Valborg.

image257

Nä, inget firande för oss. Vi ska däremot på puben o se på fotboll. Semi-final mellan Liverpool o Chelsea. Dom som vinner ikväll kommer i final mot Man U. Heja Liverpool!

Mike ska kanske komma innan Osmin kommer hem, typ en timme innan. Han ska såklart oxå heja på Liverpool! Vet inte riktigt hur jag ska underhålla Mikey innan Osmin kommer hem. Han kanske vill diska eller nåt. Haha! En öl har jag hemma, så jag får bjuda på den. Får kanske sätta igång lite Sex And The City, för det gillar han.

Innan dess ska jag kanske ta o diska lite, laga mat, äta o en snabb dusch skulle inte skada heller. Så det är nog dax att "blogg-off" som Osmin säger. Aww, I love him!

Love, Angela.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Kul att du läser gamla inlägg. Jag läste igenom min blogg förut och lade märke till att första gången du kommenterade var 12:e december om jag inte minns helt fel. Du är därmed en utav mina trognaste!

Ang lägenheter så har de bytt kösystem nu. De räknar poäng = antalet dagar man har varit anmäld, så många poäng har man. Den med högst poäng får lägenhet, så nu ser man inte sin aktuella placering längre. Men jag ska köpa bostadsrätt så småningom, så vi får se.

Ang sms till dagis; det var ju min dotters förra dagisdet där. Där hade de mobiltelefon
ist för vanlig telefon, eftersom de var ute så mycket.Då kunde man sms:a dem istället.

Hoppas du har haft en fin valborg!

2008-04-30 @ 21:40:18
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Ajuste,
och varför vi stannade på sjuhus så länge, jag och Alice - det var för att hon var för tidigt född.De ville hålla koll på att hon växte och inte fick gulsot.

2008-04-30 @ 21:43:22
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Jessica Norman

Ja, vi går i samma klass.
Träffade henne senast idag.

Kramen

2008-04-30 @ 22:19:24
URL: http://tekoppen.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Jaa, jag tog bort lite känsliga inlägg om familjerättsbesök, misshandel osv. Sånt som jag inte vill att fel ögon ska läsa...

2008-05-01 @ 13:07:07
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0