11.

image250
Elva dagar kvar idag. Strax är det bara tio.

Bengt har tagit detta vackra kort från stugan ut över isen.
Vi får se om vi hinner traska över den innan den försvinner.

Love, Angela.

Helg.

Som vanligt innebär helgen i almanackan inte att vi har helg. Osmin jobbar sin sista natt inatt o sen är han ledig i tre dagar. Det är den sista ledigheten innan vi åker på vår efterlängtde semester. Så på söndag ska han bara få sova. Jag hörde nåt om nån match på tvn som antagligen ska tittas på. Sen ska han nog rensa bland sina papper. Jag ta o städa lite i våra garderober. Jag har köpt nya galjar som ska upp.

På måndag måste vi till Osmins föräldrar o vattna blommorna. Dom är på Cypern i två veckor. Efter det åker vi nog till stan o tar oss en sista titt. Jag skulle vilja ha nya skor o nån tunika. Vi får se om det blir några inköp. På vägen hem måste vi handla, för det är verkligen tomt här hemma nu. Eftersom vi åker bort snart så har jag försökt att planera mat för alla dagar o vad som måste köpas, noga. Listor efter listor har gjorts.

Under tisdagen har jag blivit lovad att vi ska på bio. På 27 Dresses. Tjejfilm med kärlek, kanske inte Osmins favorit, men han har inget val! Han skulle åka o köpa nån sladd till datorn oxå, skoj skoj.

Love, Angela.

Break.

 image249

Jag ska ta o se på Two weeks notice nu på datorn via alluc. Ska ta o göra mig en stor skål popcorn först bara.
 
Love, Angela.

13.

Tretton dagar kvar tills vi kommer hem. Det är mer eller mindre pytte några dagar!

Miss you all!

Love, Angela.

Bäbismagar.

Jag vet inte om det var påskmaten eller inte, men alla där hemma ser ut att spricka. Haha!
image247
Kolla in den här magen, ser ut att bli en riktigt stor o frisk bäbis!
image246
Anna har några månader kvar innan hon ser ut som Kattis. Hon hinner dit hon med.
image248
Bengt vill aldrig vara sämre än alla andra o visar upp sin mage med. Haha! Klassiskt Bengt!

Puss på alla magar!

Love, Angela.

Nödvändiga blåbär.

Tänkte bara visa min blåbärs notebook som jag skriver upp allt nödvädigt i.
image245
Love, Angela.

Jag vill ha pizza!

image244

Jag tycker det luktar pizza o det gör mig himla sugen! Jag vill inte ha englsk pizza, dom är så tråkiga. Det ska vara äka svenk (läs: turkisk) ;O) pizza. "Tyvärr" ska vi äta kina mat idag, så jag får väl vara nöjd till vi kommer hem till Glada Hudik.

Love, Angela.

Vädret, senaste veckan.

image240


Vädret här har varit upp o ner o bak o fram. På lördagen o igår snöade det. Det var ingen snö som stannade på marken, men man blev ändå helt paff. Det var lite svårt o fota snön, men jag gjorde mitt bästa från sovrumsfönstret. Idag däremot var det fin väder med strålande sol. Senaste dagarna har det varit riktigt kallt inne, 7-8 grader, men igår var det 10 grader o det kändes verkligen. Idag var det 13 grader inne o det var skönt. Så jag tror nog att våren är på väg tillbaka.

Love, Angela.

Påsken hos oss.

Osmin hade köpt Flake choklad ägg till mig, som är från Cadbury. Jag köpte tre kinder ägg till honom o två olika påsar med sura snören. Osmin är inte så mycket för godis, men jag tänkte att kinderägg är bra för hans barnsinne, nånting att leka med. Haha! Jag som inte äter Cadbury har forfarande min choklad kvar. Jag tog en tugga av en av mina flake (bild), för att se om jag har ändrat mina smaklökar. Tyvärr reflekterade mina smaklökar till det mer negativa hållet, spottade ut det annars hade jag nog spytt. Snusk choklad!

image243
Långfredagen, Good Friday, sov först Osmin o sen åkte vi o handlade. Vi "lyxade" till det med McDonalds innan vi åkte hem igen. Jag tror alltid att deras mat ska vara så god som den ser ut på tv o så, men blä, inget för mig. Deras jordgubbsmilkshake o glass är nog det ända som är ätligt.

Lördagen åkte vi till stan o tog oss en sväng på Primark o New Look. Osmin hittade två par jeans o jag hittade några toppar. Jättefina. New Look har jättebra storlekar, inte som HM som knappt har medium. Jag skulle ha behövt nånting med långärm, men allt i affärerna är bara vårkläder.
   På kvällen blev det kina mat o sen kom Mikey för att kolla in Osmins gamla dator som han ska köpa. Det blev tre glas vin, Black Tower, för mig o några öl för pojkarna. Gud så gott det vita Black Tower vinet är. Skulle kunna dricka det varje dag! Sen somnade jag pladask när Mikey gick. Tålig eller? Haha

Söndagen var jag hemma o sov, mendan Osmin åkte o klippte sig o sen åkte han o kollade på när V's band repade. Vi skulle ha träffat Osmins familj på söndagen eller måndagen, men dom måste jobba mer än vad dom trott, så ingen påskmiddag eller liknande för oss.

Hoppas ni andra haft en bra o god påsk.

Love, Angela.

Påsken hemma.

Påsken hemma blev ett dubbel kalas när Bengt fyllde år dagen innan. Hela tjocka släkten var där utom vi. Anna, Magnus o bäbisen i magen. Kattis o Kenneth o Kattis nästan sprickfärdiga mage! Mormor såklart, o Erik, mamma o födelsedagsbarnet själv såklart. Åssi får vi ju inte glömma!
image242
Maten ska vi inte ens prata om, eftersom jag inte ens fick ett endaste ägg under hela påsken. Lite svundsjuk blev jag faktiskt när jag ringde mitt i maten o pratade med alla. Snabbt gick det, men jag hann nog prata med alla o säga grattis till Bengt.

image241
Min goa familj där hemma!

Love, Angela.

Mätt i magen.

image239

Nu har jag ätit mina pajer. Rätt gott, tyvärr inget som Osmin tycker om. Fråga mig inte varför.

Nu ska jag ta o skriva lite onödigt här i bloggen.

Love,Angela.

Massor.

image237

Jag har massor att skriva, men frågan är om hjärnan kommer ihåg allt. Jag har två kyckling pajer i ungen nu, pytte småa,  som jag ska äta till lunch. Osmin ville äta kina mat idag, så det får det bli när han kommer hem vid åtta. Han har ett beroende av räkor o, är det bläckfisk tro?, i en lätt frityrsmet med salt o chilli. Dom är gudomliga, men han kan äta det varje dag, men då säger jag stopp!
   Jag känner att idag är en sån dag då jag inte kan sluta skriva o jag kommer på mer saker o skriva om hela tiden. Får se hur länge det håller i sig. Jag har iaf papper o penna bredvid mig så jag kommer ihåg allt jag har o säga. Jag ska tänka lite nu vad vi gjorde på påsken, så skirver jag lite om det snart.

Love, Angela.

Osmin sover.

Osmin som har jobbat natt sover så sött. Drömmer gör han oxå: "I'm gonna beat you!" Jag hoppas det inte blir slagsmål i sängen bara.

Jag väntar på att klockan ska gå. Om en timme ska jag ringa hem till lilla familjen o surra med alla påskfirare. Efter det ska Osmin upp o hoppa o vi ska åka o handla lite att fylla kylskåpet med. Lite gott till imorgon ska vi oxå köpa, för då ska Mikey komma o vara här en stund. Fast först på dagen ska vi till stan o se om vi kan hitta några nya kläder. Tråkigt, men sant. Jag förstår inte hur vissa kan gå varje dag på stan o handla kläder o faktiskt komma hem med flera påsar. *skakar på huvudet*
   På söndagen är vi mer eller mindre oplanerade. Osmin ska väl städa bland sina papper som ligger överallt o jag får väl titta på för jag har minsan en himla ordning på mitt papper som jag fick av banken förra månaden. ;O)

Love, Angela.

Osmin, kom hem!

Jag saknar min Osmin. Jag är alldeles ensam hemma med ont i huvudet. Jag hade ont i huvudet tidigare idag oxå, men då kunde Osmin räcka en hjälpande hand. Han är ett proffs på att pilla mig i håret. Antar att det får mig att slappna av o min huvudvärk försvinner. Det bästa är oxå att han inte har några som helst problem att pilla med mitt hår i en timme. Han är helt underbar! Han är bara min!

Osmin, kom hem!

GLAD PÅSK!

image236
Önskar Angelica o Osmin.

GRATTIS BENGT!

Idag fyller Bengt år. Han blir bara yngre för varje år som går.
image235
Lagom rolig bild från när han är ute med båten.

Grattis önskar Bella o Osmin!

Kort dagens.

Idag är det regnigt o tråkit. Självklart började det regna när jag var på marknaden o handlade lite fort. När jag kom hem igen gjorde jag iordning köttfärssåsen till middagen o sen har jag suttit här.

Jag tänkte att jag skulle ringa syrran oxå sen, förhoppningsvis är hon vaken vid 19 då Osmin gått på jobbet. Han ska jobba en sista natt, sen är han ledig hela helgen. Woho! Självklart har han bokat full så han knappt hinner sitta ner. Vi ska inte till han föräldrar på söndag, då dom måste jobba mer än dom beräknat. Sen ska dom i väg till Cypern på onsdag i två veckor. Så vi läre inte ses förän om en månad.

Rätt kallt inne är det oxå idag, händerna fryser. Ska nog ta o dra igång värmen alldeles snart o väcka Osmin.

Love, Angela.

Trasig nyckelring.

Min nyckelring som jag fick av barna i julklapp har gått sönder. Jag har varit rädd för det en bra tid, men har inte vetat vad jag kunnat gjort åt det. Tur i oturen gick den sönder i väskan o jag hittade alla pärlor. Jag har iaf mitt hjärta kvar på nyckelknipan som jag fick av Kattis när jag åkte iväg som Aupair.

image234
Jag har trätt på alla pärlor igen, men tråden är för kort att knyta fast det, så jag får nog dona med det ett tag.

Love, Angela.

Matlagningskärlek.

Igår när jag lagade mat, wok, hittade jag detta kärleks hjärta. Tokigt hur det kan växa ibland.
image233
Love, Angela.

Påskpost.

Idag fick jag post. Massor av post. Jag fick ett påskkort av mormor o ett paket av mamma. I paketet fanns ett litet brev o påskgodis, mina favoriter. Mmmmums! Till o med Osmin åt några o tyckte dom var goda. Tyvärr lär han inte få se så många fler då dom nog ligger i min mage redan när han kommer hem imorgon.

 image232
Man kan lita på att mamma alltid skickar nåt. Jag väntade faktiskt på det, hon kan ju aldrig låta bli.

Imorgon fyller Bengt år o sen på fredagen skulle det bli lite kalas när alla ändå är där på påskmiddag. Jag ringde till Bengt idag o sa att jag vill ha många bilder på allt o helst alla gravida kvinnor som är i vår familj nu. :O) Kan tänka mig att Kattis är stor som ett berg o att man kan se skillnad på Anna nu! Spännande!

Love, Angela.

Ett år.

Den dagen vi åker hem på lite semster, nionde april, har vi bott tillsammans i ett helt år. Tänkt att tiden har gått så himla fort. Helt underbart tycker vi!

image231
Lite tok har det väl varit, men som bilden säger, det är ok. Hihi! Vi lär av varandra varje dag, hur vi fungerar o vad den andre gillar. Ett fånit exempel av vad jag har lärt om Osmin är att han äter glass med en matsked, vilket jag har svårt att förstå. Bara för att han är min, så får han väl en matsked då. *flickfnitter*

Love you Osmin,
Your Angela

Besök.

Vi har haft lite besök i London. Sandra, hennes pojkvän, Per o två av deras vänner, Jenny o Partik. Dom hann verkligen med massor o jag mötte upp dom i Victoria för en helkväll på torsdagen. Osmin kom oxå efter jobbet o vi drack lite på hotellrummet o sen letade vi oss till en pub. Det blev verkligen en massa surr o glada miner. Det var nåt så enormt trevligt med lite svenskt folk att umgås med. Efter puben gick vi till hotell rummet igen för mer prat o det lilla som fanns kvar att släcka törsten med.
   Inga kort blev det tyvärr, då jag inte tog med mig kameran.
   Vi kom hem till vår säng vid halv fyra, så det var verkligen en kanon kväll.

Dagen efter vad jag nästan död, annars oxå kallad bakis. Sandra o gänget var redan över hela London o fick vänta på att vi skulle ta oss till stan o träffa dom. Dom satte sig o tog en öl o vi hitta nåt att äta, sen gick vi lite o tittade på Oxford St.

Mamma hade såklart skickat med fint inslagen chocklad o o'boy med Sandra o Osmin började tralla på Peps goa bit, O'boy. Sicket elende! 

Jag är hemma snart så, då ses vi nog igen.

Love, Angela.


21.

Tre små veckor kvar tills vi åker hem. Känns inte alls som det brukar, men det kommer väl.
image230
21 dagar kvar o imorgon är det 20 dagar kvar på Bengans födelsedag.

Love, Angela

...

Jag har massor att skriva om senaste dagarna, men ingen lust att skriva. Imorgon när Osmin går på jobbet för att jobba natt, kanske jag tar o skriver lite.
image229
Ha det gott så länge.

Love, Angela.

Favorit filmer!

Jag försöker komma på några filmer som vi kan se på när vi åker hem till Sverige. Vi hinner nog se två-tre filmer i all väntan.

Har du några förslag på filmer som vi borde se!? 

Love, Angela.

Tack! (repris)

Jag måste bara få tacka alla för Era kommentarer och mail om er glädje att få fira Osmins födelsedag och att ni vill att det ska bli speciellt för honom! Det betyder verkligen jättemycket för mig.

image116
Årets ros till Er!

Love, Angela.

Oväder ute, läckage inne.

Nu är det rikigt blåsigt ute o regnet öser ner. Det innebär även vatten inne hemma hos oss. Har en liten känsla av att det inte är nåt ovanligt i detta land, då väldigt få har lutande tak, täta fönster eller islolering i sina hem.
image227
Vatten kommer in precis övanför sängen.
image228
Vatten kommer även in i badrummet från taket som sedan droppar ner till skafferiet nere i köket. Woho!

Skulle du längta till ett kallt Sverige?

Love, Angela.

Orkan information.

Jag läste lite på bbc, en engelsk nyhetssida. Dom har radio o tv kanaler oxå. Där står det iaf att det är vindar upp åt 130km/h i syd-västra England. Det är närmare Wales, jag bor i syd-östra England, tror jag iaf. 11.000 hem är utan el. Se bilden, ser för himla hemskt ut.

image226

Take care, Angela.

Trettio.

Trettio dagar kvar tills pappa får åka o hämta oss på flygplatsen. *hoppar o studsar*

image225

Love, Angela.

Dagarna går.

När jag ser på Kattis dagar kvar till att bäbisen bör komma blir jag stressad. Åtta veckor o sex dagar. Det ser nåt så enormt lite ut o bäbisar brukar bestämma lite själv o kan komma ut lite när som helst. Jag får ju se det lilla miraklet ändå, vare sig det kommer för tidigt eller efter sagt datum.

*puss o kram på Kattis o lilla magen*

Love, Angela.


Roadkill.

Vädret är i full gång. Skyltarna tar inte ens en andningspaus. Det är en mörk himmel nu o regnet kom just o det knackar så fint på fönstrena. Jag älskar ljudet av regn på fönster, antar att det är lite för att man vet att man är inne.

Jag sitter o myser med en kopp gott Hudik te. Väntar lite smått på att fönstrena ska blåsa in. Jag tror inte de gör det ändå eftersom fönstrena inte är täta o blåsten kommer igenom. Man får ta o se det bra i det dåliga nu. :O)

image224
Denna fina utsikt har jag utanför fönstret. Så kan det gå när det är oväder här. Har hänt mig hundra gånger.

Love, Angela.

Ändrat datum.

Jag hade skrivit in fel datum på Annas bäbis, men nu är det ändrat. Så nu ska hon ha bäbisen lite tidigare än bara för en stund sen. Hihi!

Idag är det orkanväder i Storbritanien, men vi är inte värst drabbade. Blåser gör det så att butiksskyltarna smäller o gnäller. Kan tänka mig att det är värre närmare vatten, där blåser det alltid.
   Annars idag jobbar Osmin sin sista dag, han blir lite ledig imorgon dag, men sen ska han jobba en natt. Efter det är han ledig en dag, jobbar en dag o sen ledig en dag. Efter det vet jag inte riktigt hur han jobbar, säkert som vanligt, tre dagar, tre nätter. Jag ska inte göra mycket, hålla min inne utifall, så jag inte blåser bort. Tvätta kanske, damsuga om jag har lust. Förhoppningsvis kommer jag på en massa kul att skriva här, så jag har nåt at roa mig med.

image222

Love, Angela.

Äkta Kärlek.

"Kärlek handlar inte om att hitta nån att kunna leva med,

 för de kan man med många,

utan man ska hitta den man inte kan leva utan."

image221


Cilla skrev detta som kommentar på ett av mina inlägg om min saknad till Osmin. Jag vet inte om hon har kommit på det själv eller inte. Det är så himla fint o mer sant än man skulle tro.

Love, Angela.


Trött igen.

Igår vaknade jag tidigt (Läs: tidigare än på länge) efter ha lagt mig lite tidigare än jag gjort på senaste tiden. Likadant idag. Upp tidigt (Läs: lite senare än igår morse), vilket har gör att jag de två senaste dagarna skulle kunna somna stående. Ögonen rinner o jag gäspar hela tiden.
image220
Trötter.

Jag måste oxå får säga att jag känner mig väldigt glad. Helt studsig o lycklig inombords. Jag vet inte varför. Känns som nåt har lättats från min hjärta.

Love, Angela

Födelsedagar.

I April har jag några gullungar där hemma som fyller år. Typiskt nog hinner jag åka hem innan det blir dax för kalas o tårta. 

Emma fyller gammal först av alla. 22 år. Efter henne är det min tur att fylla gammal i maj. Jag börjar komma ikapp Osmin, sakta med säkert. 

Sen fyller Tilde "jag hinner inte med" år i slutet av April. Jag har inte den blekaste vad hon kan tänkas vilja ha i present, som är gratis. ;O) Leker man med dockor även fast man snart ska börja skolan. Hum, det gör man nog. Får ta o leta efter nån fin Barbie eller kanske My Little Ponny, det gillade dom väl?

Sen bör det komma en bäbis! Woho! Tänk om bäbisen känner att moster är hemma redan i april o vill ses o skyndar sig ut! Det tycker jag låter kanon! Tänk om det blir på min födelsedag, då blir vår dag jättebäst o superspeciell! Annars får vi ju ses om några veckor. *längtar*

När får man köpa bäbis grejer då?

Love, Angela.

Väl hemma..

När vi väl är hemma i Glada Hudik, känner jag nu att jag vill passa på att äta massor av goda saker. Mm! All mammas mat vill jag ha, samtidigt som jag måste hinna äta en macka på Jambo, en kebabpizza på Amandas o mjukglass på Skutan. Frågan är nog, när ska jag inte äta?
   Vi läre nog få med oss lite götta hem oxå. Korv o choklad är högst på listan för mig. Korv o O'boy är nog högst på listan för Osmin. Minst lika viktigt är bröd till korven, rostad lök o självkart den nya älsklingen Bea såsen. Så det blir till att tänka logiskt när vi packar väskorna.
   Vad vi ska hitta på nu i april när vi är hemma tror jag inte ens vi tänkt på. Det brukar bli fullt upp ändå. Vi ska ju hinna träffa alla på en gång. Mormor o pappa, alla vänner o alla andra! Alla stora magar har vi givetvis inte glömt bort.

image218
Glada Hudiks mest kända bild av standen.



Love, Angela.


Min nya handkräm.

Min nya handkräm, Vaseline, Healthy Hand & Nail, som jag köpte igår är superbra. Precis som Cilla sa. Oj, vad jag smörjer mina händer. Lena som en bäbisrumpa är dom nu. Händerna blir inte feta o jobbiga, bara underbara o lena. Så nu väntar jag bara på att se resultat på mina naglar.

Love, Angela.

Bäbis mage!

Kattis magen bara växer o växer! Jag var inte alls beredd på att hon skulle ha växt så här mycket sen jag fick se en bild på henne senast. Kan inte ens tänka mig hur stor magen kommer att vara när vi kommer o hälsar på!
image217

Här (klicka) kan ni se hur liten hon var bara för en stund sen. Tänk att tiden går så himla fort. Snart är väl bäbisen proffessor på KTH eller nåt!

Love, Angela.

Bearnaisesås!

Jobbig staving på sån god sås.

Osmin har börjat lära sig att BlåBands bea är gudomlig. Igår åt vi lite fredagsmat, kyckling kiev, ungspotatis med rödlök o vitlök o såklart beasås. Osmin öste på hur mycket sås som helst på sin tallrik o tjatade hela tiden om hur god den här såsen är. Det värsta med att Osmin numer tycker om min sås, som jag har snålat på i en evighet, är att vi absolut inte har nån mer sås. *gråter* Tur att vi alldeles snart ska hem o handla med oss lite (Läs: massor) påsar med bea pulver. Andra märken av samma goda sås gillar han inte. Jag tror inte att han har provat dom feta man får på pizzorior o färdiggjorda i affärer. Dom kommer han inte att tycka om, jag gillar dom inte, dom smakar ju inte ens bearnaise, men ibland har man inget val. 

Kyckling Kiev är kyckling runt om vitlökssmör. Se bilden. Man kan säkert göra den, men jag köper fördiggjorda. Mums!


Love, Angela.

Min Nalle.

Jag visade nog aldrig nallen jag fick av Osmin i AllaHjärtans present. Den har iaf blivit min favorit. Den är stor o hur mjuk o mysig som helst o vi kramas jättemycket. Den har blivit lite utav ett substitut för Osmin. Nallen har dock inget namn, annars brukar jag vara snabb på att döpa saker o ting.

Nallen
Vilken tjusig nalle va?


Love, Angela

Tack!

Jag måste bara få tacka alla för Era kommentarer och mail om er glädje att få fira Osmins födelsedag och att ni vill att det ska bli speciellt för honom! Det betyder verkligen jättemycket för mig.

image116
Årets ros till Er!

Love, Angela.

Krämer hit, krämer dit.

Jag tog mig en sväng på marknaden idag, eftersom det är lördag, o då är de flesta stånden uppe. Alla utom hon med korten var där. Antar att det är bara för att jag måste ha ett födelsedagskort till Osmin systerson. Jag har letat efter ett kort i snart en vecka. Tur att Osmin inte har en aning om när han fyller år, så än så länge är han inte stressad. 
   Jag köpte iaf en ansitkstvätt för torr hud. Min hud är så fnasig så det står det härliga till. Jag köpte oxå en handkräm som var bra för naglar. Så nu är det bara o hoppas att ansiktet o naglar vill bli friska.

Mina krämer.

Annars idag händer inte mycket. Jag städade igår så jag blev helt utmattad, ryggen gjorde ont o jag somnade tidigare än vanligt. Idag vaknade jag strax före nio, det var länge sen jag gjorde det. Mitt hem var iaf nystädat o golvet var inte alls dammigt. Woho! Jag ringde en liten signal till Osmin som ringde tillbaka från jobbet. Han skulle gå o köpa sig en ny dator bara så där, klockan elva. Han ska sälja sin gamla dator till Mickey o han ska även sälja sitt PS3. Datorn bör inte kosta så mycket efter att han ha sålt allt annat.

Love, Angela.


Update: Cilla säger att den handkräm jag köpte idag ska vara väldigt bra. Bra val av mig.

Rosor!

Osmin kom hem med rosor igår. Bara så där apropå ingenting. Åh, han är så underbar! Underbar färg desutom, kanske nåt att komma ihåg till bröllopsdagen. Dom har till o med slagit ut sen igår, åh, dom är så fina!

Det är kanske inte lika många som Cilla (klicka) fick av sin pojkvän. Hon är riktigt lyckadlottad när det kommer till blommor, må jag säga.

Dom är blommorna är bara mina! *myser*

image213
Tack Honey!

Love, Angela.

Fixat.

Nu är jag hemma igen efter min lila promenad till banken. Fem till sex dagar skulle det ta innan jag kommer att få min nya kortkod. *väntar* Jag glömde köpa smör igår, så det fick jag ta o göra. Jag såg då en gosig liten pudel. Åh, ville bara plocka upp den o ta med den hem.

Det är varmt o skönt i solen, men i skuggan är det blåsigt o inte alls så värst varmt. Tokigt. Jag märkte när jag var ute att jag saknar min Osmin. Jag är inte så van att göra så mycket utan honom. Vill ju ha honom bredvid mig hela tiden.

image212


Nu ska jag tvätta o diska, damma, dammsuga o om golven har tur får dom bli torkade oxå. Det låter väl kul.

Love, Angela.

Trettiotre.

Dagarna går vare sig man märker det eller inte. Trettiotre dagar kvar tills vi får masa oss upp ur sängen för att flyga hem. *överlycklig*

image123
Hemma ska vi kramas med dom här två mysisarna!
Och Bengt såklart!

Love, Angela.

Tomt.

Ingen inspiration idag heller. Ingen som har förslag på vad jag kan skriva om?

Osmin är på jobbet, som vanligt. Inte allt för många dagar tills han får vara lite ledig. Jag gjorde lasagne igår. Den blev blöt o god! Fuskade lite med såserna, köpte på burk igen, men la till lite mjölk o vitsåsen o vatten i köttfärsen. Jag måste lära mig hur man gör först innan jag tänker dona med såserna. Nästa gång ska det nog gå bra.

Jag pratar bara strunt nu. Jag ska på banken o fråga efter en ny kortkod, men först måste jag äta.

Love, Angela

Handlat.

Jag fick ta o hadla själv denna vecka inge. Skulle ha handlat med Osmin för några dagar sen, men han hade ont i benet. Sen skulle jag handla själv för Osmin började jobba igen. Ena dagen hade jag inga pengar till bussen o ena dagen inga pengar till maten. Tok tok! SÅ idag har jag äntligen fått hem allt. Idag blir det lasagne igen. Får se om den blir bättre den här gången.

Har ingen insperation till att skriva nåt, men kanske kommer tillbaka senare.

Love, Angela.

Bättre idag.

Idag känns det bättre att inte få ha Osmin hemma. Han sa igår att han inte komme få nya minuter på mobilen förän om två veckor, så det är ju lite jobbigt, men det går faktiskt bra. Bättre än igår iaf, då var jag nästan gråtfärdig. Vi pratade en massa igår när han var hemma, så vi tog igen lite. Hihi! Några beslut hit o dit, lite planering o prat om drömmar om att få flytta hem. Det är ett väldigt vanligt ämne för oss.

Annars så händer det absolut ingenting. Har just diskat efter min lilla lunch o dammat nere. Jag bör väl fortsätta uppe, men mina "kvinnliga problem" säger åt mig att ta alvedon o ligga i sängen. Sagt o gjort.

Sen har jag tittat i alla skåp o lådor för att se vad vi faktiskt har för mat hemma. Det är mer än man skulle tro. Så en liten mat lista har jag nu, men måste handla några få saker för att laga vissa måltider. Jag har en tendes att köpa mat o sen köpa mer för att jag vill äta nåt annat. Så då har man ju lite o välja på även fast man inte tror det. Vi blev lite fattig denna månad nu efter vi köpte alla flygbiljetterna. Så kan det bli, men nya fina pengar kommer nog imorgon.

Jag måste ta o knalla ner på banken oxå. Behöver skaffa en ny kod så jag kan betala tillbaka Osmin för Ikea o sen måste jag klippa mig. Sen vill jag på Primark o kolla efter lite handukar o annat smått o gott. En vårjacka skulle heller inte sitta fel.

image211

Love, Angela.

Mitt bloggande.

I brist på annat så tänkte jag tråka ut mina få läsare med lite information om min blogg.

Jag har skrivit 209 inlägg, detta är mitt 210 inlägg. Jag har även lagt in 210 bilder. Jag viste inte ens att jag hade så många bilder.

Jag är faktiskt inne på min sjätte månad med min blogg. Känns faktiskt inte så länge.

Ni antecknar väl?

Love, Angela.

Tur i kärlek.

Jag fråga Osmin för nån dag sen om vi kanske skulle gå o bowla nångång. Tänkte att det han inte skulle kunna skada sig som med skridskoåkningen. Han sa det jag tänkte, att han skadar sig ändå, på nåt vis som inte är möjligt. Han har iaf tur i kärlek, det är allt som betyder nåt. Eller hur!

Love, Angela.

Lost.

Jag har aldrig sett ett avsnitt av Lost,
 men jag undrar ändå nu när jag såg reklam för det.

Blev dom Found nångång?

Ledsen o ensam!

Osmin är på jobbet o ska jobba mer eller mindre hela tiden tills vi kommer hem i april. :'O( Jag saknar honom så himla mycket. Det gör faktiskt ont i mig att inte se honom så mycket som jag skulle vilja. Han har ringt upp alla minuter på sitt mobil abonnemang, till mig såklart. Han får nya minuter om några dagar. Det betyder att jag är van att höra hans röst många gånger om dagen, men det kan jag inte nu. Det får mig att sakna honom tusen gånger mer än vanligt o jag har nästan ont i hjärtat.

*skriker* Jag älskar Osmin!

image210

Ingenting.

Här händer ingenting. Därför har jag inget att skriva.

Jag pratade med Sandra en stund i morse. Ska bli så kul o ses!!

Sen gick jag ut o handlade lite grönsaker. Det blev ingen handling igår då Osmin inte blev bättre. Jag ska nog åka o handla själv imorgon iaf. Jag ska försöka att inte handla allt för mycket då jag inte kan bära så mycket. Jag är ju trotts allt bara en liten flicka. Det bör ju bli lite lättare nu när jag har handlat det mesta av grönsakerna o frukten. Fem kilo potatis fick jag med mig hem idag.

Love, Angela.

Midsommar.

Jag har suttit o kollat runt lite på hudiksvalls turist sidor. Kollade vad som fanns att göra i april o i juni. Då märkte jag att det är midsommar i juni, den 20 juni är det midsommar afton. Det är då vi ska åka hem till London igen. Lite tråkigt är det måste jag säga. Men vi får fira lite på vägen till flygplatsen. Hihi!

image209


I april såg jag att det var trav, det skulle jag vilja ta med Osmin på. Får se om vi frågar pappa om han har tid o hänga på oxå.

Nu börjar min film.

Love, Angela

Mat Kris!

Dagens middag blev bara mos. Ja, inte ens mos. Jag tänkte att Osmin kunde få pizzan vi hade i frysen o jag ta pasta såsen som var över från härom dangen o koka pasta till. Osmin sa sen att vi kunde äta fish and chips fast med en påse potatis mix som vi hade hemma. När maten var klar var själva potatis bitarna inte alls så goda att äta o då var det mer eller mindre redan dax för Osmin att gå på jobbet. Så ingen mat för honom. :'O(
   Jag måste ju äta nåt ändå, så jag slängde på lite svamp på pizzan o in i ungen. Den pizzan hade väldigt mycket is på sig, så när den var "klar" var den svart runt kanterna men helt mjuk o äcklig under. Blä! Den fick jag slänga bort. Pasta såsen hade jag städat bort när jag började med pizzan. Vid det här laget var ja less o gjorde en sats chokladbollar, igen! Jag försöker hitta det bästa chokladbolls receptet, så den här gången gjorde jag ifrån min kokbok. Det var lite väl mycket kaffe i receptet så det blev lite väl kladdigt, så jag klutta bara upp den. Jag får leta vidare efter det perfekta receptet.
image207
Det här skulle man gärna ätit idag!

Ikväll är det The NoteBook på Film4. Den ska jag se! Njuta av några chokladbollar till oxå.
image208

Love, Angela

SongContest -Your Decision!

Gud så lamt! Engelska melodifestivalen, varför bryr dom sig ens?

Dom började med att presentera en gammal gubbe som varit högste man i jurun i 30 år. Där har ni problemet, tänkte jag. Två andra "kändisar" kom för att dömma de tävlande oxå. Dom drog igång med att ha dueller mellan två tjej grupper. Efter båda sjungit fick jurun bestäma vilken som skulle gå till final. Sen gjorde dom lika med en tråkig kille o en häftig tjej, en blandning av Lena PH o Charlott Perrelli. Dunder bra låt, med mycket fart i. Jurun valde tjejen, woho! Sista tävlande var en gamal tråkig gubbe som vunnit nåt år förr, som bara stod där. Blä! Tjejen han tävlade mot var såå grymt bra, låten sjöng man med i direkt, fast fågeldansen hade dom faktiskt kunnat hoppa över. Jurun valde tjejen, yeah baby!
   Efter det så fick högste mannen i jurun välja en av dom som inte kom med av de tävlande som skulle få vara med i finalen iaf. Han valde den tråkiga gamla gubben. Blä!

Alltså, en timme ägnade dom sig åt detta underhållande ämne o visade sex stycken tävlande. En o en halv timme senare kom dom tillbaka o visade vad folket hade röstat på. En halv timme till räckte till att visa finalen. Tjejen med fågeldansen o tråkiga gubben. Dom fick sjunga igen o man fick rösta igen o sen sa dom vilken som vann. Kan ni gissa? Tråkiga gubben såklart. Var det vara för att han varit med förr eller vad?

Jag tycker dom ska ta bort jurun o låta folket få tänka. Pubilken var pytteliten, dom har tio gånger så många när det är Idol på tvn. Sen hela programmet vad ju nästan slöseri med bra tv tid. Finalen hade dom gjort på en kvart. Jesus, dom skulle se Sveriges. Den håller väl på i en o en halv månad eller så innan dom ens kommer till finalen?!

Det var kul o se iaf, tur att det var så kort när dom inte ens visste vad dom höll på med.

Love, Angela.

Nedräkningen har börjat!

Äntligen har nedräkningen börjat. Det var ett tag sen det var siffror bredvid datumen i almenackan. Woho!

37 dagar kvar till vi kommer hem, räknat från imorgon måndag!

image206

Love, Angela.

Veckan som kommer.

Idag ser det fint ut ute. Blå himmel med lite vita moln o soligt o grant. Det var ett tag sen jag var ut i parken nu, men man kanske skulle ta sig en sväng i veckan när Osmin ska jobba massor av övertid o lite till.
   Jag ska nog försöka ta mig en sväng in på Lidl oxå, brukar inte få gå dit när Osmin är med. :O) Kanske ska ta o gå in på Iceland oxå när man ändå är i närheten. Sen måste jag gå till banken o be om en ny kod till mitt bankkort, för jag använder den aldrig så jag har helt o hållet förträngt koden. Så typiskt när man har några tusen där. När jag får koden blir det nog lite shopping.

Osmin ska jobba övertid som sagt. Han är ledig imorgon efter att han kommer hem från natt skiftet. De två dagarna efter som han skulle ha varit ledig på jobbar han extra o sen som vanligt i tre dagar. Efter det brukar han jobba tre nätter, men har bytt med nån så han jobbar två dagar till o sen en natt. Sen tror jag att han är ledig, annars blir jag tokig! Men om jag känner honom rätt så lär han jobba extra då oxå. Tur att vi åker på lite semester till avslappnande Glada Hudik snart!
   Jag ser hellre att han jobbar dagar än nätter, för då får jag iaf se honom mer, känns det som iaf. Sen är kanske inte åtta dagar o en natt så bra, jag vet inte varför han tar på sig så många dagar. Pengar pengar, antar jag väl.

image205

Så här skönt har man det hemma hos mamma!

Love, Angela.

Nuså..

Nu har jag läst alla mina favobloggar så nu kan jag andas igen. Galet det där!

Love, Angela

Nu är min dator hemma igen!

Hela kvällen igår satt jag som en missbrukare o visste inte vart jag skulle ta vägen utan min dator. Jag har inga problem o se på tv, men jag är van att göra nåt på datorn samtidigt.

Nu är Osmin hemma igen o sover. Jag har ätit frukost o kollat i alla skåp efter vad som fattas då vi ska handla imorgon. Jag köper väldigt ofta storpack av mycket så nu jag har fyllt på mina fina Ikea glasburkar.

Datorn rullar på fint, nu när Osmin o hans jobbar kompis donat med virus o allt det. :O)

Nu måste jag ta o läsa mina favobloggar innan jag blir skakig igen. ;o)

Love, Angela

Kvällen.

Osmin ska jobba natt i natt igen. Han tar som sagt min dator med sig på jobbet, så jag skriver av mig så mycket jag kan. Mike är här nu, han lämnar bara några skivor.. Ipod hit o Ipod dit. Jag ska laga mat snart o sen går Osmin tidigare. Klockan 19 är det engelska melodifesitvalen som jag ska se på o sen får vi se vad som finns att hitta på.

Jag lånade Thundecats av Mike när vi var hos honom senast. Jag kommer ihåg att vi hade ett inspelat avsnitt av det när jag var liten. Det tyckte jag var så bra! Så jag kanske ska ta o titta på det så jag kan lämna tillbaka den nångång.

image204

Jag hoppas ni läser inlägget under detta!

Love, Angela

Vi kommer hem!

Vi har bokat flygbiljetter för att komma hem o hälsa på! Jag undrar vem som är gladast jag eller Osmin?

Jag visade Osmin lite snabbt priserna på ryanair, både för April och Juni. Det såg så billigt ut att vi bestämde att åka båda gångerna, då vi inte har råd att åka nån annanstans. Tur o retur för båda resorna för båda två blev billigare än en resa för båda om vi skulle ha åkt med ba.com. Mamma ville så gärna att vi skulle komma hem så hon lovade att dom kunde hämta och/eller lämna på flygplatsen. Nu har dom inget val! Jag ska ringa pappa oxå på måndag o säga att vi ska komma hem, så vi får se om han vill hämta oss. Han brukar inte vara sen att erbjuda sig att hämta. Annars tvingar jag honom. hihi

Det är inte alls för länge tills vi kommer hem första gången. Den 9 April kommer vi att komma hem för att åka tillbaka den 18 April igen. Då ska vi njuta av att bara få vara hemma i lugna Forsa.

Nästa gång vi kommer hem är den 11 Juni till den 20 Juni. Då får Osmin fira sin 30 års dag hemma hos oss! 12 Juni fyller han år. Skoj va!? Då ska det bli kalas, så det står det härliga till. Kanske inte blir allt för mycket stoj, men nog blir det bättre än om han skulle ha firat hemma här. Då kanske han hade firat med mamma o pappa om dom inte jobbar. Tråk! Så det blir mycket bätter hemma hos mamma! Vi ska nog kunna få ihop lite glada människor som vill äta lite grillat o tårta såklart. Chokladbollar får man ju inte glömma bara för att han fyller 30, han är som 12 inombords. ;O)

image203
När vi kommer hem ska vi mysa med den här go biten!

Love, Angela.

Ringt o pratat i massor.

Jag tror det var i går, ja, det var det nog. Jag tog tummen ur rumpan o ringde lite folk hemma. Jag ringde till mormor o surra lite. Hon hade varit hos nån läkare igen. Allt är väl inte kanon, men hon är uppe o ränner som vanligt!
   Snacka lite snabbt med mamma o Bengt oxå, innan dom åkte till stan för att leta tyg till mamma. Mamma tyckte jag skulle övertala Osmin om de billiga biljetterna på ryanair så vi kunde komma hem o hälsa på.
   Sen ringde jag faktiskt Sandra o snacka en kortis. Hon var på jobbet o hade lunch. Hon o några till ska till London om ungeför två veckor, så jag måste ju fråga lite saker vad dom ska hitta på o så.

Jag ska ta o ringa mormor igen senare idag. Ska bara skriva lite till här.
   Om typ en kvart ville Osmin upp, så jag ska väcka honom snart. Han ska gå på jobbet en timme tidigare, så han kommer hem en timme tidigare imorgon bitti. Han ska ta med min dator så en kille där får kolla på min dator o se om han fattar nåt av allt virus o tjafs! Så ingen dator för mig ikväll.

Jag var ute o handlade lite nödvändighet nyss, tandkräm, tvättmedel, chips o godis. Ikväll är det ju engelska melodifestivalen. En enda lite reklam har jag sett om det, inget dom pratar om på radion, tv eller så, så det är inget speciellt här. Ska bli kul o se vad dom har för sig iaf!

Love, Angela.

Engelska språket.

När jag bodde hemma i glada Sverige så var brittiskan det värsta som fanns att lyssna på. Ibland blev jag nästan fnittrig för det bara lät galet. Andra gånger blev jag förbannat för det bara lät så tråkigt o grått.
   Nu när jag hör amerikanska människor på tv, jag träffar inte så många ute på stan, så låter det nåt så otroligt roligt. Deras r är enormt roliga o deras utal låter så noga utalat.

Jag hoppas ni antecknar!

Love, Angela.

%¤?#& dator!

Min dator har sagt åt mig att mitt anitvirus är föråldrat ända sen jag fick datorn, tror jag. Igår tänkte jag, ok, jag hör dig, jag ska fixa det! Jag fattade absolut inget av det jag höll på med o att förklara det på engelska gjorde ju inte saken enklare. Det såg ut som att allt blev värre, datorn gick helt plötsligt jättesakta o det började komma upp saker som räknade upp alla fel o att det måste göras nåt åt! Jag försöker!
   Jag pratade med Bengt idag o han försökte hjälpa mig, vet inte vad det hade att göra med anitvirus med nåt gjorde vi iaf o min dator har slutat påminna mig allt för många gånger om allt virus o datorn går nästan lika fort som förut.

Osmin ska ta med min dator till jobbet imorgon så nån där ska kolla på den. Det var nåt annat han skulle fixa oxå, vad vet inte jag, jag lyssnade inte så noga.

image201

Love, Angela

Underbart!

Filmen var såklart lika underbar som alltid. Jag väntade på slutet hela filmen, älskar lyckliga slut. Givetvis grät jag några tårar o saknade min Osmin.

De senaste dagarna har jag inte gjort mycket. Jag pratade med syrran i en evighet om bäbisen i magen, bäbisnamn o bäbismöbler o gudars allt annat som hör till. Mys! Jag önskar jag vore hemma så jag kunde ta hand om henne o hjälpa henne lite med tunga saker o annat som blivande mammor kan ha lite svårt med.

Jag fick även höra av flera att det hade varit en jordbävning här. Jasså? Det var inget jag kände av, inte Osmin heller. Jag gick till o med o frågade frun här nere om hon viste nåt, men hon hade heller inte kännt nåt. Hon hade däremot en syster, eller nåt liknande- dom pratar i så många, hade kännt det, vaknat, men barnen sov fortfarande o hittat några tavlor som hade ramlat ner.

Jag städade ut lite skräp i köksskåpen oxå, men lite manlig hjälp såklart, för nån dag sen. Jag köpte ju hem massa nytt o fint från Ikea, så det blev trångt i skåpen. Nu ser det iaf nogorlunda ut. Fortsatte på egen hand bland handukar o lakan. Där var det oxå överfullt. Jag har ju nya älsklingar till sängkläder nu. Allt gammal som jag inte vet om Osmin har några känslor för slängde jag in i en av mina "sug-påsar". En jumbo plast påse som man suger ur luften ur, så det blir platt o tar upp lite plats!

Jesus, det blåser så enormt mycket här nu. Väntar bara på att fönstrena ska blåsas in. Skyltarna hinner knappt med att gnälla, men mina gardiner blåser åt alla håll.

Love, Angela.

RSS 2.0