Paus.

image200


Jag ska äntligen ta o se på Medan du sov, som jag fick av Osmin i en försenad alla hjärtans present! Popcorn ska jag oxå göra nu innan. Osmin är på jobbet med en liten förkylning.

Jag har fantastiska nyheter att berätta sen!

Love, Angela.


Hemlängtan utan nedräkning.

Apropå nedräkning så har jag inte haft en sån på hur länge som helst. Förra året hade jag massor av nedräkningar, folk som skulle komma o hälsa på o vi åkte hem. I år är jag inte ens i närheten av en nedräkning o det får mig att längta hem! Det är väl mest för att jag vet att jag inte får åka hem som jag vill, om ni förstår.

Jag har tittat på ryanairs hemsida o dom har biljetter för 1p, väldigt lite pengar. Jag har föreslagit till min karl att vi borde boka biljetter när dom har så billigt, för det blev bara 300 kronor ungefär med alla tillägg o jox, tur o retur för två. Sen kan vi boka buss o tåg närmare resdatum när vi vet att vi kan åka. Det låter väl klokt? 300 krornor är inte så värst att förlora om det skulle bli så att vi inte kan åka.

Det värsta med ryanair är att dom har så otroligt dåliga flygtider o allt känns så olämpligt. Men vi kanske måste ha det lite krångligt oxå om vi inte ens vet om vi kan åka. 

image199


Love, Angela.

Jag kan själv!

Se vad jag har lagt in, alldels själv, bland alla koder! På höger sida, en bit ner, kan Du se nedräkningar för mina systrars bäbisar. Det stämmer någorlunda, men jag har säkert inte det rätta datumen, men bäbisar lyssnar aldrig på läkarna iaf. Haha!

Men visst är det häftigt!?

Love, Angela.

Godmorgon sms.

Jag vaknade i morse av ett sms från my baby!

Good morning hunny! I LOVE YOU! XXX

Jag blir helt till mig o vill att han ska komma hem på en gång! Jag saknar honom så himla mycket. Jag kan sitta o bara titta på honom o bara le.

image198
My baby!

Love, Angela.

Lasagne.

Min lasagne med allt funsk blev så bra så. Jag var superosäker hela tiden, men när jag tog ut sen så såg den iaf nästan ut som mammas. Mammas är tyvärr så himla mycket godare o blötare, mmmums! Nästa gång ska jag inte fuska! Ugnen var kanon oxå, inte alls ojämt gräddat, kanon!
image197

Det blev tillomed tre middagar till Osmin när han jobbar, verkligen kanon. Jag ska äta en bit till lunch imorgon. :O)

Nu ska Osmin ha min dator o dona med musik o Ipod. Så jag ska leta fram nåt på tvn, annars så får jag nog sätta igång en film.

Love, Angela

Helgen.

Helgen kändes väldigt lång. Skönt!

Osmin kom som sagt hem på lördag morgonen med ett ont ben så han sov o vilade sig. På kvällen var han bättre så vi tog bussen till en stor Weterspoon för att äta. Vi hade med oss en kupong för två stek middagar o en flaksa vin till det. Nice! Sen åkte vi till Mikey o gick till puben. Där var det nästan tomt. Det var några där som kollade på nån match, men när den var slut, så blev det nästan bara vi kvar. Efter nån öl så gick vi över gatan till Mikey o beställde pizza. Vi var hemma igen runt ett tiden o på hem vägen började Osmins ben börja bråka igen.

Söndagen började lungt i väntan på att Osmins ben skulle bli bättre så vi kunde åka skridskor då. Strax före ett gick vi mot bussen o klev in på Lee Vallys skridskobana efter två. Första klivet in på isen kändes hal. Nygjord is o skapligt nyslipade skridskor, hjälp! Det gick bra ändå. Det var inga problem med att komma igång, varken frammåt eller bakåt. Lite tråkigt var det då man måste åka åt ett o samma håll med alla andra. Mer än hälften åkte runt genom att hålla i sig i rinken, såg så gulligt ut, lite som Följa John! Det gick bra för Osmin med, han fattade nästan att han inte är lika ung som han var för 15 år sen. När det var en kvart kvar så väntade han på mig genom att åka förskitgt baklängens o skulle stanna o föll helt hjälplöst framåt på ena knäet. Ett bra ben blev ett bultande knä. Han fick ett blåmärke o ett svullet kvä, det är bättre nu, men han blev mer eller mindre sängliggadnes.

Osmin, min lilla Bambi på isen.

Våra skridskor.

Efter det tog vi bussen till BG för att ta en fika på Fika. :O) Jag tog en äppelpaj med vaniljglass o Osmin tog en chokladkaka delux med vaniljglass. Min var såklart dunder god, men Osmins var lite väl stark i smaken. Väldigt dyrt för så små potioner.

Fika restaurangen.

Min äppelpaj.

Osmins chokladkaka.

Om jag kommer ihåg rätt så betällde vi kina mat senare på kvällen..

Måndag fick Osmin ta o vila kropp o knopp innan jobbet idag. Jag tog bussen till BG för att veckohandla själv.  Jag hade med mig Osmins kort att handla med. Jag gav kortet till kassörskan för att fixa det medan jag packade för att inte låta folk vänta så länge. Hon sa att jag inte kunde använda kortet efter som det inte var mitt. Grr! Vad ska man göra då? Hon sa att kortets ägare måste vara med o säga att jag kunde använda kortet. Jag sa att han inte kan gå, han är skadad.  Rätt fort kom en annan kille som jobba där o sa att ägaren av kortet måste var med eller att jag går ut o tar ut pengar. Han tog min vagn o jag fick springa ut. Gick ju bra ändå. Sen ringde jag efter en lokal taxi med gratis telefonen inne på Tesco. Fick vänta i en evighet kändes det som, men tillslut kom han. Jag hade aldrig klarat alla dom kassarna själv på bussen o hela vägen hem.

Hemma igen var jag hungrig o trött, så vi gjorde toast o sen nån timme senare sov jag en timme. Var så himla trött.

Love, Angela.

Glömde.

Nån dag efter alla hjärtansdag var Osmin bland sina skivor o rotade o fann mig ytterligare en present som jag skulle ha fått. Jag trodde han skämta, allt det jag fick var väl ändå tillräckligt. Han fick mig o blunda o jag fick en av mina älsklings filmer: Medan du sov, med Sandra Bullock o Bill Pullman. Romantik!

Jag glömde helt bort att säga det.

image196


Love, Angela

Trött med huvudvärk.

Känns inte som nån bra dag idag. Jag känner min helt utslagen, trött o har huvudvärk. Jag har just sett på Desperate HouseWives, men det hjälpte inte. Det är meningen att jag ska städa idag, blir alltid så rörigt efter att Osmin har varit ledig. Känns inte som att det är nån poäng att städa o dona när han äntligen är ledig. Eller hur?

Idag har jag tänkt laga lasagne till middag, men vet inte om jag törs. Jag har redan fuskat o köpt hem såserna i glasburkar, så jag behöver egentligen inte oroa mig så mycket. Det är bara det att vår ugn är så ojämn på värmen, är rädd att hälften blir svart o hälften ogjord. Jag kan ju inte göra så mycket mer än att prova. Det blir säkert dundergott!
image195


Love, Angela.

Vi är hemma idag.

Osmin kom hem imorse efter ha jobbat sin sista natt. Stackaren ha fått ont i benet igen. Han har Siatica, vilket har nåt med nerverna i benet att göra. Så imorse fick han stapla hem o det tar sin tid. Det verkar göra riktigt ont ibland. Han var nästan förbannad för han har verkligen sett fram emot att få åka skridskor. *kramar om* Om han är bättre imorgon så kanske vi ska ge oss iväg då ist, men annars så får det bli en annan gång. Just nu sover han efter ha jobbat natt o jag ser lite på tv medan jag skriver här.

image189


Vi får se vad vi hittar på idag.

Love, Angela.

Siatica.

Siatica
Siatica is leg pain which begins from the end of the spinal cord and it travels down the leg where the sciatic nerve is located. It causes pain when there is a slipped disk in the vertebral column. The pain is generally caused in one side of the body. The dislocation of the disc causes discomfort and acute pain followed by the pain in the sciatic nerve. It also causes a leg cramp which may stay for about a few weeks, causing unbearable pain to the patient.

How it is happened?
This pain doesn't occur due to any accident or injury. It is caused in older age due to excessive wear and tear of the body part. At times it may be caused due to sudden pressure on the disk and the gel like liquid within the disk may protrude out and gets spilled up in the surroundings. The nerves in the viscinity may get inflated and irritated generating back pain and pain in the back of your leg from the buttock.

It may also happen due to spinal canal stenosis, where the spinal canal is pressed causing pressure on the spinal cord. This reduces the space for the spinal cord, which pinches the nerves going to the sciatic nerve and causes irritation.

The sciatic nerve runs through the muscle in the buttock region. When due to any trauma if the muscle is contracted, it causes compression of the sciatic nerve causing pain. The patient is relieved of the pain when the muscle relaxes.

Källa:
http://siatica.co.uk/

Skridskor.

Osmin sa att han inte åkt skridskor på 15 år. Herregud vad gammal han är! Haha. Här finns inte skridskobanor på sjöar eller skolor, bara på ställen där man måste betala. Tokigheter! Däremot är han enormt säker på att han kan göra allt som han gjorde då, åka hit o dit o överallt, baklänges till o med. Jag åkte skridskor senast i första året på gymnasiet, hur gammal var man då, 16-17 kanske. Det är fyra-fem år sen. Jag bör ju komma ihåg allt o inte ramla en gång. Det ska bli såå enormt kul o se om man kan stå på fötterna o om Osmin faktiskt är Bambi på hal is, vilket jag tror mer på! Jag är dock lite orolig över att skridskorna är super slipade o "hala", jag har nog aldrig åkt på ett par bra skridskor. *håll i mig*

image188


Love, Angela.

En halvtimme extra.

Osmin gick en halv timme tidigare idag, han ska köpa en ny Ipod med större utrymme. Pojkar o deras leksaker! Men tänk vad mycket skillnad det blev i mitt lilla liv då när han gick en halvtimme tidigare. Jag har diskat, plockat undan o till o med gjort chokladbollar att frossa ikväll. Vad ska jag hitta på nu då?

Jag såg att min Cilla varit sjuk, stackare! *kramar om* Hon var lite bättre nu o äntligen skrivit i sin blogg. Jag trodde hon var på strejk för att jag aldrig skrev nångång.

Halv åtta börjar min favorit serie The Class. Jag har så många favoriter, men Friends börjar bli tråkigt, jag har mer eller mindre sett alla flera gånger om.

image187


Love, Angela.

Blåsigt idag.

Idag blåser det igen. Det blåste rätt mycket för några veckor sen, sen kom solen o det var hur varmt o skönt som helst. Man ville nästan bosätta sig i parken. Nu blåser det o alla affärens skyltar gnäller o smäller. Verkligen jätte tråkigt väder!

Osmin ska jobba sin sista natt inatt o sen är han ledig i tre dagar igen! Woho! Såklart så kan han inte sitta still så han har redan överbokat alla dagarna lät det som.

Osmin ville att jag skulle väcka honom tidigare idag, så han ska upp o hoppa om en halv timme. Sen om en timme är det Desperate HouseWives igen! Längtar! Jag skulle vilja hyra alla avsnitten så jag får se från början, men det går bra så här så länge.


image186


Annars så har jag inga planer. Måste nog plocka undan lite, men det går ju fort. Jag har funderat i flera dagar nu när jag ska ta o ringa alla där hemma. Fick lite klagomål igen av "morfar" Bengt iförgår. Det var nån som ringde i morse, men som vanligt funkade inte våran telefon uppe o det var skyddat nummer. Har en liten känsla av att det kan ha varit pappa.

Love, Angela.

Lite blandat.

I fredags träffade vi Mike för att gå på hans pub, där var det massor av deras kompisar, Kelvin, Jason, Andrew o en massa andra. Det var kul o få träffa alla igen, helst för Osmin. Jag surra rätt mycket med Mike, han är ju ändå den som jag känner bäst. Vi snacka lite musik o tv. Det var himla kul, drack lite oxå o det gör det ju ännu kulare. Hihi Vi kom nog hem efter ett nångång.

Söndagen ägnade vi åt älskade IKEA. Jag handlade en del, blev £85. Det blev inga möbler som jag ville ha, men allt annat fick jag med mig. Handdukarna som jag ville ha fanns inte, så jag fick gå hem utan.
   Korv med bröd fick vi i oss så det räckte hela dan. Köpte även korv i lilla affären o choklad så klart. Rostad lök för att dämpa Osmins beroende, haha!



Love, Angela

Alla Hjärtans Dag med min Osmin!

Dagen började med att Osmin kom hem från jobbet. Jag ställde hans presenter nere i köket så han såg det direkt när han kom in. Han fixade frukost på sängen åt oss. Han öppnade sina presenter o jag tänkte inte ens på att jag inte fått nåt. Jag visste att han hade köpt choklad, för jag var med honom då, men tänkte inte på att han inte gav det till mig. Sen fixade vi iordning oss, klädde oss varmt, för vi skulle vara ute mesta delen av dagen. När jag var på väg att gå ner för att tå på mig skorna var Osmin inte riktigt klar än, så han ville inte att jag skulle gå ner, tokigt, tänkte då att han måste ha mina presnter där för mig o ville vara där med mig när jag fick dom. När jag kom ner var det tomt. Tog på mig skorna o Osmin gick precis före mig ut genom dörren. När han var ute sa han nåt, hörde honom inte o han pekade upp mot lägenheten, fatta inge nå, men sen när jag kollade ner igen fann jag att alla mina presenter låg i lilla hålan i trappuppgången (svårt o förklara, men mamma du vet, där Bengt lekte staty!). Jag hade gått förbi o såg ingenting. Haha! Jag fick ett kort, en lång jättevacker ros, en stor nalle, chokladen såklart o en parfym!


Våra kort, mitt kort av Osmin till vänster o Osmins kort från min till höger.

Min parfymask som oxå innehöll glittrigt body lotion. Osmin ITunes som han fick av mig.

Min choklad, som hann bli lite äten innan kameran hann ut.

image174


Dagen fortsatte med en tågresa till London Zoo. Det var rätt kallt, inge regn, men absolut ingen sol heller. Inne på Zooet tittade vi på alla djuren såklart. Jag har så länge velta se Gorillorna sen dom kom i April förra året, men vi har bara inte tagit oss dit. Äntligen fick jag komma dit! Efter det var det pingvinerna som lockade, dom är så häftiga!
   Vi hade en liten matsäck med oss oxå, lite snål får man väl vara. Mackor o fruktsallad, mums!


Gorillorna hade lunch när vi kom dit.

Se Pingvinen i mitten, så häftig med sitt hår!

Det var alla hjärtans dag i pingvinens pool oxå, dom här två slutade aldrig att pussas!

Dagen till ära fick karln till det även i Lejonens kvarter. Så precis att vi var där då, Osmin vart himla glad! *flickfintter*

Efter Zooet tog vi bussen till stan o fundrerade på vart vi skulle äta. Han hade bokat biobiljetter till 20.40, så vi hade tid på oss, men när vi väl satte oss ner på en Italiensk restaurang för att äta kännde vi oss lite stressade. Såklart var det fina priser när vi var inne i stan, men det som lockade mest på menyn var set menyn, tre rätter för £14, annars kunde en rätt gå på minst £7. Huvudrätten var absolut inte vad jag trott o det var väldigt små portioner, men det får man kanske räkna med när man tar det billigaste, så då verkade vara det gottaste. Efterrätten var underbar!
   Efter det stressade vi iväg för att hinna med bion. Vi var i god tid när vi kom upp från tunnelbanan, men tog sen bussen åt fel håll o såklart kom det ingen buss åt andra hållet, så det var bara o vänta. När vi väl kom fram till bion var det inga problem alls, vi hann så fint så! Vi handla lite gott där inne oxå, popcorn, dricka o nachos med smält ost o salsa. Då blev man mätt! Vi såg på National Treasure -Book of secrets, hur bra film som helst! Den första filmen älskade jag o den här med, vill att dom ska göra flera! *håller tummarna*
image182

Det var vår Valentines Day!

Love, Angela

Osmin planerar för helgen.

Osmin har frågat min i två dagar nu vad jag vill göra ihelgen. Som vanligt kan jag inte komma på nåt. Bio o middag tycker jag räcker fint. Tyvärr räcker det inte för min Osmin, han vill behandla mig som en prinsessa så fort han har tid o några pund över. Jag klagar inte, men jag känner mig nästan skyldig när han är såå go!
  Osmin ringde nyss o frågade om jag ville åka skridskor, självklart vill jag det! Gud så kul! Det fanns nån inomhus skridskobana nånstan som inte alls var lika dyr som dom är runt jul i centrala London. Då får man betala £12 för kanske en halvtimme, men där Osmin hittat nu fick man åka i två timmar för £6. Kanon! Då slipper jag känna mig lika skyldig. Sen ville han ta mig till Fika, den Svenska Restaurangen vid Brick Lane i BG. Gärna! Vi får se om det blir en fika helt enkelt eller en plankstek. Sen skulle det bli bio oxå, får kolla upp vad det finns på menyn o efter det ska det väl bli middag oxå, kines kankse. :O) *hoppar av glädje*

 
image173


Man mår bra av min Osmin. *mys*

Love, Angela

Superkort om dagen.

När Osmin kom hem imorse hade han med sig lite frukost bröd o ville äta frukost med lilla mig. Jag sa tack men nej tack, sängen var alldeles för varm. Stackarn. När han kom till sängen sov jag i en evighet till. Efter frukost i min ensamhet gick jag ut o handla lite frukt o annat sått o gott. Hemma igen var det dax för Desperate HouseWives, jag har blivit helt beroende av den serien. Värsta intrigerna i varje avsnitt, i love it!  
   Osmin hann vakna oxå innan mitt program vad slut. Han tog ett bad för att värma kroppen o få hans onda nacke att bli lite bättre. Jag kokade pasta o gjorde en pastasås på kyckling, svamp, morötter, lök, vitlök o grädde, så klart. Det fick Osmin med sig på jobbet, räckte till imorgon natt oxå. Sen gjorde jag middag, wok med Findus Wok grönsaker som jag hittade i en liten affär. Åh, så lycklig jag blev då! Blanda i lite nudlar o kött oxå o en wok sås. Efter allt kokande o min nya wok från Ikea satte vi oss ner för att äta. Efter middagen gjorde jag en liten fruktsallad till Osmin att ta med på jobbet o en liten till mig med. Sen var Osmin redan på väg till jobbet o jag började med disken. 

Allt är diskat o fint nu, har tvättat två maskiner med mina nya lakan från Ikea oxå. Tittar på tv nu, bläddrar genom alla kanaler för jag vill ju se allt på en gång.

Love, Angela.

image172

Skriver snart.

Jag ska skriva om vad som hänt på senaste ikväll, hade jag tänkt. Har inte haft så mycket ledig tid för datorn.

image171


Love, Angela.

Kycklingar.

När är det påsk? Här har dom sålt påsk saker hur läge som helst nu, det gör mig väldigt förvirrad.

image170
Love, Angela.

Ny bild.

Jag la precis upp en ny profilbild. Jag tog den med min gamla mobil. Helt otroligt bra bild, mobilen kunde desvärre inte göra fler bra bilder, eller nåt annat heller för den delen.

Såg just slutet av En officer och Gentleman, tårarna kom vare sig jag ville eller inte. Älskar lyckliga slut med en snygging i sexig uniform.

Imorgon är det äntligen Alla HjärtansDag! Jag ska bädda rent i sängen o fixa ordning mina presenter till Osmin. Sen måste jag duschas o skrubbas kanske även badda på lite nagelack, dagen till ära.
   Dagen börjar tidigt imorgon. Hopp o hoppa vid sju-åtta, har inte riktigt bestämt mig än. Vi ska väl gå mot tunnelbannan vid nio o åka mot Camden Town där London Zoo ligger. Håll tummarna för fint väder! En liten matsäck med mackor o frukt samt det typiska lunch tillbehören chips o choklad. Zooet tar ca fyra timmar, beror nog lite på hur intresserad man är. Jag ska stanna länge! Kameran är laddad. Sen bär det av mot WestEnd, stan alltså, där blir det bio o middag. Jag vill såå gärna äta Italienskt imorgon, Osmin lär inte vara svår övertalad. 
   Jag skriver nog o berättar om dagen ska ni se.

   
Söta bilder va?

Dagarna efter har Osmin tagit ledig o samtidigt tagit på sig att jobba extra, så hans ledighet kommer att bli stressigare än nånsin. Fredagen är det doktorn som gäller o sen ska vi träffa Mike på hans Local, puben, vill säga. Lördagnatt ska Osmin jobba o söndag SKA jag till IKEA, det har jag blivit lovad. Om Osmin är trött vill jag dit på måndag. Frågan är när vi ska handla o träffa hans föräldrar. Lär bli intressant. Åter kommer om det.


Hoppas ni får en underbar Alla HjärtansDag, det ska jag ha!
image167

Love, Angela.

Anna ska ha barn!

Anna ringde ikväll med en nyhet utöver denna värld! Hon o Magnus ska ha barn! Åh, så underbart! Morfar Bengt är såklart överlycklig o hade det redan på känn innan Anna hann berätta o kom med en liten nalle. *mys*

Känns så himla typsikt att alla ska ha barn nu när jag bor så långt bort. Stackars mig! Sen för att alla ska ha barn betyder det mindre besökare hos oss. Jag vill ju inte att mina systrar ska flyga när de är gravid, så jag får vänta tills jag kan åka hem o se små bäbisar o stora magar. *längtar*



Jag o Anna (vänster) när vi var på besök hemma.

Love, Angela.

Är det nåt fel?

Jag har haft 26 besökare idag på min blogg, o dagen är inte över än. 75 gånger har min blogg visats idag. Det är jättemånga gånger! Är det nåt fel på min blogg? Vart skulle annars alla beökare komma ifrån?

Love, Angela

image163

Besöksrekord!

Jag har besöksrekord idag. 24 stycken. Woho! Vet inte vart alla kom ifrån.

Det var bara det jag ville säga. Pussen!

Love, Angela.

Ett år, fem månader och lite till.

Ett år, fem månader och lite till. Så länge har vi varit tillsammas. Det känns verkligen inte som att det är så länge. Jag kollade bara lite snabbt på min fina ICA kalender o kom fram till det o sa att om sju månader ungefär har vi varit tillsammans i två år. Osmin ramlade nästan av stolen. *puss på honom*

Två år är en lång tid. Sju månader är inte så kort det heller, men det går nog fortare än vad man hinner med. Snart så har vi flyttat hem o har tre ungar springandes hemma hos mormor. Hihi!




image162

Love, Angela.

Ps. Jag tycker dessa nallar bara är för söta. DS.

2 dagar kvar.

Imorse kom Osmin hem vid åtta, som vanligt efter ha jobbat natt. Jag hade tänkt gå upp då o äta frukost med honom o så, men ögonen ville annat. Jag öppnade dörren, såg honom få i sig halva frukosten innan jag tyckte det var dax att krypa ner i sängen igen. Jag ställde klockan på halv elva, men ögonen ville absolut inte vakna på bestämd tid, dom kan själv. Så kring tolv fick jag äntligen upp ögonen o gick o åt frukost.
   Sen tog jag bussen till BG för att inhandla det sista för alla hjärtansdag. Jag köpte ett presentkort på musik som man sen köper på internet, Osmin vet mer än mig om det. En liten nalle fick det oxå bli, men Osmin är inte så mycket för godis o choklad, så jag hoppade helt enkelt över det. Efter det överraskade jag mig själv med en jordgubsmilkshake på McDonalds, gott!

Jag har gömt alla mina inköp på förhoppningsvis bra ställen tills på torsdag. Eftersom Osmin jobbar natten till torsdagen tänkte jag göra iordning allt på onsdagen o ställa i trappen så han får det direkt när han kommer hem. Det skulle jag blivit skitglad av. Fast han är ju en karl, så han kanske inte fattar nå.

Osmin är nåt så otroligt dålig på att hålla hemlisar att han redan iförrgår berättade vad han har planerat för torsdagen. Han har pratat i flera dagar om att vi först skulle åka o handla, som vi alltid gör när han jobbat sin sista natt. Sen sa han att vi skulle ta en sväng i Brick lane o äta på Nudle King. Låter väl bra, det är bara det att det är nåt vi gör lite då o då. Så jag fick reda på att de sa han bara för att göra mig besviken så jag skulle bli jätteförvirrad o jättglad när vi tog tunnelbanan ist för buss o åkte genom stan ist för att åka till BG. Så, den riktiga planen är att gå på London Zoo, som jag tjatat om sen vi var där November/December 2006, sen bio o äta så klart. Vi får se vart vi hamnar då. Jag längtar! Osmin ska alltid vara värst med överraskningar o gör allt för att jag ska vara så lyckig som möjligt. Känns som att jag inte kan göra nåt för honom. Nästa år kanske jag har råd att förvirra honom!

Har ni planerat nåt för Alla HjärtansDag?


image161
Love, Angela.

Kort om dagen.

Det har inte hänt mycket idag, som alla andra dagar. Osmin kom hem tidigare igår så då var vi i parken med alla andra London-bor. Idag var Osmin ledig, men jobbar natt.

Vi tog oss en sväng o kika i affärena. Osmin hittade massor av saker. Han köpte en vanlig guitar (svåraste ordet i universum!) o ett par nya skor. Sen handlade han lite snacks till att äta på natt jobbet. Jag fick med mig ufon, sånna pappers godisar med salt i, mmm! Acacia honung köpte jag oxå, eller Osmin betala o han var verkligen på shopping humör, £60 försvann verkligen fort.

Hemma igen så sorterade jag mina pennys. Jag fick ihop £4, 56. Woho! Jag tog små mynt påsar inne på banken, som man man sorterar själv o lämnar in o sätter in på kontot. Nu ska jag bara tillbaka på banken o låta pengarna växa. Haha, eller hur!

På bilden, 1pennys o 2pence mynt. I'm Rich!


Osmin spelade på sin nya favorit i en evighet. Han är väldigt duktig, sjunger gör han med. Jag tycker att han är skitduktig, men mig lyssnar han inte på. Hihi

Jag har väldigt svårt att skriva nu, kanske dax för sängen. Hoppas ni fattar vad jag menar ändå. Dax för duschen nu.

Love, Angela.

Munsår på Cillas Blogg. ;O)

Klicka på den här länken så kommer ni till Cillas blogg och inlägget om munsår.

http://skogscilla.blogg.se/1201121419_munsrkolla_in_hr.html?03B09476-A9D1-2D47-2A7D028939365E6F

Kanske nåt att prova.

Love, Angela.

Söndag.

Det är söndag idag o Osmin jobbar dag, men han o en annan kille gjorde så att Osmin jobbar 7-13 o andra killen 13-19. Så Osmin är på väg hem nu o jag väntar snällt. Det är soligt i dag med, tretton grader i skuggan, så jag ska nog dra med Osmin ut till parken eller nåt. Ska bjuda honom på en glass oxå, för jag köpte en igår när jag var ute, så stackarn fick ingen.
   Det känns riktigt som för-sommar, så som när dom sopar upp gruset hemma, då kan man gå i en lättare jacka o äta glass i solen.

image158
En bild från en dag när jag var i parken. Rosa små fina blommor på trädet. Mysigt!

Love, Angela.

Soligt i östra London.

Idag är det soligt som det vore sommarlov. Tretton grader i skuggan när jag var ut, men i solen var det väldigt varmt o skönt. Jag tog mig en sväng på marknan, hade bara en t-shirt o en långärmad på mig, hur skönt som helst. Det är bara o hoppas att solen vill vara lika varm imorgon när Osmin slutar lite tidigare.

Jag tittade lite på allahjärtan prylar. Jag köpte en röd present påse o ett kort till Osmin. Det var meningen att jag skulle köpa ett presentkort till honom oxå på musik, men det glömde jag. Jag letade efter det perfekta kortet o en nalle, man fann det inte i den affärn. Kortet hittade jag i ett stånd på marknan. Jag får ta mig en liten promenad ner till BG o se om dom har nåt större utbud innan dom säljer ut helt.

image157


Love, Angela.

Vår helg.

Vår helg är väldigt ofta när andra jobbar. Gör inte mig nåt, för när Osmin är hemma så är det helg. Han märker det lite mer att det inte är helg då han vänner jobbar. Mer tid med mig! :O)

Tisdag morgon skulle vi ha åkte o handlat, men lilla Osmin var dödstrött så han sov ist. Sen skulle vi ha åkt till hans föräldrar men ringde o sa att vi kommer på torsdag ist, för Osmin var för trött. Ingen mat hade vi hemma, vi skulle ju ha handlat på morgonen, så vi sa att vi äter kinamat idag. Senare kom vi på att det var tisdag, vilket betyder att de två kinarestauranger vi har nummer till är stängda. Vi fick ta o googla lite o fann en som var öppen o hade hemkörning. Kanon!
   Onsdag var Osmin på jobbet igen, jobbade extra. Torsdagen handlade vi äntligen efter vi ätit frukost på ett cafe i BG nära frisören som Osmin gick o klippte sig på, när vi ändå var där. Kan inte direkt säga att vi fick nån mat med oss hem. Kött o pasta fick vi med oss iaf o en massa frukt o grönt o glass så klart.
image153
Vi köpte Ben & Jerry's den här gången. Den på bilden. Osmin gillar Hagendaz, men vi har provat B&J förr. B&J är mycket roligare att äta, små choklad godisar överallt. Mmm! £4 kostar båda, det är 60 spänn, styck, för lite glass. Vansinnigt!
   Liz var upptagen, så vi åkte inte dit på torsdagen heller. Vi åkte till stan ist, till China Town. Det var Kinas nyårsafton på onsdagen, men det viste inte Osmin förän på onsdagen då han redan var på jobbet. Vi viste att det var i Februari, men kollade aldrig upp det. Vi åkte iaf dit dagen efter o det var rätt mycket folk där ändå, kinserna sålde sina små trummor o pappers djur. Jag tog det som att det är tigerns år i år, det var tigrar överallt.

 
Dom spelade trumor o hade sig, två killar var under tigern dräkten o gjorde sin lilla teater. Rött o festligt dekorerat för nyåret.
 

Vi gick in i några kines affärer o fann en påse med räkchips som man friterar själv. Massa olika färger, ser väldigt festligt ut! Ska blir himla spännande o se vad det blir av dem.

Vi irra runt o försökte hitta det perfekta stället att äta, men vi blir så snål när vi betalar hälften hemma. Men det är ju dyrt mitt i stan. Vi tog iaf bussen hem efter ett misslyckat försökt på en buffé o köpte mat av kinesen mittemot puben.

Love, Angela.


Lite bilder.

Jag har tagit lite bilder  då o då, men har inte riktigt gjort nåt med dom. Så nu har jag laddat ner dom, bara lite blandade bilder.


Fruktskålen full efter veckohandling.

Pappadums förpacking, bör finns i Sverige oxå.

Pappadums, ser ut som stora varma chips, här ogjorda.

Pappadums, färdiga att äta.

Big Ben servetter som jag fick av mamma i posten.

Ser nu att alla bilder ha nåt med mat o göra. Hihi!

Love, Angela.

Jag ger upp snart.

Jag orkar snart inte vänta längre på att få jobb. Jag ska göra ett till försök på mataffärena, men sen ger jag upp. Jag vill ju ha nåt att göra om dagarna o pengar i plånboken. Lite pengar på sparkontot skulle ju heller inte skada.  
   Jag tror jag ska kolla runt efter ett live-out au-pair jobb. Den här gången vet jag iaf vad jag har för krav på lön, läge, antal barn o ålder osv, gärna svenskar. Frågor om övertid o lön för det, semester osv. OM jag ska gå på den idén ska jag bara göra det i ett halv år, till att börja med.

Vad tror ni om det? 

Love, Angela.

Städar.

Jag har städat idag. Damsugit o tvättat. Jag har tom plockat isär sängen vi tog ner när mamma o Bengt var här. Bara därför kommer säkert Mike komma  o sova över snart. :O) Osmin får hjälpa mig bära upp den, den är lite för tung för mig.

Just nu ser jag på Desperate Housewifes. Jag kollade aldrig på det förr, men sen en vecka har jag kollat nu, mycket spännande program. Efter det ska jag leta fram nåt att äta.

Love, Angela.

Postkodlotteriet.se

Läste på Cillas blogg att postkoden äntligen kommit till Hudiksvall. Det var väl på tiden. Frågan är väl om den kommer igen. Cilla kände oxå den som vann 200.000. Tänk vilken lycka. Hur mycket kostar det att vara med då tro?
Jag kollade iaf in www.postkodlotteriet.se, där på första sidan fanns en liten film från programmet. Lite vyer av Glada Hudik o så. Jag kände iaf ingen som vann, tråkigt.

Jag undrar om mamma såg programmet. Gjorde du det? Jag ska visa Osmin det nu, så jag får se om han känner igen sig.

Osmin är lite för trött för att åka till sin mamma nu, så vi ska nog stanna hemma. Han ringer henne just nu, men vi ska nog kanske dit på torsdag ist.

Love, Angela.

Trött.

Osmin var super trött när han kom hem, så han sover så sött nu. Vi får ta o handla imorgon ist efter han kommer hem från jobbet. Eller jag tror vi bestämde att jag åker till honom på jobbet o möter honom där o sen åker vi till BG o handlar på vanliga Tesco.

Jag ska väcka honom snart för klockan fyra ska vi vara hos hans föräldrar på middag. Jag har en känsla att det blir spagetti o köttfärssås idag. Jag hoppas hon har ketchup för hennes köttfärssås smakar absolut ingenting, bara svartpeppar. Blä!

Annars idag så händer ingenting. Jag har ätit frukost o diskat sen middan igår, för det hade jag verkligen ingen lust med då. Jag funderar på om jag ska tvätta. Korgen var tom för nån dag sen, men det går tydligen fort att få ihop en maskin.

Bara tråk o tråkigt!

Lite bilder på gogrisen där hemma förgyller alltid dagen!
image148
Här är Åssi nyvaken, pappa Bengt vaknade först o tog ett kort.
Åh, så fin!
image147
Här kan man se att Åssi börjar lika en hund igen. Han var ju så lagom ful när han var nyklippt.

Ha en bra dag!

Love, Angela

Tråkigt.

Jag tror att idag var den tråkigaste dagen i universum. Trååkigt!

Jag ringde mormor iaf o prata lite med henne. Alltid lika kul!

Imorgon kommer Osmin hem o så ska vi åka o handla mat. På stora Tesco, woho! Jag älskar att handla, Osmin är inte lika stort fan, bara när han kommer till frysen med all glass. :O)
   Sen ska vi till hans föräldrar o äta. På onsdag ska han jobba extra, men på torsdag är han ledig innan han börjar jobba igen på fredag.
 
See you then.

Love, Angela.

Tolv.

Det är fortfarande söndag borta hos mig. Jag har just sett klart på The Lake House. Så bra! Jag rekomenderar den starkt. Kanske inte för den som har svårt att hålla koll på vad som egentligen händer. Haha!



Idag har jag haft tolv besökare på min blogg. Jag kan inte tänka mig vilka dessa tolv individer kan vara. Några vet jag, men jag kan ändå inte tro att mamma kollar min blogg på helgerna. Fast mamma är ju bara en person. Vilka är ni andra, jag är nyfiken?

Det är säng dax för mig, men det blir nog lite senare än igår, för ikväll har jag tvn att roa mig med.

Love, Angela.

Morgonen.

Osmin sover, värmen är på o mina händer är kalla. Osmins nacke gör ont o jag har ont i huvudet. Ute blåser det som vanligt o shop skylten gnäller med vinden.

Jag somnade så fint strax efter tolv. Det var nog meningen att jag skulle gå isäng tidigt. När Osmin kom hem i morse var strömmen igång igen. Frysen såg ut att ha haft det bra, men jag var inte orolig iaf.
   Jag hade sovit ut redan då klockan åtta, men vad ska jag göra uppe i flera timmar? Så jag vaknade nyss kring elva. Jag ska snart gå ner o ta mig en kopp te o sätta igång sista maskinen tvätt. Jag tvättade igår oxå, så nu är tvättkorgen tom! Det är inte alla gånger!

Annars idag hänner inte mycket. Jag tänkte ta o duscha, skruba rent kroppen, fötter o hela alltihopa, så jag blir len! Laga mat, diska, plocka undan. Sen ska jag ta mig en titt på vad Osmin fick med sig för filmer hem. Ladda datorn utifall ska jag oxå göra, för om strömmen går kan jag ju iaf se på film på den.

Love, Angela.

Strömmen gick igen.

Skrivet runt 23.30 den 2 Februari.

Strömmen har gått igen. Vilken lycka. Jag hann se lite av Pearl Harbor, men den är så sorligt, så jag fick ont i hjärtat av att bara tänka på vad som ska hända. Det fick mig bara att sakna Osmin ännu mer. Jag började se på en annan film, jag är inte säker på om jag sett den förr, men det har ju vart kul o fått sett den ändå. Strax efter tio så slogs tvn av o det var bara att hoppas på det bästa att den skulle slå igång igen.

   Jag har suttit i mörkret nu i mer än en o en halv timme. Tur att jag inte behöver se tangenterna för att kunna skriva. Några värme ljus har jag tänt, så det blir lite mysigt iaf.


Jag hade laddat batteriet på datorn, så det var ju tur. Jag har sorterat alla mina bilder jag hade i min mapp på datorn. En salig blandning bland jul o nyår, massor av bilder som Bengt skickat o bilder som jag laddat ner för att sen lägga ut på bloggen. Jag har sagt att jag skulle ha gjort det länge, så nu fick jag verkligen tid för det. Nu har jag tyvärr bara en halv timme kvar på mitt batteri, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

   Jag funderar på om jag ska gå o lägga mig. Det är ju igen ide med att sitta o undra om strömmen ska komma nu eller sen. Klockan är ju trotts allt snart tolv. Det värsta med att inte ha nån ström är nog att man inte vet om frys o kyl ska klara sig, men det bör inte vara nåt problem, dom måste ju vara så pass isolerade. Vore ju lite synd på all mat om inte strömmen kommer imorgon heller.


God natt, hoppas ni har haft en problemfri lördag kväll.


Love, Angela.


Lördag kväll.

Osmin är på jobbet o jobbar sin första natt. Jag sitter i sängen ser på tv o skriver lite kort här. Det är Friends på tvn, som vanligt, o jag lyxar till det lite med ett glas Baileys, gott. Mike lämnade sin flaska här då vi firade lite nyår med honom o dom spelade tvspel hela natten.

Jag hoppas det är nån bra film på tvn ikväll, ska kolla det om en stund. Annars har jag tagit fram två andra filmer. Imorgon ska Osmin ta hem The lake house till mig som en jobbarkompis har fixat från internet. Tror det var nån annan oxå, kommer inte ihåg vad han sa. The Notebook skulle han fråga efter, för den är ju så fantastiskt bra!

Idag var vi lata o gick ut efter tolv o åt frukost. Tittade runt lite på marknaden, hittade inget, letade inte nåt heller. Jag måste iofs köpa en teflon stekpanna snart. Jag kan inte steka ägg i en vanlig, utan att sen behöva försöka få rent den i två dagar. Vilka problem man har.

Nån riktig lördag kväll har man inte då kärleken måste jobba. Men på tisdag får vi vår helg. Det går minst lika bra! Saknar honom så mycket redan o jag kommer sakna honom mer imorgon då han kommer att sova o jag vara vaken. Stackars stackars mig!

Ha en bra helg!

Love, Angela.

Är det redan vår i London?

Jag var ute på en lite promenad idag. Jag gick ner till kanalen o med strålande sol i nacken gick jag mot parken. Jag gick runt i parken runt dammen o såg massor av krokusar o påskliljor i blomm. Även vissa träd vad i full fart med att blomstra små fina vita blommor. Kan ni tänka er?
   Jag satte mig en stund på en bänk o njöt av solen o såg på alla små vovvar o gick runt i parken. Jag ville bara plocka upp dom allehop o krama dom hela dagen. Märks det att jag saknar lilla bushunden där hemma?

Jag tog lite kort med mina mya mobil, men jag vet inte hur jag ska få dom på datorn, så jag hoppas Osmin kan hjälpa mig.

Love, Angela.

Reklam.

Såg just att Match.com, sån där kärleks site, hade en ny reklam o den utspelade sig i parken nära oss. Vi åker alltid förbi där med 277 när vi åker till svärföräldrarna. Lite kul att man känner igen sig även på riks tv.

Nu är det Friends på tv, o det kan man ju inte missa. Ross is getting married! Hihi!

Love, Angela.


Deppigt.

Idag är det den första februari. Det betyder att man ska vända blad i sin vackra ICA kalender. Där ser man folk ute o åker skidor i massor av snö. Jag är inte alls glad. Jag vet inte ens hur mycket snö det är hemma så man skulle kunnat ha åkt skidor. Jag har inte skidor iaf, vad jag vet, men en lite promenad i elljusspåret med hunden hade man iaf kunnat gått.

Här i London är det blå himmel o sol. Det är sju grader ute o det känns definitivt som vår.  Jag har sett att blommorna är på väg i rabbaterna. Det är bara det gröna än så länge, men jag kan tänka mig att det inte är långt tills det är färg överallt.

Lägger till en bild från dagen jag flyttade till Osmin. Då var det vår med massor av blommor i mammas rabatter.
image144

Love, Angela.

RSS 2.0