Ensam extra länge idag.

Nån på Osmins jobb ska ha en liten "jag ska sluta för jag har fått ett bättre jobb"-fest. Hihi! Så min lilla goding, ska dit en sväng o önska henne lycka till efter jobbet. Han skulle bara vara där i nån liten timme, sen kommer han hem till mig igen.

Då ska vi äta kebab, igen. Vi åt det natten då vi kom tillbaka hit med. Efter det kan jag inte påstå att jag lagat nån bättre mat.. Kines hämtade vi på söndagen, sen slängde jag in en fryst pizza i ugnen igår. Jag tror jag lämnade min hjärna i Sverige, för jag kan bara inte komma på nåt att äta. Allt finns i skåp o lådor, men fantasin är som bortblåst. Sen har jag min kvinnliga period o kan inte sluta tänka på choklad, men jag vägrar röra min svenska choklad. Om jag skulle äta av den nu, så skulle våra sju chokladkakor inte finns mer. Så jag äter allt annat onyttigt ist.. Det går över snart. ;o) Får vi väl hoppas iaf, för hela min kropp har varit så slö o jag vill knappt röra på mig. Usch o fy!
   Nog om tråkigheter.

En drös med inlägg om underbara Sverige semestern med massor av bilder ska nog komma snart med. Ska bara få lust med det först. Kanske lusten kommer i helgen när Osmin jobbar (förhoppningsvis sina sista) nätter. Ni får kanske ta o säga till mig på skarpen. 

Love, Angela
 


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Måste säga att äntligen hör man lite från dig! :) Gugge har frågat mig vart du har tagit vägen och jag själv har saknat dina spår och inlägg !



Löp trissen på grannorten så kanske ni har större chans? :D

2008-06-25 @ 21:05:11
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

*Köp , ska det stå. Jag stavar lite konstigt :/

2008-06-25 @ 21:05:37
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Guggu

men äntligen är du väl tillbaka!

jag jobbar ff hos mjällo men snart är det semesterdags :D förhoppningsvis får jag ett annat uppdrag efter det så håll tummarna.

SATC filmen den va väl DÖBRA! i rävemåla har alla börjat springa omkring och fräsa i curse the day... ja du vet hehe. lite komiskt och gubben på ica tror att det är någon harry potterfeber och har tagit hem några HP kakor som han tror ska gå åt som smör.. haha typiskt :)



xoxo

Guggu

2008-06-26 @ 07:57:31
URL: http://guggu.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Säger ju att du ska komma hem där borta är inte bra för dig!

2008-06-26 @ 11:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0