Helgen som var.

Jag har helt glömt bort att vi har haft helg.(klicka) Det blev en lat helg, med mycket spring.

Vi låg o såg på film o sen låg o vi o pratade tills sent på söndagnatten, så när Osmins föräldrar ringde klockan 11 på måndags morgon blev jag arg! Grannarna tyckte oxå att spela musik högt som f*n på söndagsnatten var himla lämpligt. 

På måndagen åkte vi iaf mot PcWorld för att hitta en ny sladd till Osmins gamla dator som Mikey ska köpa, men £50 är inte ett bra pris! Hungriga var vi eftersom vi inte hade nåt ätbart hemma, då vi skulle handla senare, så en snabbis till Weterspoon blev det såklart. Vi använder oss av våra kuponger o sparar några kronor varje gång. *snål som sa*an* Efter det gick vi till Sainsburys för att handla mat, eftersom det låg närmast där vi var. Sainsburys är en dyr mataffär. Me not like! Tescos ska det vara. Vi handlade iaf bara det som vi måste ha för den här veckan. Bara därför blev det superbilligt o väldigt några kassar. Om jag minns rätt så hände det inte så mycket mer den dagen. 

Tisdagen åkte vi massa buss. Vi hoppade på o klev av i BG för att fixa Sandras mobil. Killen sa att han kunde låsa upp den när vi frågade förra gången. £5 skulle det gå på. Vi gick dit iaf, men han kunde då inte låsa upp den. Bara J600, inte J700 som vi hade. Hade det inte varit bättre om folk lyssnade på vad man sa?! *arg* Hoppade på bussen igen för att stanna utanför en datoraffär, så vi fick hoppa av fort, för att se om dom hade en sladd till Osmins dator för ett bra pris. Dom hade begagnade för £25, men Osmin hade inte sladen med sig, så han visste inte vad det var för volt han behövde. Så jag läre nog få gå din nåndag o fixa det innan vi åker. Hoppade på bussen igen för att hoppa av på Liverpool St för att kolla vart man klev på bussen till Stansted o vart man köpte biljetterna. Det var enkelt, så vi hoppade på bussen igen för att nästan åka till WestEnd (stan). Osmin kom på att en vanlig laddare till hans Ipod skulle vara guldvärt. Då slipper man ju datorn med överallt för att kunna roa sig med film o dyligt när man är ute o reser. När den var köpt, så hoppade vi på en bussen igen för att åka till Primark. Varje gång vi behövde en ny buss efter varje ärende så kom den alltid en så vi hann egentligen vara över vägen o på bussen. Såå lämpligt!
   Osmin hittade en vår jacka på primark, men lämnade tillbaka ett par jeans o ett par trekvarts byxor. Jag hittade ingenting på hela sabla Oxford St. Inte en sko eller en tröja. Det finns bara fina skor, med klack. Jag vill kunna stå stadigt på jorden. Sen alla vårjackor är antingen trekvartsarm eller superduperkort. Vad är det för fel på en helt vanlig längd?? Sabla mode!
   Efter en jordgubbsmilkshake åkte vi mot Osmins föräldrar för att vattna blommor o kolla posten. Sen äntligen fick vi åka hem o lata oss.

Nån bio blev det inte. Osmins kompis på jobbet kunde fixa den ändå, så jag får se den iaf.

Love, Angela.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0