Liverpool.

image257

Igår tyckte jag att jag var ute i god tid. Klockan var bara halv sex o jag skulle hinna duscha, laga mat o äta. Skulle tillomed hinna diska o städa undan innan Osmin skulle komma hem. När jag kom ner för att börja med maten var klockan halv sju. Japp, klockan på min dator, som jag ställt om två gånger redan gick fel, så jag hade bara en halv timme på mig.
   Jag lagade maten, vilket gick fort. Hopp in i duschen o när jag kom ut hörde jag att Osmin öppnade grinden. Jag hann dra på mig kläderna, men nån mat i magen blev det då inte. Fort iväg till puben som var mer eller mindre fullsatt o kokhet, gick nästan inte att andas där inne.
   Vi köpte en varsin kall öl o sen började matchen. Osmin o jag var nästan dom enda som hejade på Liverpool. Det var kanske två till. Osmin skrek o hade sig för hela London, så jag tror nog att spelarna var stolta ändå! Haha!Innan nästa halvlek var puben smockad! Nån måste ha lämnat dörren öppen vid det laget oxå för det var lite svalare. En till kall öl fick det bli. Resultatet blev 1-1 mellan Liverpool o Arsenal o lilla jag blev snurrig o glad av att inte ha ätit o druckit två öl. :Op
   Hemma igen så pratade Osmin med Mikey i telefon, ojojoj, vilket surr! Jag var glad att få mat i mig, även om klockan började närma sig tio. Efter det kom John Blund o vi sov så sött.

Love, Angela

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Jaa, det är jättekul att bläddra i. och så har de så fina barnkläder också :) *me love!*

2008-04-03 @ 13:34:49
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Haha, jag fick hem lite nya barnkläder idag och ska visa upp dem i bloggen sen - riktigt fina! :)

när ska ni skaffa bebis då? har ni planer på det ? :)

Joo, jag köpte ett nagellack förut som skulel hjälpa på en vecka, men det gjorde inte det. kan bero på att jag sliter på naglarna så mkt - jag tvättar ju händerna typ 15 ggr om dagen och diskar i balja :P

2008-04-03 @ 13:52:53
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Guggu

Guggu betyder Gunilla!!!

2008-04-03 @ 14:04:13
URL: http://guggu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0