underbar dag!

Love, Angela.


Bild 1: London Eye.
Bild 2: "Nedsikt" halvvägs upp till toppen.
Bild 3: Utsikt över London.
Bild 4: Buckingham Palace från London Eye.
Bild 5: Big Ben samt båt treminal från London Eye.
Bild 6: Osmin utanför Buckingham Palace.
Bild 7: Fina blommor hos Drottningen.
Bild 8: Parad med vakter.
Bild 9: Jag o Osmin i London Eye.

Vi väntar o väntar.


Det är bara två pyttesmå dagar kvar tills bäbisen är beräknad att komma. Det känns som världens längsta dagar, helst om det går över tiden. Vi ser ju på bilden att bäbisen är på väg iaf!

När bäbisen väl är kommen kommer alla dagar kännas dubbelt så långa tills vi väl få se den lille. Det är 33 dagar kvar tills vi flyger hem. Innan vi kommer hem o efter att vi vet vad det blir för sort på den nye, så ska moster inhandla lite små kläder. *hoppar o studsar av lycka* Spännande!

Love, Angela

Dagens.

Alla behöver vi lite hjälp med vad vi ska laga för mat ibland. Vad ska du äta idag?

Spagetti och köttfärssås.

Jag tror inte att jag behöver göra nån längre förklaring. Personligen lägger jag i skivad morot o svamp. En Bolognese kryddpåse åker i för att göra det så enkelt som möjligt.

Love, Angela.

Väder.

Jag såg på aftonbladet att Sverige skulle ha värmebölja i helgen. Jag tog mig en titt på London oxå o där stod det att nu på förmiddagen skulle det bli regn, men sen bara moln. Inget regn änså länge, men varmt som vanligt. Idag blåser det inte heller, det är varmt o stilla. Lite regn skulle kanske rensa lite i luften, bara det inte håller i sig allt för länge nu. Skulle vara härligt o få sitta ute i parken med en bra lånad bok.

Tills vädret vet vad det vill håller jag mig inne. Jag tänker inte riskera detta:


Love, Angela 

Senare.

Just nu ska jag gå o laga mat. Det blir som sagt pasta med pastasås idag. Osmin kommer nog hem vid tio idag, efter ha varit på puben med jobbarkompisarna, så han får äta då. Sen ska jag ta tag i att skriva om min födelsedag lite mer. Vi firade inte bara en dag för mig ser ni. Hihi!

Jag har inte hört nåt från Office Angels som jag har skickat iväg cv till. Dom sa att det kunde ta upp till en vecka iaf, så det är bara o vänta lite till.

Love, Angela.

Dagens.

Alla behöver vi lite hjälp med vad vi ska laga för mat ibland. Vad ska du äta idag?


Pasta med pasta sås.

Pastasåsen gör jag genom att steka kyckling, svamp, morötter, lök, purjolök, vitlök som jag skurit i bitar o i tunna skivor. På med den viktiga grädden. En massa olika kryddor o buljon för att få god smak.

Love, Angela

34.


Idag är det lite mer än en månad kvar tills vi kommer hem till Glada Hudik. Den här gången ska mamma o Bengt hämta upp oss o sen ska pappa skjutsa ner oss igen på midsommarafton.

Love, Angela.

Lite om mig.

Lånad av Guggu.

Jag kommer från: Hudiksvall
Jag heter: Angelica
Hur gammal är du? 22
När fyller du år? 4 maj
Tycker du om någon just nu? Ja, Osmin
Om sex månader: Jobbar jag för fullt
Jag samlar på: Ingenting.
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Osmin eller ingen
Gillar du golf? Nej
Vilken tid gick du upp idag? Ca nio
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Nej, med Osmin
Har du strumpor på dig nu? Nej, för varmt
Hur svarar du i telefon? Hello/Hallå, beror på om jag vet vem som ringer
Vad ska du göra ikväll?  Laga mat, se på tv o blogga
Vad ska du göra imorgon? Gå till parken om vädret tillåter
Var vill du bo när du blir stor? I Sverige med Osmin
Är det okej att gråta? Ja
När grät du senast? Nån vecka sen kanske
Vilken årstid tycker du bäst om? Våren
Laddar du ner musik och film från internet? Nej
Skulle du göra om du vann en miljon? Flytta till ett hus i Hudiksvall fort som ögat
Bär du glasögon eller linser? Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, verkligen inte
Har du percing? Hål i öronen, använder inte örhängen
Har du tatuering? Nej, usch
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? Nej
Är du bra på att laga mat? Ibland
Gillar du att dansa? Ibalnd
Hur vig är du? Inte alls
Vilken är din favoritglass? Mjukglass
Tror du på ett liv efter döden? Ja och Nej
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? Blå
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja
Är du beroende av något? Osmin och choklad :O)
Senaste låt du hörde? Inte den blekaste
Vad gör du på helgerna? Ute på äventyr i London eller myser i parken
Brukar du bädda sängen? Ibland
Vad var det senaste du sa? Vet inte, säkert "Bye, love you"
Vem kramande du senast? Osmin
Saknar du någon nu? Ja, min familj o mina vänner!
Vem ringde du senast? Stora syster Katarina
Var du glad igår? Ja
Sminkar du dig? Sällan
Känner du dig värdelös? Nej, verkligen inte

Dagens.

Alla behöver vi lite hjälp med vad vi ska laga för mat ibland. Vad ska du äta idag?

Hemmagjord pizza.

Pizzadeg på sconsdeg, snabbaste o enklaste sättet. Koka ihop lite lök, vitlök med tomatpure/tomatkross o vatten. Stora bitar rödlök o skivad svamp på. Gott!
   Mike var o hälsade på igår, så då fick han oxå äta med oss. Riktigt kul med middags sällskap.

Love, Angela.

Sommar o sol.


Jag har nyss kommit hem ifrån parken. Det är skapligt hett ute, nästan tretio grader. Kan ju säga att det inte är allt för svalt inne heller. Det blåste rätt rejält ute, nästan så man blåste bort, men det var inte kallt, bara det varma som virrvla runt. Jag var bara ute lite mer än en timme, inte allt för kul att vara ute i parken ensam i allt hetta. Jag antar nästan att det kommer vara lika varmt imorgon. Då ska jag nog ta med en filt o gå o låna en bra bok o slänga mig i skuggan o ha det bra!
   Osmin jobbar som vanligt. Ikväll skulle han med jobbarkompisarna till nån pub o ta några öl efter jobbet. Så jag blir ensam extra länge idag.
   Imorse smsa syrran om att jag kunde ringa idag, så vi pratade nog i lite mer än en o en halv timme. Inget verkar hända med magen, det sitter där det sitter. Väskan är packad o namn är funna. Det är bara bäbisen som fattas!

Love, Angela.

Frostar av kylskåpet.

Vi har bara ett litet kylskåp med ett frysfack i. Ett litet frysfack kommer man inte långt med, så vi har en stor frys på sidan. Bästa grejen nånsin, helst när den är full. Vi ska veckohandla imorgon så därför passar jag på att frosta av vårt lilla frysfack som är hur tjock som helst med is. Jag tror för att det är så pass varmt inne så har isen börjat smällta lite. Nästan 30 grader har det varit idag. Nära på lika varmt inne.
   Ni kan ju se vad lite vi har i kylskåpet annars, fast jag har slängt bort smöret o mjölken. Jag får säkert slänga bort det lilla jag har kvar oxå för det är riktigt varmt både ute o inne. Är faktiskt inte så sugen på bakterier o annat gott just nu.
   Det är inte så kul att vara husfru när man måste vänta på att isen ska smälta helt. Jag har stängt in lite hett vatten där två gånger, men det läre nog ta några timmar till.



Love, Angela.


Update: Nu är mitt lilla frysfack som nytt. Jag kan till o med stoppa nåt i det. Is! Så härligt med is i vattnet till maten.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till bara mig!


TACK för alla
kommentarer, sms, mail o telefonsamtal på min födelsedag. Jag trodde ett tag att syrran var på BB för hon hörde inte av sig förän lite senare under dagen. Man måste få undra lite när det snart är dags.

Cilla firar mig på sitt egna sätt. Det är det allra bästa. Vackra Magda har oxå firat mig på hennes blogg. Så sött!

Dagen började med att min älskling kom hem med kort o blommor. Vita o fina! Lite frukost o sen somnade vi båda. Skönt! Sen gick jag på marknaden o inhandlande goda jordgubbar. Hemma igen ringde telefonen varm o mobilen pep med massor av sms. *glad*

Osmins föräldrar har varit här på eftermiddagen. Dom hade just ätit, så dom var inte alls sugen på fika. Vem tackar nej till svensk tårta lixom? Fick muta i Liz lite tårta innan dom åkte iaf. Tårtan var gudomlig, såklart. Osmin fick göra det yttre med grädden o jordgubbarna.


 

En ego bild passar väl oxå in idag. Vackra vänner tycker vi om!

Osmin är på jobbet o nu börjar DH, dubbel avsnitt. Rätt bra avslutning på min födesledag.

Love, Angela.

Födelsedags planer!


Imorgon är det min födelsedag. Den kommer nog inte firas lika stort som den skulle om jag varit hemma i Glada Hudik med familj o vänner.  22 är kanske inte så mycket att fira, men det är ju en jämn ålder, som Cilla sa, så man borde fira stort. Haha!

Osmin kommer hem på morgonen o ska sova som vanligt, men vid fyra ska Liz o Geroge komma på lite fika. Jag har nyss gjort en dubbelsats med chokladbollar som jag ska rulla i socker innan jag serverar. Sen ska jag göra en liten tårta oxå. Det är en liten sockerkaka som jag köpt som jag ska ha marsansås, banan, aprikossylt o grädde i. Sen blir det såklart ännu mer grädde på med goda jordgubbar. Förhoppningsvis blir den jättegod.

Dagen efter, den femte, så är Osmin lite mer ledig o vi ska till London Eye o åka den faktiskt. Jag har sett fram emot det, även om jag är väldigt emot turist grejer. Osmin har aldrig åkt den o den gång jag åkte den visste jag inte alls vad nånting var. Den här gången ska vi nog se till att se lite längre bort o se lite mer. Lite mat blir det nog senare o gott vin till.
Jag skriver nog mer imorgon om vad som hänt. Längtar faktiskt lite nu!

Love, Angela.

Gårdagen.

Igår skrev jag ingenting här. Osmin var hemma på morgonen o jobbade sen natt.

Jag mailade iväg lite CVn iförrgår till ett ålderdomshem o fick svar nästan på en gång, men jobbet passade inte mig. Det var på andra sidan lilla London o bara två dagar i veckan 2.5 timmar per gång. Osmin räknade som vanligt ut vad det skulle bli o jag skulle betala mer i resor än vad skulle få kvar i handen i slutet av månaden. Nej tack, fick det bli. Frågade lite snällt om dom hade andra jobb närmare mig, men dom hade tydligen bara folk där bort. Jag tyckte det stod annat på  deras hemsida. Oh well.
   Jag mailade iväg ett CV till ett receptionist rekryteringsbolag oxå. Det skulle ta en vecka för dom att kolla alla CVn dom får in så det blir till att vänta. Håll tumarna för mig nu!

Efter allt jobbstökande igår smsa Cilla om att nu kan jag ringa! Woho! Jag ringde henne på en gång o vi pratade i flera evigheter. Så skönt o få ta igen några år av tystnad. Allt blir bra sen när vi alla är samlade i Glada Hudik igen. 
   När vi surrat klart gick Osmin o jag ut på marknan o handla frukt o lite gott till tårtan. Jordgubbar ska jag ta o köpa imorgon. Jag hoppas på riktigt fina, goda jordgubbar. Mums!

Senare gick Osmin på jobbet o jag kollade på Dan in real life på datorn. Jag vet att den just gått på bio i sverige, men vet inte vad den heter.

Nu känner jag för en mjukglass med tuttifrutti strössel. Gudomligt gott! Jag får vänta tills jag kommer hem.

Love, Angela.

1/8/39

Inte många dagar kvar till nånting nu förtiden.

Det är en dag kvar tills jag fyller år, imorgon. 22 år gammal. Jag skulle säga ung, om det var ungt. :'O(
   Liz o George ska komma på lite svenskt fika imorgon. Jag ska göra en gräddtårta med jordgubbar, chokladbollar o rulla dom i socker, för pärlsocker finns inte. Ska nog köpa en rulltårta oxå eller nåt annat gott. Innan dess ska jag nog ta o städa undan lite här ikväll.

Åtta dagar kvar tills beräknad födelse på mosters nya älskling! Tänk om den vill komma ut som världens bästa present för moster! Det vore väl inte helt tokigt? Bengt, den synske, tror att den inte vill komma förän senare, var det den 16 eller 18? Nästan så man måste tro honom lite oxå.

39 långa, förhoppningsvis soliga dagar, innan vi kommer till Sverige. Jag har en känsla av att vi inte kommer hinna med allt för mycket när vi kommer hem. Alla ska träffas o pussas på, så vi räknar inte med en lung semster. En solig semester räknar vi med dock!

Love, Angela.

Ny insida.

Min blogg, på insidan som bara jag ser, är helt ändrad nu. Dom har alltså flyttat min blogg, som dom surrat om i en evighet. Tyvärr finner man alltid nånting som man saknar. På själva inloggings sidan finns bara inlogging o inga mest aktiva eller senast publiserad. Hur ska man då hitta nya bloggar att läsa? Min vänner-lista är oxå borta, men inte om man kollar som ni gör, utifrån, än iaf. Jag vill ju kunna gå till mina vänner o lusläsa hela tiden.

Det var bättre för. Inte sant?

Love, Angela.

Dagens.

Alla behöver vi lite hjälp med vad vi ska laga för mat ibland. Vad ska du äta idag?

Rostad potatis, rödlök och vitlöksklyftor i ugn med stekt kycklingfilé.

Här använder vi grillkrydda både till marinad o till att blanda ihop med olja för att vända potatisen, löken o vitlöken i och göra de ännu godare. Till det blir det en liten sallad o den goda bea såsen såklart.

Love, Angela.

Sex And The City -Premiär!

image340

SATC filmen ska tydligen ha sin premiär i London två veckor innan dom har det i NY! Ska ska definitivt till Leicester Square den 12 maj o se alla de vackra damerna i egen hög person! Åh, jag blir nästan skakis!
   Samtidigt står det på biografens sida att filmen börjar den 28 maj. Jag vet inte riktigt vart jag ska leta det rätta datumet. Mike ska oxå med om han är ledig, han är väldigt förtjust i dessa vackra flickor. Hihi!

Det finns så otroligt många vackra bilder på tjejerna, men jag antar att jag inte kan fylla sidan helt med dom.

image342


Love, Angela.


Update: Det var inte svårare än att ta sig en titt runt på aftonbladet.se.

Ingen final för oss.

Jag tar de dåliga nyheterna först -Chelsea vann igår..

Jag sprang runt som en liten galning igår kväll när jag äntligen hade loggat ut o insett att jag nog inte skulle hinna med allt jag behövde göra. Jag diskade o satte igång riset. Snabbt in i duschen, o glömde bort riset. Donade med kläder o mascara. Sprang ner till riset när jag kom på det, vilket jag visste att jag skulle glömma så jag hade satt den på låg värme. Satte riset på hög värme o väntade på Mike. Ingen Mike. Det blev ingen middag heller innan matchen, för jag visste inte när Mike skulle komma, så jag vågade inte börja med resten av maten.
   Osmin ringde strax efter sju o sa att han var på väg till puben från tunnelbanan o undrade vart Mike var. Osmin fick ringa Mike o kolla vart han var. Mike var redan på puben. Han hade provat ringt mig, men kom inte fram, så han provade inge då inne på puben, men det funkade inte.. Galet.

Puben var såklart full innan matchen var klar. Vi fick iaf sittplats, med massor av folk i vägen för tv. Puben var för engångs skull full av Liverpool fans o några Chelsea fans bakom oss som fick rätt mycket skit när Chelsea gjorde mål, men som inte var giltigt. Stackare. Det blev 1-1 i matchen, så det blev övertid med en halv timme då vi förlora med 3-1. Chelsea fansen bakom mig försvann innan matchen var slut, lika bra det. Alla pojkarna inne i puben kramades o tyckte synd om varann. Mike var helt förstörd! Osmin var oxå lite sur, så det gick knappt prata med honom. Då fick han en utskällning av lilla oskyldiga mig som sa att det inte var mitt fel att Liverpool förlora. Då blev han snäll igen. Stackars fotbolls freak! Vi prata en massa fotboll iaf över maten som blev närmare elva på kvällen.

Love, Angela.

RSS 2.0