Vardagen.

Tänkte bara skriva lite kort om vad som händer nu förtiden, inte bara över jul o nyår.

Osmin började jobba dag igen den 3 januari. Då fick jag äntligen passa på att plocka undan allt som jag, mamma o Bengt hade kånkat med oss till mig. Det gick rätt bra bara man visste i vilken ende man skulle börja i. Jag började iaf med allt få upp allt, så neder våningen såg någorlunda snygg ut. Allt var ju då på en våning, vilket stök! Då var det bara o börja komma ihåg vilken hög det var som var tvätt högen o den hög som var med kläder som skulle in i lådor.
   Det såg iaf lite städat ut när Osmin kom hem. Man kunde gå på golvet, men det var abslolut inte städat så att hemmafrun skulle vara nöjd. Resväskan var fortfarande fylld med saker som jag inte visste vart det skulle höra hemma än o Osmin hade lyckats rört till i alla lådor o det går ju bara inte för sig.

Den 4 jobbade Osmin, såklart. Jag städade undan på riktigt, om man kan säga så o damsög. Tyvärr är det ju inte klart än. Måste ta bort julen o damma lite o städa efter den. Julen skulle ner i dag, 12 dagar efter jul, enligt England, annars får man otur. Vem bryr sig? Jag drog ner lite glitter idag iaf.

Igår tog jag en sväng på marknan. Det var inget nytt eller intressant på marknan. Märks inte att man varit borta. Jag handlade lite grönt iaf. Osmin kom hem tidigt eftersom det var helg o nån timme senare kom Mike förbi. Dom skulle spela på nya tv-spelet. Mike har inte internet, så dom skulle prova med det med. Vi beställde iaf lite kines mat, GOTT! Jag har verkligen längtat efter det de senaste dagarna, även om det inte alls var länge sen. De är väl bara för att det är så jädra lätt tillkomligt.
   Sen satt pojkarna i fyra timmar o ladda ner o skrev användarnamn o grejer o spelade inte ett dugg. Kul spelkväll.. Tur att det fanns whiskey, vodka, juice o cola hemma. Vin till mig såklart, som var så uttråkad utan internet o utan nån bra film på tvn. Dom fick nog igång nåt spel till slut, vet inte om det var så lyckat. Det blir nog bättre nästa gång. Mike skulle sova över o tur var väl det för Osmin kom inte i säng förän halv fyra.

Idag skulle som sagt julen ner, men det tar vi en annan dag. Det glittret jag tog ner har åkt i soporna. Planerar ju att jobba innan nästa jul så jag kan få råd med matchande glitter i mina fönster. ;O) Dagen böjade solig som en sommardag o jag hoppade i sängen som en unge o tyckte Osmin skulle vakna o njuta  han med. Jag öppnade upp gardingerna till o med, det var ett tag sen. Det var ändå bara tretton grader inne.. Senare på eftermiddagen blev det kallt igen. Grått o tråkigt. Fortfarande tretton grader, men det kändes såå mycket kallare.
   Mormor ringde idag oxå. Syrran han varit dit med en Elsa tårta, det är hon värd. Godaste tårtan som aldrig blir över. Vi snackade lite skit i en halv timme. För två år sen tyckte jag inte vi hade så mycket o säga, men en halv timme - timme kanske en gång i veckan får vi iaf ihop. Det tycker jag är bra.
   När jag ändå var i telefon träsktet passa jag på o ringa mamma o Bengt oxå o sen Liz.

Nu är Osmin på jobbet, första natten. Två kvar. Sen är han lite ledig igen. Woho! 

Några matförslag till veckan någon?

Love, Angela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0